Jump to content

Lasseliten

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Lasseliten's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Samme børse, samme ammo og 16 klikk opp så ble det slik på 280 meter. Fin flerbruksbane med hold opptil 600 meter.
  2. Da har jeg fått testa maskina:) Fikk til greie samlinger på 100 meter i benk med Partizan 150gr. Den gamle Mauser`n er vel ikke den som er mest kresen på hva den mates med:)
  3. Endelig resultat. Det var aldri ment å vara et smykke, men ei god bruksbørse. "Børsemakar`n" vart nå fornøgd. CIMG4572xx.jpg Godt nyttår
  4. Badet ble gjort om til lakkboks, og kjøkkenet ble tørkeboks, til alle i husets store fryd;) Ceracoten var lett å legge, og ready to spray kittet fungerte bra. Blir spennende å se endelig resultat, full herding etter 5 dager.
  5. Kjøpte Cerakote hos Durano.no God service og masse gode tips for å få et bra resultat. Sjekk ut youtube for tester av Cerakote mot bla. Duracoat og andre overflate behandlings middel. Denne herder på 5 dager i romtempratur, og skal være noe av det mest slitesterke som er å få tak i, slik jeg har forstått det. På dette prosjektet blir det testet på tre, sparkel, stål og epoxy, så får tiden vise hvor holdbart det er. Har forstått det som mange har testa Duracoat med vekslende hell og holdbarhet. Er det fler som har erfaring med Cerakote, så kom gjerne med tips og råd/erfaringer. Jeg kjøpte 2 stk ready to spray kit, da stokken også skal lakkeres og trekker mye lakk. Brukte litt over 1 flaske på begge våpen, men greit å ha litt til overs for å flekke på evt. områder som ikke har fått lakk eller om jeg skulle få et hakk et sted etter hvert. Ser det er en Duracoat klubb her, skulle det kanskje vært startet en Cerakote klubb også?
  6. Da har julefreden senka seg, så får`n gjort litt mrd børsen att:) Det ble blåsing med aluminiumsilikat for å sikre god vedheft.
  7. Siste prøvemontering før lakkering. Det blir skrubb med eddik og stålull for å få bort blåneringa, mens man venter i spenning på Cerakoten.
  8. Den stygge andungen må være en passende beskrivelse ja , blir spennende å sjå om det blir svane eller kråke. Nå går det i finpuss, vanskelig å få skikkelig inntrykk av pistolgrepet på bilde pga. dårlig kamera. Dette er jo et prøveprosjekt som jeg egentlig var/er ganske skeptisk til selv, og som stritter imot alt jeg mener om trearbeid, og har vel egentlig ittno med trearbeid å gjøre. Tanken var å teste om dette kan funke i det lange løp, så denne stokken er en herlig blanding av tre, sparkel og epoksy. Og ser også deretter ut, i hvert fall enn så lenge. Overflatebehandling av denne blir jo da en utfordring da den ikke kan oljes, og alt må lukkes hel, da sparkel suger vann som ei gammal .... Uansett,- har kommet fram til at Cerakote må være det optimale for denne bastarden av en stokk. Del gjerne erfaringer med Cerakote, om dere har, da det finnes svært mye om Duracoat på nett og forum, er det ikke brått så mye om Cerakote, så ønsker gjerne tips og råd om den. Er også på utkikk etter en brukbar lyddemper til en rimelig penge, gjerne brukt, helst ikke oppbrukt:) Send gjerne pm om du har slikt å kvitte deg med. Montert reimfeste for tofot, det ble biltema sin, den virker ok til prisen, men det gjenstår jo å prøve.
  9. Liten oppdatering, begynner å ligne på noe..
  10. Og slik går nu dagan. Det ble gjengetapper for feste av kolbekappe.
  11. Så ble det litt mer lo teck stokkmodd:) Epoxy Redneck båndsag Slik omtrent blir hevarmskula.
  12. Tja,.. vi får sjå åssen det blir, men tror ikke den kommer i retur med det første Men takk skal du ha, tror det blir bra etter hvert.
  13. Mens limet herder blir det litt jobb med hevarmen. Den ble litt kort etter sammenstøtet med våpensmed, og det ble lovlig trangt mot kikkerten. Tanken ble da å forlenge armen slik at det blir lettere å få tak i`n og få den hakket lenger unna kikkerten. Etter å ha sett på utallige videoer og bilder av forskjellige "bolt knob`s" kom tanken på å bruke en tomhylse som "kule". Da 7.62 hylsa blir litt liten for relativt store hender, måtte det bli 12,7 hylse. Takket være kjapp levering av et bra eksemplar fra Tom K - Hjetelig takk:) - Ble det i dag pusset litt på kula for å få på hylsa. Hylsa skal kappes noe mer, dette var kun for å få unna grovarbeidet, og se litt hvordan det kan bli. Ikke så aller verst, selv om det ikke ser så bra ut nå. Føles veldig bra å bruke, og ble ikke langt unna formen på en taktisk knob. Den blir som sagt kortere og i en litt annen vinkel for å komme bort fra kikkert, men so far so good,,,.. hæll no slikk.. Er passe fornøgd hvertfall, artig med litt custom patenter også
  14. Tvingepatent, etter kopi av Raudnakke, som helt klart er i en annen klasse enn meg, men takk for mange gode tips:) Liming, det ble epoksy, av type biltema til kr 69,-, det var lavbudsjettsprosjekt ja:) Nok et tips som virket veldig bra, lettere og jobbe med etter den ble tapet.
  15. Da ble det litt forandring i planene for kolben. Fant dette kjøkkenbordbenet i eik på jobb, perfekt fit for kjakan. Av og til kan det lønne seg å jobbe i møbelbransjen:) Den må jo pusses litt på, men et bedre utgangspunkt enn de andre emnene jeg hadde i kikkerten, mye grovarbeid spart. "Styrehull" for liming i begge delene. Klar for liming.
×
×
  • Create New...