Jump to content

RikiaR

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RikiaR's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Er enig i at det som er oppgitt av innhold i disse skapene er bare vås. Og hadde ikke har noe i mot et skap som var 28cm brett. Kunne også fint vært høyere enn 125, gjerne både 150 og mere. Men om man hadde lagret rifla på tvers, altså lent rifle til sideveggen istedenfor til bakveggen kunne man redusert dybden til under 20 som hadde gjort det mye mindre fremtredende bak gardinene Skapet på bilde ville jo aldri bli godt i Norge men det illustrerer konseptet. Da dette skapet har utvendige mål på 134cm H x 41cm B x 14cm D. Gitt et par ekstra cm i dybden da får å lage ei skikkelig dør så ville dette forsatt fungert til min bruk.
  2. faktisk en veldig god ide som eg tror eg kunne få kone med på hadde den ikke vært såpass dyr...
  3. Takk for forslaget Og så litt på en slik løsning men siden eg har små barn i hus føler eg ikke at å bare låse inn sluttstykket er godt nok. Er klar over at å ha rifla stående med demperen på ikke er anbefalt men det hadde vært fint å ha muligheten en kort periode om behovet melde seg . disse skapene enten til 3/5 eller 4/6 føler eg blir for breie (håpet er å kunne gjemme hele greie bak gardinene )
  4. Hei. Eg ønsker å ha et ekstra våpenskap på soverommet for ei singel rifle. Siden dette skapet blir i tillegg til et større ett til hele garderoben, får å ha børsa lett tilgjengelig under jakta, ønsker eg et som er så lite som mulig. (Dog må det være langt/høyt nok for ei lang pipe pluss en stor demper) Men ønsker forsatt at dette skapet er godkjent, da rifla vil bli stående her gjennom hele jakta. Kan ikke finne noe slikt på merkede i Norge, sjølv om det tydeligvis er et marked i det store utland. Er det noen som sitter på informasjon om noe passende?
  5. Disse to er såpassa ballistisk like at om 22-250 passer bedre i utdraget så kan eg gjerne bruke den og. Og om eg ikke husker feil burde det være littegrann lettere å skaffe ammo til 250 også... Kan virkelig ikke finne noe Steyr system... Den du linket til har da så absolutt en picatinny på låskassen og ikke pipa?
  6. Selve børsa fra alt eg kan dømme bra den men eg liker liker ikke forenings modellen og økosystemet rundt.
  7. Har allerede en TC Contender og den er bra til sin bruk og har kikkerten montert på pipa. men i mine øyne ikke helt ei fullstendige rifle til jakt.
  8. Eg er på jakt etter ei systemrifle hvor kikkerten er montert på l;pet istedenfor på låskassa. har lenge syns at Ritter & Stark sin SLX såg veldig lovende ut men etter drifts problemer og et veldig lite utvalg kaliber selv etter en stund i markedet er eg ikke ovrbevist. Blaser R8 er den andre eg vet om men den er e ikke helt fortrolig med heller. Er det noen som har andre forslag? Skal i første omgang ha 6.5 creedmoor + et .22 kaliber (gjerne med samme hylsediameter som det store kaliberet slik at eg slipper å byttesluttstykke som .220 swift
×
×
  • Create New...