Jump to content

LillogJohnny

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LillogJohnny

  1. I dag fant vi sesongens fjerde mår i fella! Det var en voksen hannmår på 1520 gram og en lengde på 75 cm. Det var kommet litt snø i dag så det var spennende å se etter spor i terrenget. Måren i dag hadde gått i en Åsbøfelle. Like imponert hver gang over hvor effektiv denne fella er. Plassen hvor måren ble fanget på, var en bratt bekkedal med veldig gammel skog. Åtet var en tampong som var kokt sammen med honning og knust stjerneanis. Vi undret oss litt over hvordan måren hadde klart å få åtet i kjeften før fella klappet igjen. Det var endel feller i dag som var blitt ranet av mus, disse ble flyttet. Fikk også bifangst i dag som var et lite ekorn. Ekornet ble lagt i ei kasse hvor det er montert en duke 155, så nå gjenstår det å se om måren blir fristet av litt ferskt ekornkjøtt.
  2. I dag fikk vi sesongens tredje mår. Denne måren ble tatt i en Åsbøfelle og åtet i fella var fiken og honning - thats it. Måren var en ung hann som veide 1260 gram og lengden var 73 cm. Fella hadde stått i 2 dager etter å ha blitt flyttet 50 meter i terrenget.
  3. Med de høye temperaturene vi har hatt i trøndelag opp til 10 varmegrader, har vi sjekket fellene hver andre dag. Og det er fortsatt ingen tegn på kulde eller snø her.
  4. Det ble en fin tur ute i skogen for å sjekke fellene i går, temperaturen var på rundt 8 grader. Artig var det også å finne en mår i ett av settene. Måren vi fikk var en hann på 1476 gram. Lengden var 84 cm. Fella var en duke 155 satt i en kildesorteringskasse som er kjøpt på Europris. Åtet i denne fella var tunfisk i olje, epler og litt fiken. Fella hadde stått ute i 2 dager.
  5. 10. november 2014 sesongens første mår i fella. Det var en hannmår på 1450 gram. Lengden fra snute til halespiss var 80 cm. Måren ble tatt i samme område som vi tidligere har fått fangst. Måren ble tatt i en Åsbøfelle. Temperaturen var 11 grader, rart å drive mårfangst i så høye temperaturer.
×
×
  • Create New...