Jump to content

kimrene86

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kimrene86

  1. jeg tar ut bryst stykkene med en gang jeg kommer hjem. Dua er så mør og fin så jeg mener du ikke trenger og henge den for mørning. så la bryst stykkene vile et par dager i kjøleskapet føre du fryser dem ned. sånn at kjøttet får vile litt. det gjør jeg værtfall.
  2. jeg gleder meg som en unge og komme ut i skogen bor på Kongsvinger og jakter en del på Finnskogen /varaldskogen. håper det er et bra år i år med store kull
  3. har funnet ut at det lønner seg og være extra snill mot grunneiere du jakter due hos. har noen bonder jeg jakter hos som følger med due trafikken på jordene dems. da det blir en del due der ringer dem meg eller sender meg sms. fikk til og med lov og jakte på sodd mark
  4. var ute en tur i sta. det vart da med 8 duer hjem etter et par timer så bra med duer men dem er vanskelige og lure
  5. har fått jaktet på et jorde der bonden har strødd ut masse med tørkede erter på en del av jordet sitt. håper det kommer til og trekke til seg en haug med duer da det er bra med duer i område. trur dere det funker? venter i alle fall spent
  6. tenkte meg det håper på det blir bra der, er bra med duer i område. er den eneste erte åkeren i hele område her jeg bor. under såinga var det flere 100 her gleder meg som en unge
  7. har et utreska ertejordet og jakte på. rundt det er det bygg/hvete jorder som er tresket. det er ingen duer på erte jordet men på bygg/hvete jordene er det duer. er det etter ertejordet er tresket det er bra og jakte der?
  8. jeg lurer på en ting. skal på jakt i morgen tidlig på søndag på et jorde med noen naboer. er vel lov det med tanke på det er gry tidlig på søndag?
  9. det er i Kongsvinger område jeg jakter er lite med duer her og men det har tatt seg opp bra de siste dagene. her har dem nesten akkurat begynt og treske.
  10. var ute på morgen trekket i dag med en kompis. vart da 19 duer så jeg er da fornøyd. håper det blir mange flere utover vart en del bomskuting så kunne blitt mange fler.
  11. har funnet meg et jordet med mye due trafikk på i dag. gleder meg så mye til i morgen har sånn biltema løvcamo. mener dere at den kan bli litt for lys? åssen lakk ville dere brukt for og matte den litt a?
×
×
  • Create New...