Jump to content

Tikka512sc

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tikka512sc

  1. En liten oppdatering på tråden. Blaseren står fortsatt i skapet, har vært og fiklet litt på en carbonlight og diverse andre rifler inder segmentet. Foreløpig ligger det Ann til at det blir en carbonlight med en form form for hurtigmontasje så jeg kan bytte kikkerter uten å endre treffpunkt. Har vært borti et par stykker med nye heym’er både sr20 og 30 og de har slitt med at blåneringa ruster veldig fort og at børsa ser ut som en dass selv med normalt vedlikehold
  2. Det er nettopp carbonlight eller wolf jeg har kikket litt på. Jeg er veldig klar for å bytte, men smertelig klar over at set blir dyrt å angre
  3. Hei! Har i dag en R8 success med 6,5 og 9,3 pipe, ett oppsett jeg egentlig er veldig fornøyd med. Men etter å ha hatt dette i noen år så har tankene om å kvitte seg meg hele pakka bortsett fra kikkertene for å skaffe seg ei rifle til alt fra rev til elg. Ønsker å bytte til noe som er lett, presist og har en kvalitetsfølelse, og gjerne tåler litt julig da det primært er ei hundefører rifle. Noen som har noen tips ? Evt. Har lekt med samme tankene?
  4. Har kikket litt på 270 win og wsm. 7x64 kan også være ett alternativ. Noen som har erfaring med 270 wsm?
  5. Hei. Skal ha en pipe nr. 2 til min R8. Har ei i 9,3x62 fra før og vil gjerne ha noe som er mer flattskytende til elg, rådyr, hjort og rev. 6,5x55 har jeg fra før og synes det er litt slappt på elg, selv om jeg vet det fungerer. Jeg lader selv, så tilgang på fabrikk ammo er ikke avgjørende. Hva ville dere valgt, og hvorfor ?
  6. Det skal jeg. Sånn ved første inntrykk så virker det som ett gjennomført solid våpen. Ikkeno spennende duppeditter men laget for å gjøre den jobben den skal ?
  7. Valget falt på mauser'n ? Var den som virket mest egnet til mitt bruk, samtidig som det er gøy å ha noe ikke alle andre har ??
  8. Er det jeg frykter att det blir for min del også. Har vel ut i fra litt grubling funnet ut att det står i mellom r93 og m12 trail. Må vel bare gå noen ekstra runder med meg selv for å finne ut hva jeg ender opp på.??
  9. Takk for svar ? Har per i dag en sauer 202 i 6,5x55 jeg vurderer å kvitte meg med. Og en 22-250 jeg bruker til rev og annen predator. Synes bar virker veldig bra. Men er veldig skeptisk til å eventuelt måtte justere gassblokka ofte da jeg kommer til å bruke demper her i Norge og uten i Sverige. Hadde det ikke vært for det hadde valget vært enkelt. R93 synes jeg er lett og hendig og er ypperlig med tanke på ett eventuelt andre skudd. M12 er nok mer ett bruksjern som aldri svikter. Vet ikke om jeg er langt unna med tankegangen min ?
  10. Hei. Sitter i skrivende stund og funderer på hva jeg skal kjøpe. Har skutt med alle og funnet meg godt til rette med de forskjellige. Jakter rådyr, elg og noe villsvin. Er hundefører både i elg og rådyrjakta, så att våpenet er hendig er ett must. Om noen av dere har meninger og erfaringer med de forskjellige er jeg svært taknemmelig for all hjelp. Kandidatene er: Blaser r93 pro. I 308w Browning BAR HC tracker i308w Mauser m12 trail i 8x57
  11. Hei, har kjøpt meg kkc stokk til tikka'n min, og har planer om å montere den selv. Har søkt litt rundt for å finne ut hvilke moment de to låsekasseskruene på undersiden skal draes til med. Er det noen av dere her som har peiling ?
×
×
  • Create New...