Jump to content

reidun

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

reidun's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Leter etter mer info for stevne luftpistol som jeg hørte skulle være 6 feb 2015 arrangør LOP. Om jeg har fått hørt riktige rykter da. Sjekket hjemmesiden til LOP, men der er det ennå ikke noen opplysninger. Noen som vet mer eksakt om dette stevnet? Vi er tross alt kommet til den 26/1.
 2. Tilbake til lavtrykkspatroner, er 44 Mag med 23 gr N 110 bak ei 240 kule regnet som en lavtrykkspatron? Jeg er ute etter ett 45/70 løp til min TC G2. Vet jo det finnes G2 produserte piper i dette kaliberet. Men om jeg ikke kan lade de max med fks ei 350 kule og bruke de en G2 ramme, ble plutselig interessen min og fortsette letingen etter en 45/70 pipe borte.
 3. Ang Steyr lp. Lest manualen, finner ingen info der om trykkbeholder uten att den har en utbytte grense på 10 år. Og att sylinderen kan skrues av om den er tom eller trykk på. Søkt på nett, men noe sier den skal stå på, noen sier skru den av om det er trykk på den. Da velger jeg og la den stå på kontinuerlig med eller uten trykk på.
 4. Takk for CAD filer til brenning til den som vet hvem jeg sikter til. Bestilte også ett sett ferdige luftfigurer fra en I Sverige. Eneste jeg må gjøre er og sveise fast foten på de. Skal jeg en plass her i Norge og trene luftsilhuett må jeg kjøre 50 mil t/r for noen få timers trening, og det blir både slitsomt og kostbart. Skal jeg skyte med grovere saker er det 30 mil tur retur. Har kun mulighet til en 100 meters bane her hjemme, men bedre enn ingenting. Kommer uansett til og møte på noen fellestreninger, for der finnes det flotte mennesker som både kan prate, juge og skyte. Samhold er viktig i denne noen kaller for den særegne skytterformen vår. Takk igjen til dere som hjalp meg med tips og datafiler som gjør jeg kan komme meg videre med treningen. Ps, Prøvde på ett skytterlag jeg er medlem i lokalt her, de har opptil 300 meter til rådighet med ett spørsmål om det var mulig og utarbeide ett ønske om og få til noen timer med metallsilhuett med håndvåpen. Jeg skulle ikke påføre skytterlaget kostnader av noe slag. Fikk litt forskjellige svar selvsagt som jeg hadde forutsatt. Det ene svaret var greit og klart, banen var ikke godkjent per idag til håndvåpen, kun til geværer. En annen kalte meg en jævla cowboy, som jeg høflig svarte att Takk til. En annen meget kjent lokal god rifleskytter som jeg kjenner godt, sa att håndvåpen burde vært totalforbud på, og han refererte ABB I tillegg. Vel de om det, meningene jeg fikk var da greie nok, jeg har mine meninger om andre ting. Men de negative svarene kom fra de over 50 år, de godt under var veldig positive.
 5. Satser på en bestilling for og få riktige figurer og størrelser. Har mottatt en CAD fil fra en kompis som igjen kan gies til ett mekanisk verksted ol for att jeg skal få riktige saker. Takk igjen for interessen deres her, setter pris på det med vettuge svar☺
 6. Noen som seriøst vet hvem som produserer figurer til metallsilhuett I Norge i riktige størrelser. Ebay har, men fikk mail, de sender ikke til Norge. Skal ha figurer til øvelse luftpistol, fin og field 22 Hornet og opp. Luft og fin er ok med vanlig stål, men til field er det vel Hardox ol som må til. Stål til fot og sveising ordner jeg selv. På forhånd takk.
×
×
 • Create New...