Jump to content

Ferlach

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ferlach

  1. Stang ut i går kveld! Utrolig frustrerende å sitte klar i kamuflasjen og se gjessene slå seg ned på nabojordet hvor grunneieren har nektet jakt, men det kommer en dag i morgen
  2. Ferlach

    M03-Klubben !

    Ok, så da tar hvert skjefte en plass i "6 våpen garderoben" ... takk for kjapt svar
  3. Ferlach

    M03-Klubben !

    Et spørsmål! Ser at Norma a/s selger M03 skjefter uten sluttstykke og sluttstykke hode. Er disse skjeftene registrerings pliktige
  4. http://www.barnesbullets.com/copper_man ... 2c28a5bda8
  5. Det er ei helstokk rifle. Her en lik, men i 375: Sako Av Mannlicher Carbine
  6. Det har blitt mye baneskyting i år så føler meg godt forberedt til årets jakt. Jeg har spart 1 uke ferie (37) som skal brukes til kun hjort og hjortejakt. Gleder meg
  7. http://www.sauer.de/en/weapons/s202/synchro-xc/
  8. Gratulerer med fine trofeer bukkejegere Jaggu bra du fikk tatt liv av den bukken Carl-gustav12 for det så lite godt ut !
  9. Ferlach

    M03-Klubben !

    Nytt tilskudd i M03 sortimentet;- M03 Expert fra 2014.
  10. Hjemmeværende med barn i dag, men Kristian startet gåsejakta alene med fine 13 gjess nå under morgentrekket (alle av typen grå) Han bruker Fud's , Greylag Hammer og Beretta A400 Explorer!
  11. Venter i spenning ....
  12. Det ligger flere gamle storheter her: http://www.kynochammunition.co.uk/cartr ... ction.html
  13. Har en omstokket Merkel 247S i våpenskapet, men legger den ikke ut som en Purdey bare fordi det gir en bedre overskrift i en annonse.
  14. Noen som har litt mer info om 9.5 mannlicher schoenauer !? Jeg synes de eldre mannlicher schoenauer riflene med snellert avtrekk og helstokk er flotte, men dette kaliberet kjenner jeg svært lite til. Er det et eller flere mer vanlige kaliber vi kan sammenligne 9.5 med i dag ?
  15. Det kaliberet var nytt for meg ...no3..., eller er det 3" du mener ??
  16. Overskriften på annonsen er: "Mauser 98 Magnum Custom Links AHR DGR 375 H&H" Det er jo feil, det er ei: "Custom Links AHR DGR 375 H&H" evt "Custom Links AHR DGR 375 H&H, CZ-550 Magnum" Videre: "Beskrivelse AHR DGR 550 i 375 H&H Links Selges. M98 Magnum kasse." Dette er jo ifølge det du sier i dette innlegget, en direkte løgn. Skulle stått "CZ-550 Magnum kasse". Stemmer heller ikke. Det står ikke ETT ord i annonsen om at den har ei CZ550 kasse. Eneste måten å finne ut det via annonsen er hvis man klikker seg inn på AHR sine sider klikker seg videre der. Og hadde ønsket bare vært å trekke til seg M98 mag kjøpere, hadde det holdt å skrive denne er et godt alternativ i teksten. Det hadde da fungert som søkeord og du hadde oppnådd det samme. Må si meg enig med Cardinal her, selv om en potensiell kjøper sikkert studerer rifla under argusøyne før handel.
  17. Her er min utstyrsliste etter gåsa: 18 Fud's (jakter kun grågås) Greylag lokkefløyte. Tynn camodress fra Cabelas. (Åker farge) Forsvarets liggeunderlag og hjemmelaget Blinds av en oppklippet gammel postsekk med påsydd strikk til halm/gress. Tysk sideligger i kal. 12/70. (Tungsten nr.3 hagl) Pers: 51 grågås på 3 morgentimer sammen med Kristian ! Ønsker alle lykke til
  18. Hehe, ja det stemmer nok helt sikkert Gåsjægern. Utstyret har nok mye mer å si i området hvor jakttrykket er stort. Nå veit jeg ikke hvor stort trykket er i Innherred, men i Svelvik tror jeg vi er relativt få gåsejegere !? Mine erfaringer er vel at grågåsa generelt er skeptisk, uansett. Kjenner gåsejegere (med mye utstyr) i Tønsberg området som noen dager sliter fryktelig med å få gåsa innenfor skuddhold, mens andre dager kommer de som perler på en snor i lav fin flyt. Gode lokke kvaliteter og evnen til å vente til at gåsa er innenfor skuddhold er en nøkkelen hos oss. Det er bedre med mye lyd i fløyta enn for lite
  19. Det var da fryktelig med utstyr folkens Jakter i Svelvik selv med 18 fud's og "hjemmelaget" Blinds. Skyter jo et femtitall på denne "billige" måten også...
  20. EDIT: Akkurat den rifla ligger rikt illustrert her på Kammeret i flere tråder. ( Cz klubben ) Snodig at en person som forlanger så mye for et brukt våpen, ikke vet hva han selger !
  21. Hvorfor ikke kontakte tilhørende Politi/Lensmanns kontor å fremlegge saken der !? Tipper TS for et godt nok svar på hvordan dette SKAL gjøres. Kanskje en lur ide hvis vedkommende får besøk av benevnte i fremtiden, for slikt vites ikke. Kjedelig og uheldig med skapet halvfullt av bly hvis den kontrollerende for en tilt. Mitt råd: Reis/Mail tilhørende fullmektig å forklar problemstillingen. Ved løsning, få det dokumentert og bevar dette dokumentet i våpenskapet slik at du er sikret ved en eventuel kontroll.
  22. Mye interessant av europeiske kaliber, men som oftest er det hjemmelader mat. Bra at Jaktdepotet drar inn noen av storhetene i Skandinavia. En annen ting som er positivt er at de fleste systemvåpen leverer piper i mange aktuelle europeiske kaliber uten at jeg kjenner til om dette er hyllevare eller bestillings vare !?
  23. Ingen tresking i mine områder ennå Ser det begynner og bli godt modent rundt omkring, men for håpe de venter i allfall én uke til. 21 dager igjen !
  24. Ferlach

    M03-Klubben !

    Godt å høre. Jeg bestemte meg på Villmarksmessa i år at jeg også skulle kjøpe en Extreme. Kunne godt tenkt meg de samme pipene som deg Gjermund, + ei i 7x64. Må bare få solgt unna noen andre våpen først!
  25. Så lenge dette er politianmeldt, så ville jeg brukt mine ressurser og tid med å følge opp der! Henlegges saken så anmeld på nytt. Ellers kan du/dere kanskje være henne behjelpelig med å finne en annen plass hvor hun kan mate fuglene ? Et sted hvor det ikke plages andre.
×
×
  • Create New...