Jump to content

jeeeeeeright

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

jeeeeeeright's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Skadeskutt med hagle, og landet på sjøen 150-200 meter ute hvor den drev å dykket og kom opp igjen på nesten samme sted. Traff den med en Winchester Silvertip i kal.22-250, og da var det kvelden.
  2. Jeg vil anbefale å titte på Howa 1500 også. Billigere enn Tikka & co, men dødelig presise. Jeg har en selv i 22-250 til allround småviltjakt.
  3. Når det gjelder jaktvåpen er det ingen begrensninger på hvor mange av de 6 du får ha som er i samme kaliber eller type.
  4. Jeg bruker Sig 1911 (.45), og kan ikke klage på en eneste ting med pistolen. Helt nydelig på alle måter, med presisjon som langt overgår meg selv som skytter. Min er en duo tone target-utgave.
  5. Jeg spør igjen her... Er det noen som vet hvordan det er med heldempet rifle inn til Sverige? Hos meg er demperen en integrert del av våpenet/løpet, og ikke mulig å demontere.
  6. Hvordan vil dette bli med heldempet våpen?
  7. Da røyk jeg på en heldempet (rustfri) 10/22 fra ALM. Jeg hadde store planer om litt fancy stokk til denne, men etter å ha testet litt med den originale trestokken har jeg helt forelsket meg i den avsindig lave vekten... Problemet er at med nesten 1.90 på strømpelesten og gorillalengde på armene så er den så liten at en komfortabel skytestilling er bare å glemme. Finnes det noen litt lengre, men like lette stokker å få tak i? Alternaivet er å forsøke å skjøte på lengden på kolben på den jeg har (kanskje med tykke rekylkapper elns. Siktet er en BSA 4x fra xxl, da jeg ville ha noe raskt og ukomplisert selv om presisjonen sikkert blir bedre medstørre forstørrelse.
  8. Jeg har en Howa 1500ss i 22-250, og putter 5 skudd innenfor 2x2cm på 150m (avstanden børsa er innskutt på). Har kun testet med Winchester silvertip og Norma jaktmatch, men rådyrbukken fikk akutte puste- og hjerteproblemer med winchesterkula. Jeg bruker et billig Nikko Stirling kikkertsikte.
  9. Da skal du komme igang med noe du har råd å skyte med og som du kan få mengdetrening med, og ikke ha masse ubrukelig billigt ræl liggende som du ikke har råd å bruke. Bare sånn kjapt oppsummert så kan du lett legge på noen ekstra kostnader underveis som du må regne med. f.eks: 1 Kartong 22 (5000 stk) : 2000,- (i motsetning til 1000 stk 9mm som kanskje blir 1600-2000,-) 1 sett pussesaker: 300-500 1 Hørsevern : 1000,- 1 Kanskje noe briller eller blendere: 1500,- 1 stk skjefte kanskje (vist du kjøper noe som ikke passer deg og du må ha nytt skjefte) Kanskje slepper du det meste, men du kommer ikke unna hverken pussesaker eller ammo, så da har du svidd av 2000-2500 bare med en knips på første kaliber, og det blir iallefall ikke noe mindre på etpar større kalibere. Aktive hørselvern koster 300,- på XXL Vernebriller (om du ikke bruker vanlige solbriller) fåes for en 50-lapp på biltema. F.eks en 1911 i 9mm eller .45acp får man brukt for 4-5000. Et .22 konverteringssett (jeg bruker GSG sitt selv på en dyrere 1911) får du for rundt 3000. Da får du mengdetrening med samme grep og avtrekk som på det "dyre" kalibret, samt at muligheter og presisjon er god nok for de fleste (jeg skyter bare felt, men hevder meg helt greit med denne komboen).
  10. Er det noen her som vet hvor jeg kan få kjøpt grepsplater med "Blacwater" logo? Sig Sauer hadde disse på en spesialversjon av sin 1911, men de er ikke å få tak i derfra.
  11. Jeg bruker et gsg conversion kit på en Sig Sauer 1911, og er meget godt fornøyd. Barrel bushingen sprakk etter ca 5000 skudd (samme metall som sleiden), og selv med deler fra gsgpro funker den ikke 100% med billigammo (cci minimag er favorittmat). Presisjonen i min er derimot fantastisk. Jeg har justerbart baksikte og fiber frontsikte (takk til Olav på pvas), og setter 10 skudd innenfor 9'ern på feltbanen.
  12. jeeeeeeright

    hydrodip

    Fikk du gjort dette, av hvem, og hvordan ble resultatet?
  13. jeeeeeeright

    Howa klubben!

    Da har jeg fått meg en Howa 1500 SS med uspesifisert laminatkolbe i kaliber 22-250 (dette var ei børse som Alm våpen hadde solgt, men som kunden kom tilbake med etter noen dager og gav i innbytte på grommere redskap). Siden dette ble et impulskjøp er riggen stusselig satt opp pga økonomi, men har fått en nikko stirling 3-9×40ao kikkert som ble rappet fra ei luffe. Fikk sendt 20 skudd gjennom den for noen dager siden (norma jaktmatch), og presisjonen er ikke noe å si på. Samler innenfor et kronestykke på 100m. I løpet av vinteren kommer det nok justerbart kinnstykke, demper, tofot, og utbyttbart magasin. Men på denne årstiden prioriteres ammo foran stash. Jeg må også få tak i en sølvfarget kikkert siden det var stygt som fy med en svart en på denne rifla. På søndag starter bukkejakta..........
×
×
  • Create New...