Jump to content

kveno22

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

kveno22's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Jeg skal kjøpe meg ei Blaser r8 i kaliber 9,3x62 og trenger litt hjelp angående våpensøknaden Hvilken våpen deler må jeg da søke på og hva skal jeg skrive på våpendelens art?
  2. Tusen takk for svar. Er helt enig med deg der, så tenker å prøve å få tak i en blanding mellom NEG og jemt. Selv om hvit elghund er ein veldig fin rase og som jeg liker veldig godt (uten å ha prøvd det), men egner seg kanskje ikke like mye til løshundjakt. Hva er tanken om å velge hannhund eller tispe? Negative og positive sider
  3. Hei! Skal skaffe meg ein elghund til å bruke som løshund. I området eg jakter er det en god del rådyr og hjort, men hovedsakelig vil eg ha ein hund som fungerer på elg. Har lest at det sikreste valget da er Norsk grå elghund, men åpner muligheten for andre raser til bruk på løshundjakt. Eks jemt, svart, hvit elghund, leika og kanskje finsk spets. Hva med ei blandingsrase? Å hvilken typer eventuelt? Eller hvilken renrasede vil dere ambefale? Har ikkje noko imot Norsk grå elghund, men har lyst på noe ikkje alle andre har og synest Neg ikkje er av dei fineste utseende messig, men det viktigste er at den fungerer som løshund Er jo en grunn til at dei fleste har NEG, men er ute etter andre forslag også... Bur på ein gard og jakter rundt om i bygda i nærheten og eg er veldig aktiv i kvardagen. Forslag til hvilken rase som eg burde velge eller hva som er positivt og negativt med dei ulike rasene som kan brukes til løshundjakt på elg? Å burde man velge hannhund eller tispe?
  4. Har lagt ut åte ca 30 m fra åtebua på eit jorde. Derfor lurer eg på kor langt ifrå lyset skal være i forhald til åta og kor mykje lyset skal lyse opp rundt åta ?? hva er det dere bruker til åte, som reven liker lukten av??
  5. Tror mus og andre gagere spiser opp brødet eg har i fella. noe eg kan gjøre for å hindre det ???
  6. så skal ikkje ha ein streng midt under stigen ?? eller mener du ved siden av stigen ???? Hvilken type streng er lurest ??
  7. Mange strenger eller bare ein under midten av stigen.??????
  8. Har hat eit problem ved at kråkene rømmer fra fella. To av hullene i stigen er 20*18 cm
×
×
  • Create New...