Jump to content

ArntHelge

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ArntHelge's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Etter at jeg monterte LPA sikte på G34 pistolen sliter jeg med å finne et hylster som passer. Kornet er noe høyere enn orginalsiktet, og når pistol skal ut av hylster er det lett at korn får hard medfart. Er det noen som har forslag til hylster?
  2. Tror nok løsningen er skyte skuddet, deretter kan man prøve å banke ut hylsen med pussestokk.
  3. Du vet du er ladenerd når... Når du har gnagsår å hånda av tennhette insetteren. Når du skal "bare" presse de hylsene før du tar kveld, og tar deg selv i tenke det gang på gang. Når ansatte på postkontoret vet at pakken er din bare av å kjenne på vekta.
  4. Bullseye camera som jeg har står på trefot ja. Så å si et fotostativ.
  5. Kjøpte bullseye camera system på ebay for et år siden. Fungerer bra, og sparer seg for noen turer frem til skiva. "Bakdelen" og konseptet er at kamera registrerer endringer på objektet det filmer. Så om det blåser mye, og skiva flagrer vil dette vises på bildene. Men dette løses med å feste skiva godt. Når skiva begynner å bli utskutt/samlinger kan det være vanskelig å registrere treffet ettersom kamera er avhengig av å "se endring" på blinken. Da må man frem å klistre. Kamera virker værbestandig, men router, batteri og antenne må beskyttes mot fuktighet. Dette systemet kan ha flere bruksoppgaver, f.eks til revjakt. Kamera har ifrarøde dioder, så man ser sort/hvit på natta. Så kan man kikke hva som er på åte før man står opp av senga. Eller for sauebønder som vil følge med lamming i fjøset, routeren kan forsynes med 5v fra en USB forsyning. Prøvde om kamera kunne registere laser, men fikk det ikke til. Hadde en ide om å sette laserpatroner i revolveren, og bruke bullseye kamera. Men, nei. Uansett et god løsning for de som har en privat skytebane.
  6. Hei Jeg har også drevet med DFS skyting, og konkurranse med pistol/revolver. Har bestandig savnet å trene hjemme, så kjøpte meg et Air Arms luftgevær for noe år siden. Så kom interessen for bueskyting, og anskaffet en compound bue. Jeg er ingen erfaren bueskytter, trener for det meste på plenen hjemme. Men compound bue er veldig artig å trene med, og gir overaskende god presisjon. Noen likhetstrekk med rifleskyting er det, man blir like mye straffet hvis men er ukonsentrert når pilen går. Det som er flott med bueskyting er at det er høvelig lydløst, og pilene kan hentes og skytes på nytt. En skikkelig blink er å anbefale, ellers blir pilene for ødelagt. Når det gjelder utstyr, er bueskyting som alt annet. Det "baller" på seg etterhver. Bueskyting er også en flott famillie aktivitet. Her i huset har alle bue, untatt den minste.
×
×
  • Create New...