Jump to content

BuhagSuhl

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BuhagSuhl's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. I nærheten av Florø, Vestland fylke
  2. Usikker, kan legge ved nokon fleire bilder av den:
  3. Nokon som kan sei verdien på dette? Tenkte legge det ut på Finn men trenger å vite ca verdi.
  4. Hei, finner ingen andre nummer enn 319663P - samt innrisset «Waffenfabrik Walther Zella Mehlis (thür) mod PP.
  5. Hei, har en Walther pistol 7,65 kal etter min bestefar. Nokon som har meir info (alder etc.) ut fra bilder? Kva kan den vere verdt ved salg på Finn.no?
  6. Dersom denne skal registrerast, kva blir då fabrikkmerke og modellnemning?
  7. Har målt med skyvelær og det er ganske nøyaktig 16mm innvendig i utløpet. Har demontert den litt meir og funnet en T og 8 tall. Pluss et nummer, 46991. Nokon som veit kva det kan bety?
  8. Hei, takk for svar alle. Er nok hagle ja. Har sjekka løpet og det er ikkje rifla, målte utløpet til 16 mm også.
  9. Kan antikke våpen som ikke er registrert eller plombert henges på vegg for pynt?
  10. Hei, Nokon som kan supplere med info til denne rifla? Einaste eg finn er "I. R. TENDEN, BERGEN" innstempla. Er den registreringspliktig? Alder?
  11. Takk for svar alle sammen. Løpet er rifla, litt vanskelig å ta bilde av men legger ved et forsøk. Som en annen skriver er hylsa en munningshette som kan tas av.
  12. Hei, noen som har info om denne? Kan noen se om den er plombert? Registreringspliktig?
  13. Takk for svar folkens! Vil helst ikkje bruke opp blypatronene fordi det kan vere greit å ta vare på dersom det aldri skulle bli lovlig igjen, så eg tenkte eigentleg å kjøpe eit alternativ. Eg kan alstå bruke denne typen til både rev og fuglejakt?: http://www.xxl.no/jakt/skyting/storvilt ... 07_1_style Et spørsmål til; er det stål i "Nitedal ekspress tungsten matrix" slik at eg ikkje bør bruke desse patronene? Kjedelig at det ikkje fins rimeligere alternativ uten stål slik at eg kan trene billig på leirduer.
  14. Heisann! Har arva ei gammal hagle fra 1954, ei side by side hagle fra Bühag-Suhl. Eg fikk med ein del skot som eg er usikker på om eg kan bruke og på kva eg kan bruke dei til. Eg var innom lokal våpenforhandler og spurte om eg kunne bruke leirdueammunisjon på hagla. Det kunne eg altså ikkje, fordi den ikkje ville tole trykket. Det kunne heller ikkje brukast hagl med stål i. Eg har lyst å bruke hagla på orrfugl, rype og muligens rev. Har nokon tips til lovleg ammunisjon og nummer/størrelse på hagla eg kan bruke til dette formålet? Det skal seiast at eg ikkje har jakta med hagle før så eg er ganske ny på dette området. Legger ved bilder av hagla og ammunisjon eg fikk med. Så kan folk kanskje komme med innspel dersom det er hagl eg ikkje bør bruke, og kva formål dei patronene eg har fått med eignar seg best til. Blyhagl er jo ulovleg men muligens det beste? Og til slutt, kor mykje kan verdien ligge på ei slik hagle? Den er _strøken_ og lite brukt
×
×
  • Create New...