Jump to content

Pava

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan bidra bare med min fersking erfaring fra DFS. Så lenge jeg klarer på en god dag havne nest sist, frister det ikke så mye å konkurrere. Etter mage timer med trening vet jeg at på en god dag kan jeg vinne. Jeg kan fortsatt havne langt nede på lista, men håpet til å bli mellom de beste er der og da er det straks mer artig å prøve.
 2. Ja, jeg hørte om det, men kan ikke dokumentere det.
 3. Fokus på kniven er bare helt feil. Omtrent alt av håndverktøy, mye av sportsutstyr osv. kan brukes som våpen. Vi må sette fokus på grunn hvorfor personer går til en slik anngrep og se bort hvilke midler ble brukt.
 4. Politiet i Tromsø sprengte budsjett for flere år fremover da dem gravde opp grunnmur på Vollan gjestestue uten å finne lik. Nå satser dem på mindre kostbare aksjoner som knivkontroll i sentrum av Tromsø og aktivitetkontroll hos skytere.
 5. Pava

  Ed’s red

  Billigere Hvis du mener effekt, kan den sammenlignes med det du kjøper for dyre penger.
 6. Ja, det kan du tro. Det er par dager sidden da politi fant ut det var for langt å kjøre til Nuvsvåg når en mann knuste vinduer på huset der og plaget folk. https://www.nrk.no/finnmark/politiet-rykket-ikke-ut-da-jorund-fryktet-for-livet-sitt-1.14193513 Det måte en telefon fra ordfører til for å få dem gjøre jobben sin. Artikkel ble ikke lenge ute i media, men dem som bor i distriktet kjenner slike historier godt. Da blir det mye risting på hodet av massekontroller av kniver i Tromsø sentrum.
 7. https://www.framtidinord.no/meninger/leserbrev/2018/08/12/Ukultur-i-holdninger-til-grågås-17303391.ece Og her er dagens bidrag fra Jenny i lokalpresse.
 8. Ikke rent dumt heller når den klarer leve så lenge. Fakta er at vi vet særdeles lite om dyr i havet.
 9. Pava

  DFS og diopter

  Det finnes en hel del optiske feil i øyer som korrigeres med linser. For enkelte fungerer linser, for andre ikke. Optikere kan sikkert forklare deg når det er verd å prøve linser og når du trenger ikke engang prøve.
 10. Vel, det krever litt ulik innsats å samle lauv til ei ku og fire sau som gamlinga gjørde, eller til seksti høyproduktive melkekyr eller tre hundre sau som dagens bønder trenger til å oppfylle krav til effektivisering av produksjon.
 11. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=125180865 Stiv pris for luftpistol
 12. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115675329 Divers ammunisjon kal. 12 med bandolier Selges til personer med våpenløyve på hagle cal 20
 13. Trikse er å sitte på liten skoglapp ved siden av en åker med poteter, mais osv. Da sitter du med inntekter fra jakt og bonden får ødelagt avling. Rart bønder er ikke gira på en slik deal Det er i grunn kjerne av ulike meninger mellom tilhengere og motstandere av villsvin. Det er ikke samme person som sitter med inntekt og skader, men en som høster inntekter og andre som blir igjen med skader på avling og åker.
 14. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=114572147 Her er en selger overforsiktig, krever jegerbevis til å gi bort en stokk gratis
 15. Kjøpte en pakke i 223 Rem og kvaliteten ble ikke imponerende. Etter en mild klage til selger fikk jeg en ny pakke og den ble ikke mye bedre. JF håndterte saken så godt som mulig, men jeg skal holde meg unna den sorten av patroner.
×
×
 • Create New...