Jump to content

MARCO

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MARCO

  1. MARCO

    Revehund

    Jeg er lurer på om noe har tips, eller har en hund som kun går på rev til salgs? Har selv en Tysker som fungerer bra i hi, men savner en (helst) en støver som kun går på rev. Vi jakter i dag med en Schillerstøver, som fungerer bra, men er ute etter en til driv-hund, så den kan få en hviledag av og til. Vet at noen harejegere har problemer med at støveren jager kun rev i plassen for hare.. En slik hadde vært perfekt og få tak i, men virker som det er langt mellom disse.. Noen som har noen tips/kontakter. Owen mob: 91888816 Mail: owen@eikaas-sagbruk.no
  2. Hei Kikker litt etter revehund på nett.. Har en Tjt, som fungere som en kule som hi hund. Er ute etter en "ferdig" trent hund som jager KUN rev. Skal kun brukes på jakt, så er ikke så nøye på type osv. Er ikke så mye snø her i Sør-Norge til og klare og få til en hund, som KUN jager/sporer på Rev. Blir fort at disse slår over på hare/rådyr av erfaring .. Grunnen til at jeg spør dere er at noen harehunder er veldig gla i rev, og da blir det lite hare på harejakt .. Er gammel harejeger, men har vært lite hare hos oss lenge nå, så da må vi prøve og bli kvitt litt rev. J Kan dere hjelp meg her, eller har dere noen tips?
  3. Hei Kikker litt etter revehund på nett.. Har en Tjt, som fungere som en kule som hi hund. Er ute etter en "ferdig" trent hund som jager KUN rev. Skal kun brukes på jakt, så er ikke så nøye på type osv. Er ikke så mye snø her i Sør-Norge til og klare og få til en hund, som KUN jager/sporer på Rev. Blir fort at disse slår over på hare/rådyr av erfaring .. Grunnen til at jeg spør dere er at noen harehunder er veldig gla i rev, og da blir det lite hare på harejakt .. Er gammel harejeger, men har vært lite hare hos oss lenge nå, så da må vi prøve og bli kvitt litt rev. J Kan dere hjelp meg her, eller har dere noen tips?
  4. MARCO

    Harejakt

    Hei Kikker litt etter revehund på nett.. Har en Tjt, som fungere som en kule som hi hund. Er ute etter en "ferdig" trent hund som jager KUN rev. Skal kun brukes på jakt, så er ikke så nøye på type osv. Er ikke så mye snø her i Sør-Norge til og klare og få til en hund, som KUN jager/sporer på Rev. Blir fort at disse slår over på hare/rådyr av erfaring .. Grunnen til at jeg spør dere er at noen harehunder er veldig gla i rev, og da blir det lite hare på harejakt .. Er gammel harejeger, men har vært lite hare hos oss lenge nå, så da må vi prøve og bli kvitt litt rev. J Kan dere hjelp meg her, eller har dere noen tips?
  5. flott,skal prøve det.tusen takk for hjelp!
  6. så sako_45 har skrevet litt om dette i 2008.. er litt redd for og klusse til sofwaren i den nye 320,eller om jeg heller skal prøve og selge den billig på ebay og kjøpe norsk.noen som har gjort dette og har en ."oppskrift" på det som fungerer?
  7. Mistet min håndholdte usa astro 220 og kjøpte ny 320/m T5 bånd......... ikke noe billigere,men 90% av mine jaktkamerater har usa peilere.. Til min store fortvilese virker ikke denne pga. frekvenser som er sperret i Norge.Passer dårlig midt i jakta! Er det noe håp for denne og evt. forandre softwaren i den,eller er det bare og legge den ut på billig salg til resten av verden,som kan bruke den?
×
×
  • Create New...