Jump to content

EnTo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EnTo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

16

Reputation

  1. EnTo

    Svindel på Finn.no

    Har handlet mye på finn.no gjennom flere år, og først i vinter ble jeg lurt. Avtalte kjøp av kikkertsikte, selger hadde verifisert konto, søkbart tlf og kun positive tilbakemeldinger. Vippset avtalt beløp, men selger sendte ikke kikkerten. Meldte det inn til finn.no som svindel, og ble anbefalt å anmelde saken. Da jeg til slutt ga beskjed til selger om at jeg ville komme og hente pengene mine og at han ville koste reiseutgifter og tidsbruk fikk jeg pengene tilbake. Finn.no har slettet brukeren.
  2. Søkte (digitalt) om rifle til jakt i august. Gikk snaut fire uker før jeg fikk svar på innvilget søknad (Sør-Øst).
  3. Var innom XXL på Hønefoss tidligere i uka og kjøpte litt ammo. Ikke noe problem med førerkort som id.
  4. Satte på en GRS Bifrost stokk på rifla til Fruen, da hun ønsket justerbar koble. Hun er veldig fornøyd med den, og skyter bedre nå når kolben er tilpasset henne.
  5. EnTo

    Tikkaklubben

    Det er Fenris jeg har på T1X'n
  6. EnTo

    Tikkaklubben

    Har ikke sett en Berserk-stokk annet enn på bilder, så litt usikker på hva som skiller disse. Fruen har en GRS Bifrost på den ene rifla si, og den har annen struktur (mer "gummi-belegg") i grep og fortre. I tillegg har man mer justeringsmuligheter av kolbe-kappe, og mekanismen på justeringene er litt forskjellig. Dessuten er det flere muligheter til feste av "stasj" på Bifrosten.
  7. EnTo

    Tikkaklubben

    Har kjøpt meg en Tikka T1X, montert på en GRS Fenris stokk. Skal brukes til skytetrening. Har også en Tikka M55 i kal 222. Bilder av denne kommer senere.
  8. Her er et bilde av min S&L Victory, kal 6,5x55
  9. Takk for tips. Da skal jeg sjekke ut dette
  10. Hei Jeg har leid et småvilt/rådyr-terreng. Terrenget består av flere teiger tilhørende forskjellige grunneiere. Hadde vært praktisk om det finnes en løsning hvor en kan merke flere gårds-bruksnummer i kartet, og dermed være sikker på at man jakter der man har lov. Har en Garmin Alpha 100 og en vanlig Android tlf. Noen som har tips til hvordan en kan løse dette, enten via Garmin eller via app til mobil? Har søkt her på forumet uten å finne svar på akkurat dette. Beklager om det er noe som jeg ikke har fått med meg. Er nok ikke veldig teknisk anlagt på dette området, så "te-skje metoden" er å foretrekke.
×
×
  • Create New...