Jump to content

AmosMoses

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

AmosMoses's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Arbeiderpartiet: "Våpenlovgivningen må strammes inn. Forbudet mot halvautomatiske våpen må lovfestes, og muligheten for unntak må strammes inn. Det skal også vurderes om antall tillatte skudd i magasin og kammer skal begrenses. Vilkårene for å erverve, eie og inneha slike våpen må bli strengere. Politiets kontroll med våpen må styrkes." Fra arbeiderpartiets partiprogram 2013-2017 http://arbeiderpartiet.no/file/download ... rammet.pdf Norsk våpeneierforbund skriver en del om AP på sine nettsider for tiden, de virker til å ville avvente ett forslag til de vet hva som blir gjort i EU. Partiet liberalistene ønsker at folk skal få kjøpe våpen, alt utenom masseødeleggelsesvåpen.
  2. Er vel ganske strengt, spørs vel hvilke deler det er snakk om. https://help.cbp.gov/app/answers/detail ... istol,-etc.
  3. Fant rett og slett en billig hendel på ebay til benelli som så kliss likens ut som den til min, tok sjansen og kjøpte en slik en. En uoriginal hendel, "x7" Skulle passe til følgende modeller fra Benelli: 1.) Super Black Eagle 2.) Super Black Eagle II 3.) M2 (Ser jeg sa m4, ooops) 4.) Sport II 5.) Super Sport 6.) Cordoba 7.) Legacy 8.) Super 90 M1 Field 9.) Super 90 M1 Military and Police 10.) Super 90 M3 Military and Police 11.) Centro Sport 12.) Montefeltro Stor og grov er den også, kanskje ikke så fin å se på men lett å få øye på. Måtte ut med 400 kr, men krona står vel svakt i mot dollaren akkurat nå... Denne satt ganske godt sånn som den var.
  4. Fikk tak i ett håndtak til en Benelli m4. Dette passa fint, sitter som ett skudd om Noen kommer borti lignende problem.
  5. Var ute på jakt med min franchi predator, etter å ha skutt en fugl og på tur til å traske videre innså jeg at håndtaket til bolten hadde forsvunnet i snøen på fjellet. Det virker relativt vanskelig å skaffe ett nytt ett slikt ett fra Franchi, men har derimot funnet en del fra Benelli. Det jeg lurer på er om det er noen her på kammeret som vet om Benelli og Franchi benytter seg av samme dimensjoner/patent på disse?
×
×
  • Create New...