Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

Londalsvollan

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Londalsvollan

  HAGLESIKTE

  http://www.deadringerhunting.com/product-category/firearm/shotgun-sights/ Denne du hadde kanskje? Kjøp på ebay.. tror ikke det er å få tak i her i landet lenger etter at xxl sluttet å selge dem.
 2. Londalsvollan

  Oppgradere radio/navigasjon på 2010 Toyota Rav4

  Dette er ganske rett fram og du trenger følgende: - iso kabelsett for strøm, høyttaler og rattkontroller - kamera interface kabelsett - ramme til dashbordet Hvis du monterer selv og ikke har gjort det før så trenger du litt tålmodighet. Jeg jobber med dette og min erfaring er at Toyota tar som regel noe lenger tid enn andre biler.. Men om du setter av et par timer en helg så er nok mye gjort
 3. Londalsvollan

  Duejakt: Hvordan behandle kjøttet?

  Bare så det er sagt, så kommer du til å få like mange motstridende meninger her som noe annet sted.. kanskje fler 😂 Det jeg gjør med duer(som ikke er noen fasit, bare min måte å gjøre) er dette: Filetene plukker jeg ut når jeg kommer hjem fra dagens jakt. Eventuelt blod skylles vekk i rennende kaldt vann. Pakkes i "middag for en" porsjoner og rett i frysen. En dag jeg har tid og ikke skal på jobb rett etter jakta koker jeg kraft på duene jeg har skutt den dagen og fryser ned i isterning poser. Det trengs ikke så mange duer for å få nok kraft til både due og kylling middager i en god stund framover 😊 Når det gjelder steking så steker jeg alltid fugl hele veien gjennom. Aner ikke om det er noe risiko knyttet til medium stekt duekjøtt, har bare alltid gjennomstekt fugl..
 4. Londalsvollan

  LED-lys kobling

  hvertfall i bilverden så funker LED bare om det får strøm "rett vei" i motsetning til glødepære hvor det ikke har noe å si hvilken ende strømen går inn, så jeg ville forsøkt å bytte om ledningene mellom trafo og lampe
 5. Londalsvollan

  Test av haglepatroner

  Veldig bra test! Takker! Hvis du tar fler senere vil jeg gjerne se resultatet av noen Fiocchi patroner
 6. Londalsvollan

  DAB, brenn i h......

  Nå er ikke jeg så kjent med JVC(jobber mest med Kenwood og litt Pioneer), men det første som slår meg er dårlig jording på antenne eller at spilleren trenger en firmware oppdatering. Er ikke en ukjent sak at et lite parti kan få en feil fil lastet inn under produksjonen. Når det gjelder rattkontrollene så er det mulig å få overgang som får disse til å funke
 7. Londalsvollan

  Transport av våpen på MC

  Jeg har mange ganger kjørt mc fra Storo til haglebanen på Løvenskiold. Null problem. Hagle og hørselvern i futteral på ryggen, på med hjelm og kjør
 8. Londalsvollan

  Import av veteranbil?

  Import av veterankjøretøy er ganske enkelt. Hvis vi ser bort ifra at forskjellige land har ulike regler for hva tidligere eier må sende inn av dokumentasjon på at kjøretøyet er ført ut av landet gjør du følgende... 1: sørg for å få med originalt vognkort når du kjøper bilen. 2: stopp på norsk grense og få transittdokument. 3: ta med transittdokument og originalt vognkort til lokalt tollkontor og betal moms. (når dette er gjort får du papirene du skal ha med til trafikkstasjonen) 4: bestill visningstime på trafikkstasjonen. Sørg for å ha med alle dokumenter ved oppmøte og vær forberedt på at du muligens må svare på noen lettere tekniske spørsmål. 5: bestill skilter, tut og kjør. Engangsavgiften ved import av veterankjøretøy er jeg ganske sikker på at forsvant i 2015. Gjorde hvertfall det på motorsykler Når jeg har hentet sykkel i Sverige har det vært slik at tidligere eier måtte fylle ut et skjema og sende inn sammen med kopi av transittdokumentet jeg fikk på grensen. Her bør du sjekke hva som gjelder i landet du kjøper bilen.
 9. Londalsvollan

  Lerduekaster for skyting alene

  Den fra magasinet er samme som jeg har på hytta. Funker supert! bare husk å legge duene med ca 1cm mellomrom, ellers knuser de i utkastet. Jeg pleier å bare feste snoren i noe og tråkke på den for å sende dua.
 10. Londalsvollan

  Kjøpe Nitedal haglepatroner i Rogaland

  Spurte etter disse hos Intersport Bogstadveien her i Oslo i går. Gutta der fortalte meg at siden det at bly ble lovlig å selge igjen i Norge kom så brått på(de fikk ingen indikasjon tidlig på året om nøyaktig når det ville skje), så har det vært problemer med å få i gang produksjonen av Nitedals patroner.. de sliter bl.a. med å få tak i nok hylser osv.
 11. Londalsvollan

  Blyforbud saken STATUS

  http://www.njff.no/nyheter/Sider/N%C3%A ... yhagl.aspx og her fra NJFF! Nå er det bare å komme seg ut og shoppe
 12. Londalsvollan

  Ny hagle: Silma eller Escort ??

  Da jeg kjøpte ny hagle i fjor så jeg på begge disse og et par til i samme prisklasse. Det jeg kan si er at godfølelsen aldri dukket opp med disse. Er jo veldig smak og behag, men de føltes ikke riktig for meg. Jeg endte opp med Verona Hunter og har ikke angret ett sekund. Der satt godfølelsen fra sekundet jeg hade den i henda
 13. Londalsvollan

  Skålformede gulvmatter

  Jeg har en del erfaring med Rensi skålmatter, de er helt topp! Problemet med dugg på vinduene er blitt mye mindre. Bare løfter ut mattene og tømmer dem når jeg har parkert. Det er BilXtra som har Rensi mattene, men sikkert mye annet lignende rundt om også.
 14. Londalsvollan

  Var det noe nyttig under treet i år da?

  Solid og fint pussesett til haglene, bærestropp til den nye børsa, Janus ullsokker(kan aldri ha nok gode ullsokker) I tillegg var det noen joggebukser, andre klær og litt småting. Veldig fornøyd i år!
 15. Londalsvollan

  Har kjøpt laduutstyr fra usa

  Hvis det står gun, gunparts, etc. på pakken kan det fort ta litt tid før det forlater USA. Har vært litt borti slikt tidligere.. Selv slektninger jeg har i USA og Canada har hatt problemer med at det tar lang tid. Det jeg har gjort er å få noen der borte til å kjøpe og sende det til meg og bare skrive "birthday gift" på pakken I dette tilfellet må du nok bare smøre deg med tålmodighet.
×