Jump to content

aannddrreeaass

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Visst du har eit romt kammer så vil ei kj die vere heilt perfekt, men visst du har eit trangt kammer så vil ikkje patronene kamre. Patronene eg pressar med ei forster 6,5x55kj die kamrar ikkje i min fars weatherby vanguard.
 2. I følge det som står på eska so har den lavare BC enn sierra varmint.
 3. RWS jaktmatch er ikkje jaktammunisjon og bilete på innsida av lokket er reklame for ei anna RWS kule.
 4. G-max ålesund hadde ei med enkel avtrekker og utskiftbare chokar sist eg var der.
 5. Nosler sin ladetabell er laga etter SAAMI maxtrykk, i 6,5x55 er det lavare enn CIP maxtrykket vi brukar i europa, så det skal ikkje vere noko problem å gå litt over Nosler sine max ladningar.
 6. Det blir 777m/s, da er det ganske stor forskjel med tanke på att vithavuori har brukt 26,5"/67cm løp. Er her nokon som har kronograf og kan finne ut kva som er rett?
 7. kva hastighet er det oppgitt i denna speer boka? eg syntest det er rart det er så store forskjellar i ladedata og ein skal no klare ein del meir enn 759m/s med 140grs sierra mk og N160 i ein krag.
 8. Eg tviler på att ei ladning med N160 som skal gi 759m/s er for kraftig for ein krag og det var minste krutmengda i ladedata for gamle rifler. kva utgave av ladeboka er det du har? visst ikkje du har utgåve 7 så er ladedata utvikla for over 20 år sidan og krutet kan ha endra seg ein del i løpet av den tida.
 9. i vithavouri sine ladedata er minste ladninga med N160 og sierra hpbt 43,4gr.
 10. syklister kan ivertfall få bot for brot på vikeplikt. http://www.tv2.no/a/5765571/
 11. Det er schou som har desse sako kulene. http://schouvapen.no/forhandlere/
 12. Sako super hammerhead er lodda og ganske billig.
 13. for å finne ut kva det er så må du finne informasjonder det står kva det er, for å finne ut kva denna biltemabrytaren var måtte eg lese samsvarserklæringa.
 14. slik du bruker den er bryteren brannfarleg og visst det begynner å brenne i den får du ikkje penger med forsikringsselskapet.
×
×
 • Create New...