Jump to content

Frankefanten

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Frankefanten

  1. Hei. Har ikke direkte med kniver å gjøre dette men ser for meg at folk her inne kanskje kan hjelpe. Har et digert kirsebærtre som skal taes og har veldig lyst å ta vare på stokker og rot for eventuelle fremtidige trearbeidprosjekt. Ser for meg at det kan være noen gode skjefteemner i rota. Noen av stokkene er opp mot 40cm i diameter. Det jeg lurer på et hvordan jeg best kan lagre disse for tørking. Bør jeg kappe opp til emner først? Skal jeg lagre de hel med barken på og lime endene? Og hva med rota? Takker for svar . Skal prøve å legge ved noen bilder.
  2. Hallo! Har en 338 federal med 1:10 twist på vei i posten snart og driver og funderer litt på kuler og krutt. Virker som det er en heller laber stemning for Barnes kuler her men tenker at 160gr TTSX burde være grei å få opp nok fart på? Tenker og at Accubond er en kule som burde klare seg bra. Den har jo mange vekter å velge mellom. Leker litt med tanken på en 210 Rhino også men usikker på om man får fart nok på den til at den åpner? Tenkte å starte med en boks VV N135. Kommer til å jakte både elg og rådyr med den men stort sett aldri på lenger hold enn 150 meter. Alle tips mottas med takk. F.
  3. Takk for godt svar. Ja det ante meg at var litt sært. Var ikke mye info å finne rundt om. Har allerede en børse i 338win mag og har en i 338 federal på vei med pipebyttesystem. Leker litt med tanken om å kjøpe en ekstra pipe med 1:7 snurr og prøve å få til en subladning. Når vel ikke rådyrkravet den heller skulle jeg tro men vi har jo en del nærgående rev rundt fjøsen. Artig å skyte med uansett og en ekstra pipe er jo ikke all verdens kostnad om man skulle gå lei . F
  4. Frankefanten

    338 spectre

    Hei. Lurer på om det er noen her som har erfaring med 338 spectre? Har blitt litt interessert i denne patronen og ser for meg at det kunne vært noe å bruke på rådyrjakt i subladninger? Noen som har prøvd det, og i såfall med hvilken kule? Hvordan er det med presisjon, kulebane, skyteavstand, tilgang på hylser osv? Hvordan twist må pipa ha og hvor lang bør den være? Innser at det var mange spørsmål her men alle svar taes gledelig imot.
×
×
  • Create New...