Jump to content

Hveding

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hehe. Glock er det eneste håndvåpenet jeg har skutt med, så aner jo ikke hvordan andre pistoler er.. Men det var morro å skyte med glock da jeg var i hæren.
 2. Godt andre her leser alt som står der og ikke bare halvparten som meg.. Hehe.. Takker for svar
 3. Hei. Jeg har invistert i startpistol, å ser jo at det skal behandles akkurat på samme måte som skarpt våpen. Så da må man jo selvfølgelig ha våpenskap/safe/koffert, fordi låven sier så.. Jeg har 2 stk startpistoler, så trenger ikke noe stort.. Har funnet et par, men de er jo svindyre, finnes det ikke noe i kraftig plast eller noe sånt som er godkjent ? Er denne godkjent for oppevaring: http://game-on.no/products/aluminium-ko ... 15x30x40cm ? Mvh Pat.
 4. Fant: https://www.politi.no/nordre_buskerud/t ... _554.xhtml
 5. Så straks man slutter i en slik klubb, så mister man et våpen som man selv har betalt for ? Hmm.. Noen som kan forklare litt dypere om hvordan dette fungerer ? Eller evt link til regler for dette. Om jeg da blir medlem i en slik klubb, vil det da ikke være nok at jeg har vært i Hæren så jeg slipper alt grunnleggende våpen opplæring ? Jeg vet godt hvordan man håndtrer både rifle og pistol, har tatt flere skyttermerker.
 6. Om det var låv å eie en glock eller lignende å faktisk skyte med det også.. Så har jeg kastet meg over en slik en Men desverre er det ikke låv i Norge å eie lignende våpen som glock med mindre du har en spesial tillatelse. Alternativene er å enten flytte til USA eller å dra inn i forsvaret. Allerede vært i forsvaret, så blir vel USA. Haha..
 7. Hei. Kjøpte startpistol bare for morroskyld, å vil da prøve den. Men hvor kan jeg skyte tenker jeg, tryggeste plassen å prøve på må jo være en skytebane i Tromsø, men hvor i Tromsø er det skytebaner egentlig ? Holder det med å gå langt unna befolkning ? Mvh Pat.
 8. Takk for hjelpen så langt! Har nok gått gjennom våpen loven når det kommer til slike "våpen". Greit å informere det lokale politiet slik at de er klar over at det pågår skyting på det området du nevner, så ikke en eller annen ringer inn å sier det er en galing i skogen å skyter.
 9. Ja det er vel sånn. Har litt lyst å gå for G17 siden jeg skjøt med en slik en da jeg var i hæren, men igjen så har jeg jo skutt med en ekte glock, så blir kanskje litt kjedelig å kjøpe den.. Kanskje jeg går for den F92, Beretta har alltid vært litt tøft synes jeg ^^
 10. Hei. Skal kjøpe startpistol bare for morsomhetens skyld. Har låst meg fast på GameOn, å tenker å kjøpe enten en Glock 17 eller F92 (Link under). G17: http://game-on.no/products/glock-17-start-sort F92: http://game-on.no/products/beretta-f92-white Er det noen som har erfaring med disse startpistolene ? Hva vil være det beste valg ? Har lest å sett et par videoer av disse to, å begge høres og ser ekte ut under bruk. Forslag ? Mvh Patrick.
×
×
 • Create New...