Jump to content

Vida

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja det er en patrol , veldig fornøyd med at den går så godt med denne typen billig ammo, men også veldig skuffende med så slarkete og røff boltgang og problemer med noen magasiner.
 2. Ja jeg bare antok at den var i samme gaten som leupolden, og ville råde folk å sjekke spesifikasjonene før de bestemmer seg, ettersom leupolden er veldig dårlig i mitt syn. Så ble jeg litt interessert selv og klarte å google meg til spesifikasjonene og ser at leicaen har mange andre forbedringer, men jeg valgte å kun nevne oppløsning på sensor så derfor skrev jeg at sensoren har betraktelig bedre oppløsning. Det var kanskje dumt av meg.
 3. Ser at leupolden har sensor på 206x158 og leicaen 640x480, så klart bedre ja
 4. Den nye til leica kunne minne om den til leupold - LTO tracker som er ubrukelig til annet en å kanskje finne skadeskutt dyr, og det maks innenfor 70m, kanskje leicaen sporter noe bedre oppløsning.
 5. Hei , jeg har en mvp patrol som skyter kløvere på 100m med den billigste 223 ammoen fra jaktdepotet (PMC 55gr fmj) . Kanskje du kan prøve en pakke med de også. Min mvp samler også betraktelig dårligere med s&b og fiocchi ammo.
 6. Ser den , skulle ønske det var lys i den 3-10x42 swarovskien
 7. En s&b 1,5-8x42 blir kanskje akkurat for stor? 43mm okkular Ser jo okay ut på en ruger Ser litt for høy ut på denne Kahles ser bra ut Leupold 3-9x36 ser best ut
 8. Hei, swarovski z3 3-10x42 og 3-9x36 har okular diameter på 40mm og 90mm øyeavstand . Men en leupold 3-9x36 eller fast forstørrelse gjør seg jo veldig godt på en eldre rifle og hvor kikkerten skal sitte lavt.
 9. Jeg har hatt god erfaring med en 1187. Mitt eksemplar veksler alt fra den svakeste leirdue ammoen til magnum jakt ladninger. Det eneste er at den er litt tung og kanskje ikke det mest elegante våpen. Et bruksjern , sånn som de liker det i statene:)
 10. Hadde samme opplevelse for noen år siden med noen løse ringer på min første jakt rifle. Oppdaget det først når jeg sendte 3 skudd etter en rådyrbukk og den bare stod igjen og kikket like dumt på meg som jeg på den. På banen spredte den til og med mer en dine 25cm, så da fikk jeg et tips fra en eldre kar om å sjekke ringene. Hadde da hatt riflen i noen år og aldri sjekket over skruer og heller ikke tatt den fra hverandre, så jeg regnet bare med hver høst at alt satt som som det skulle. Så feil kan man ta, og utrulig kjedelig å oppdage det på jakt. Men så har man lært en lekse av den opplev
 11. Det er så konge at vi får være med deg på tur i disse korona tider!
 12. Så er det jo greit å huske på at smellen blir en del friskere med kortere løp, hvis man skyter uten demper da. Jeg gikk for bare gjening på min 30-06, men den hadde vel et løp på akkurat under 60 cm. Kunne faktisk godt tenkt meg 5-10 cm kortere i og med at jeg aldri avfyrte et skudd uten demper uansett, og den fanget en del greiner med ca. 60 cm løp og demper på. Dette var en ren elg rifle og ble ikke brukt til langholds skyting og sånn, så derav ønsket om en litt mer hendig rifle.
 13. Jeg har også tatt runden om ½ auto, bolt og rettrekker, og som det blir sagt så er det veldig moro, men det er sjelden ½ autoen blir med på heia lenger. Spesielt etter at R8 kom i hus og man fikk dreisen på ladingen. Nå syns jeg det går raskere å skyte/lade/finne mål med den en med ½ autoen, men den er også en litt tyngre. Det som plager meg mest med ½ autoen er vanskeligere våpenpuss og større vekt. Jeg føler meg også mye tryggere på mindre mål med bolt og rettrekker kontra ½ auto, selv om min gikk så hullene var borti hverandre på 100 med jakt ammo. Avtrekket er også betrak
 14. Vida

  NY elgbørse.

  Det hadde vært hyggelig med et blide av underet
 15. Den som msterio linket til var jo rå. Har bare lest at de usa modellene er kanskje en smule lavere på den optiske rang stigen en de eu modellene , vet ikke om det stemmer, men tror ikke det er noe som merkes av oss dødelige uansetr. Hvis du absolutt må ha lys så kom jeg over denne mens jeg kikker på den swaroen på finn: https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=172246092 Ser ut som skikkelig saker som ikke tar knekken på lommeboka, og veldig kjekt med de lave tårnene , fåes med avs også hvis du er sugen på det.
×
×
 • Create New...