Jump to content

Strikkejeger

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Batteriet mitt er helt fult, testet med å ta det inn og ut. Men ikke byttet til et helt nytt.
 2. Plutselig nå så klarer ikke avstandsmåleren å måle avstander. Da har fungert som den skal siden jeg har kjøpt den og har blitt behandlet skikkelig. Resten av måleren fungerer som det skal, men hensikten til måleren gjør ikke det. Har verifisert at laseren fungerer(bruker mobilkamera, så kan man se "laserlampen" skrues på), men det må være sensoren som tar i mot det reflekterte lyset eller noe med programmet innvendig som har slått seg vrang. Er det noen som har hvert borti et lignende problem? Vet om garantien/reklamasjon til Vortex, men er litt ork å sende det til U
 3. Jeg har IC-F1000S (prohunt basic 2/ compact). Vet du om noen gode forhandlere i midt-norge som kan tilby denne tjenesten?
 4. Er Ja6 jeg skal endre, inn på den frekvensen kan jeg velge mellom et par sub frekvenser. Men jeg skal legge til en sub som er utenfor den programmerte frekvensen på den kanalen. Så må jeg koble icomen til pcen og bruke et program for å få det til?
 5. Noen som vet hvordan man legge til subtoner på en kanal på en icom pro hunt. en jaktkanal har et programmert frekvensområde fra før av. men den frekvensen jeg skal bruker er ikke lagt til på den kanalen fra før av, men subtone frekvensen er lagt inn på radioen fra før men sliter å få lagt den til på kanalen.
 6. Da skjønner jeg hva du mener med sær, forsåvidt enig.
 7. Videoen snakker sant den. Aldri møtt noen som har Savage på banen eller erfaring med det, så ser her. Det er enda lettere å søke lærdom på et forum om noe spesifikt. Flere rifler jeg vurderer i prosessen før jeg bestiller en 300wm, men så er det to jeg vil gjerne vite mer om. Liker å høre flere meninger. Mulighet for å utdype hvorfor avtrekkeren er sær? Er godt vant til Tikka, liker avtrekket til de.
 8. Hva får deg til å si at det dritt? Jeg holder på å ser på en Savage 110 BA Stealth i 300 wm, men finner særdeles lite kritiske reviews av våpnet. Så jeg er veldig interessert i høre din grunn.
 9. Sitter å grubler litt på to rifler i 300 win mag og lurer på om det er noen her som har erfaring med Howa 1500 eller Savage 110 BA. Formålet et langholds skyting og jakt.
 10. Man har også Giskås skytefelt(20min øst for Steinkjer) , et stort skytefeltet som man kan ha skikkelig felt skyting på korte og langehold. Jeg har mulighet for å booke banene i begge skytefeltene. jeg kan varsle i forveien om når jeg tenker å dra ditt for å skyte langhold.
 11. anbefalinger på rengjøring av tomhylser. Hørt noen tar tomhylsene i kjele med vann og salo, lar det koke og til setter sitronsyre. Noen andre bruker ultralydvasker? Noen meninger om det?
 12. Mottatt og forstått! fra deg og Per-S. Forslag på dier fra Redding eller Forester som passer til Classic casten?
 13. Lee er mottatt, har fått noen anbefalinger på banen om at Lee er bra. 650 og 750 presse, kan anskaffes etter kunnskapen og erfaringene kommer på plass. F.eks. i den lave enden av skalaen. Hornady classic kit. Vil det funke til å starte med? Ser den store fordelen med å ha en "turret" presse. Eller hvis jeg velger xl 650 presse, hva mer bør man anskaffe for å komplimentere settet?
 14. Skal starte å lade selv og skal anskaffe ladeutstyr til 6.5x55. Så lurer på hva folk vil anbefale av utstyr, det finnes så mye utstyr fra forskjellige produsenter. Så lurer på om dere kan anbefale et komplett sett. Vil prioritere pris - enkelhet. Ladetårn med bluetooth og touchskjerm kan anskaffes når erfaring og kunnskap er på plass.
 15. Lars Monsen sier man fint kan ligge til -30 i ullbokser i Jan Mayen. Under testingen i fryse rommet fikk en av kandidatene kalde tær, derfor er den satt til ca -25 eller no. Outdoorgearlab har tatt en brutal test på neoair liggeunderlagene. Neoairen er nesten skuddsikker, mens xtermen tåler litt mindre kaliber. Har testet Carinthia 4 eller 5 ( den grommeste i -30 ), aldri hvert så kald før. Rim og is på innsiden av soveposen.
×
×
 • Create New...