Jump to content

devilstower

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Selv gikk jeg for sporter modellen, virker som den blir oversett mye ved valg av 10/22. 100% fornøyd, fin å se på og skyter bra ut til 100m. Du slipper da løpsbåndet som er på orginalen og det tunge løpet som er på target/tacticool modellen. http://www.ruger-firearms.com/products/1022Sporter/models.html
 2. Rengjøring?? Prater vi ikke om en ruger, trenger da ikke rengjøring ?
 3. Strengt tatt er denne helt grei ut av esken og samler også fint. Men dette er det mange meninger om
 4. Dele tilgangen kan bli veldig god eller veldig "eksotisk", det får tiden vise hvor bra de klarer å markedsføre det. Men har god tro på det. Er desverre links anngående hylster ...;(
 5. Har en endelig liggende i skapet.. Det tok sin tid da Arsenal Firearms har hatt div problemer, har dog ikke fått prøvd den alt for mye enda(venter på hylster til den). Men det lille jeg har prøvd den, så fungerte den som den skulle. Gleder meg til å kunne trene mere med den og se hva den er god for.
 6. Har tenkt å skaffe meg den første storvilt rifla, godkjent søknad på 308. Siden jeg er links skytter så er valget noe smalere enn for andre, valget har vel egentlig stått mellom ruger gsr,tikka t3 og remington 700. Etter mye om og men så tror jeg det blir tikka, virker som mye for pengene. (kanskje litt kjedelig valg siden de selger i bøtter og spann). Men ser jo av de forskjellige modellene til tikka at de har noe forskjellig løp og der klarer jeg ikke å bestemme meg. T3 Hunter/lite standard løp T3 Hunter fluted løp (synes dette er lekkert, men er det praktisk?) T3 Varmint løp Mistenker at jeg kommer til å kjøpe meg ny stokk etterhvert uansett, så det er ikke super viktig (liker nok trestokk best). Men hvilken variant av løp skal jeg velge? pluss/minus med dem? Når jeg først kommer meg på banen så hadde det vært greit å brenne av noen skudd, veit ikke hvor mye som skal til for at løpet blir varmt?
 7. Ser ut til at den endelig har kommet på den berømte lista.. https://www.ipsc.org/rules/proddiv.php
 8. Den vanlige strike er vel godkjent er den ikke? Så burde ikke være noe hokus pokus med denne her da..
 9. Svar fra Arsenal firearms: "HI, yes of course, the Speed version of Strike One is IPSC authorized, you check on the IPSC web site. I am at your full disposal. Take care Silvia"
 10. Merkelig å gira jeg kan bli på andre sine vegne, blir ålreit å høre hva du/dere synes om den. Håper å få tatt en tur til Oslo snart og "klådd" litt på den vanlige får å kjenne hvordan den passer i hånda.
 11. Hvordan har det gått, blitt noe tafsing?
 12. Armygear har den "vanlige" strike one inne, men de har enda ikke fått noen dato på den nye Strike one speed. Den tiltaller meg sterkt...
 13. Da har jeg endelig fått sendt noen skudd igjennom børsa, må si jeg er veldig fornøyd. Har skuddt med eley sub og den går stødig som bare det (hvertfall på 50m). Byttet stokk nå i kveld men ikke fått testet den eller avtrekket enda. Bare "måtte" ha den stokken...(tror ikke det er mange av denne her til lands?)
×
×
 • Create New...