Jump to content

plinkster

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Dette er langt unna brannstasjoner ol. jeg har ikke engang mobildekning, men jeg har strøm til evt. kompressor. Jeg har hatt noen kruttvåpen tidligere men det blir for voldsomt,du kan ikke bare skyte så mye du vil pga naboer og kattene mine + at har jeg har fått luftgevær basillen. Jeg har nå fjærnet den Tyrkiske, de andre vet jeg ikke hvor er produsert.
 2. Jeg tenkte på en 4500psi dykkerkompressor selvsagt, men nevøene mine fra england er her på besøk så jeg har forstått ar gameon.no leverer raskt, så for dere som vil gi meg litt hjelp ang disse bastardene av noen luffer så er jeg takknemelig. Til neste år tror jeg det blir søknad etter .22cal
 3. http://game-on.no/products/ruger-blackhawk-magnum-45mm-" target="_blank" target="_blank http://game-on.no/products/crosman-lega ... ies---45mm" target="_blank" target="_blank http://game-on.no/products/benjamin-tra ... l1500-45mm" target="_blank" target="_blank Hvem av disse er det "beste" komprimisset før jeg konverterer til pcp, det kumme vært artig med noe i år ågså, for hvis jeg går pcp veien så er det 20k raske.
 4. Har du en rimelig kompressor så kanskje, jeg har sjekket disse "shoebox compressors" men de bruker jo en dag på 800cc.nei jeg skulle hatt en saktegående gammel sliter, hvor mye betaler folk for slikt brukt?
 5. Jeg er enig, en fullstendig avsporing av mine egene teorier, jeg ønsker bare at noen kan produsere et slikt produkt som tippman c3 bare i lavere kaliber og høyere hastighet, 5000 skudd pr fylling ja takk? Jeg kunne ønske vi kunne fortsette diskusjonen som vi begynte med, fx- indipendence som er perfekt men 10 000 kr svir, jeg må se litt til etter et noe nærmere 5000, med litt presisjon og ikke forferdelig avtrekk men skikkelig kraft,fpe. hatsan 125 og 135 gir sinnsyk anslagsenegi med grovere kaliber som cal .25 ,er det samme pume uansett kaliber? , jeg inbiller meg at kulene vobler i .177.
 6. alt materiale i forbrenningskammeret må være smidde i høy kvalitet,formet riktig og bruke høyøktane/certane drivstoff. Hele forbrenningskammeret/inntaket/stempelet og løpet må lages i maskinert eller sømløst cr.ni.mo etc. Spreng disc overtrykksventil er også en selvfølge.
 7. Stempelpumpene nå hå tilbakesags ventil, men før jeg sier noe mer, så er dette rent hypotetisk, jeg har ikke sveiseapparatet klart eller noe slikt.
 8. Jeg har også tenkt på en high velocety liquid atomization ejector dyse i et spesiaget forkammer, kjekt med en enkel knekkrifle med en liten tank olje (dieseling) på siden.
 9. Nei heller et drivstoff om antenner pga omgivelsene og skaper et kontrollert boost. jeg blod på tann da jeg så tippman c-3 pump evac med 5000 .68 skudd på en tank propane, men dette er ikke kompakt nok til en rifle. 2 stk synkroniserte "stempel pumper" med riktig volum propane/ace/butane etc. til riktug mengde luft/n2o/no2 med riktig kalkulert start trykk og temp ved påfylling fra fra forskjellige trykktanker, (regulator kanskje) Ved å mixe disse supersoniske gassene samen helt på slutten an komprimeringsprosessen vil generere enorm effekt.
 10. Jeg ønsker å se om jeg kunne skyte supervarm luft på en pellet fylt med petroliums gel, men hvs det hele må skje i kompressor enheten så lover det dårlig, det er alt for farlig og eksperimentere med.
 11. Jeg vet mye om dieseling + hybrid våpen osv. poenget mitt er da at en pcp ikke kan diesle pga kald luft ved avlastning. Hvem er det som lager mest varme da?
 12. Ok, men kan noer fortelle meg om dieseling kun skjer i knekkrifker og ikke pcp? jeg har lært ar gass blir varm under kompresjon og kald når den slippes fri, er der da kald gass bak kula i en pcp, for og oppnå fenomenet, må man ha olje i selve kompresjomskammeret, eller er det nok bare i løpet (vaselin/petroliumdgel i bakdelen av pelleten) Dette er kun for å stille nyskjerrigheten min.
 13. Jeg mener å dra til Sverige.
 14. Børselars, som sagt. Jeg var i kontakt med flere svenske forhandlere, og de vil ikke selge til Norge, og de selger de kraftige utgavene kun til svensker med "tillstånd". K vil de selge grovere kalober til oss licens fri version?
×
×
 • Create New...