Jump to content

Vida

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vida

  Pump Action Rifle

  Hei, jeg blir nødt til å stemme til her, da jeg har vært så fornøyd med mitt Holosun HS510C og Bushnell TRS25 rød punkt sikter. Først må jeg si meg helt enig i nesten alle argumentene for Aimpoint og andre "vestlige" sikter, da kvalitets forskjellen er nesten til å luktes. Men, mange ganger så ønsker man noe annet, og noen ganger til en så stor grad at man er villig til å la kvalitet og batteritid vike for å f.eks få et større synsfelt/diameter på glass, som i mitt tilfelle var grunn nok til å gå for Holosunen og ikke en aimpoint, i tillegg til pris selvfølgelig, men det var faktisk på andre plass. Jeg vurderte også aimpoint H34S for større synsfelt, men jeg syns den ble litt for stor faktisk. Der syns jeg Holosunen har fått til mye av det som jeg ønsket meg i en relativt liten pakke så si. Videre så syns jeg at det var litt gøy at holosunen kan forsette å fungere når batteriet er tomt fordi den har noen små solceller på toppen, men det er jo kanskje begrenset hvor mye man får igjen for det i Norge, men men skader sikkert ikke å ha det. Batteritiden på både Holosunen og Bushnellen kan jeg ikke klage på men det vil nok aldri kunne nå opp til aimpoint. Og det samme med kvaliteten på glasset. Videre så har jeg ikke prøvd de på 30-06en og jeg hadde nok ikke forventet at de skulle vare evig på et sånn våpen som blir mye brukt, men samtidig så har jeg hatt de på en kal. 12 hagle og ingen problemer fra det. Så man må nok bare tenke at man får det man betaler for i optikken ja, men hvis man absolutt vil ha noe spes. sikte/rødpunkt så må jo det også være lov, så får man ta den lærdommen selv:)
 2. Heldig griser de i USA
 3. Marlin 1894 CST .357 Magnum 16.5" kommer gjenget fra fabrikk, endelig har de skjønt det
 4. Vida

  Mossberg MVP

  Hei, jeg vekker denne tråden til live igjen, ville bare høre om noen vet om det er mulig å få tak i den scout type railen med baksikte til patrol 223/556? Altså å få den kjøpt separat
 5. Vida

  Lang & tynn.

  Noe mulighet for å slenge ut et bilde av mvp + Sonic 35 comboen Olesøn? Vurderer den selv
 6. Kan bare bli godt det her:) Du må slenge ut noen bilder så fort du får den igjen fra Rafdal. Og har du bestemt deg for en demper? Hvis du kunne tenke deg en som går bak over løpet så er jo Sonic ghost 40 eller sonic 45 kanskje et alternativ, de har vel begge en utgave med kaliber maks diameter 9,5mm som kanskje kan funke. Eller hvis du går for frontmontert så er det vel bare A-tec sin PMM-6 9mm.
 7. Skjønner, de kommer til å få seg en god latter på den andre siden av dammen når de hører om vår nasjon av rettrekker mini14er. Da er det kanskje ikke så verst å bo i "the commie states" of NY og California alikevel:)
 8. Så vi får ikke muligheten til å bygge dem om til rettrekkere en gang? Jeg kjenner forresten han Larsen(Larsen Biathlon) fra Børsemakerne hvis noen har fått med seg det på TV. Og jeg snakket med han for et år siden ca. om de nye skiskytter riflene som de skal produsere og de skulle være laser rifler. Først tenkte jeg at det høres jo hi-tech ut og blir sikkert kjempe suksess, men nå tenker jeg jo som flere andre her at det kanskje kan bli en av spikrene i kisten for hele skytesporten. Og FRP de jævelan...
 9. Vida

  Ruger Mini-14/-30-tråden

  Se det ja, takker toor!
 10. Vida

  Ruger Mini-14/-30-tråden

  Heia, jeg fikk først med meg denne tråden nå, har vært bruker en stund, men er ikke så aktiv. Har en Ranch serie mini 14, med trestokk selvfølgelig:) Har satt på gummibuffer, wooden handguard(vurderte Choate sin lav profil, men tre er så mye penere syns jeg), kuttet ned og gjenget opp løpet av modifikasjoner. Har faktisk satt på en flammedemper som var fulge med 10/22 takedownen, følte ikke det var så mye vits med flammedemper på den hehe. Jeg kjøpte den brukt og det var med en ATI stokk og noen 30 skudds magasiner. For noe skrangle fanteri den ATI stokken, fullstendig upraktisk(selv om det er mange som bruker den til praktisk:) syns jeg med den svære foldemekanismen akkurat i veien for tommelen. Men men smak og behag. Kunne godt tenkt meg å hive på den X-MOD demperen til A-TEC og en ny justerbar gassblokk eller noen gass bushings, men jeg forstod det som at http://www.mini14gasblock.com/ ikke sender deler til Norge. Ser at de har noen justerbare gassblokker på brownells.no, men de passer bare til de gamle modellene. Er det noen som vet hvor det er mulig å få tak i noen gas bushings eller justerbar gassblokk, som er villig til å sende til Norge?
×
×
 • Create New...