Jump to content

Pava

Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pava

  Jakt og etikk

  https://www.framtidinord.no/meninger/leserbrev/2018/08/12/Ukultur-i-holdninger-til-grågås-17303391.ece Og her er dagens bidrag fra Jenny i lokalpresse.
 2. Pava

  Elefantbestanden eksploderer i Afrika..

  Ikke rent dumt heller når den klarer leve så lenge. Fakta er at vi vet særdeles lite om dyr i havet.
 3. Pava

  DFS og diopter

  Det finnes en hel del optiske feil i øyer som korrigeres med linser. For enkelte fungerer linser, for andre ikke. Optikere kan sikkert forklare deg når det er verd å prøve linser og når du trenger ikke engang prøve.
 4. Pava

  Forbud mot macheter

  Vel, det krever litt ulik innsats å samle lauv til ei ku og fire sau som gamlinga gjørde, eller til seksti høyproduktive melkekyr eller tre hundre sau som dagens bønder trenger til å oppfylle krav til effektivisering av produksjon.
 5. Pava

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=125180865 Stiv pris for luftpistol
 6. Pava

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=115675329 Divers ammunisjon kal. 12 med bandolier Selges til personer med våpenløyve på hagle cal 20
 7. Pava

  Villsvinene kommer i store horder

  Trikse er å sitte på liten skoglapp ved siden av en åker med poteter, mais osv. Da sitter du med inntekter fra jakt og bonden får ødelagt avling. Rart bønder er ikke gira på en slik deal Det er i grunn kjerne av ulike meninger mellom tilhengere og motstandere av villsvin. Det er ikke samme person som sitter med inntekt og skader, men en som høster inntekter og andre som blir igjen med skader på avling og åker.
 8. Pava

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=114572147 Her er en selger overforsiktig, krever jegerbevis til å gi bort en stokk gratis
 9. Kjøpte en pakke i 223 Rem og kvaliteten ble ikke imponerende. Etter en mild klage til selger fikk jeg en ny pakke og den ble ikke mye bedre. JF håndterte saken så godt som mulig, men jeg skal holde meg unna den sorten av patroner.
 10. Pava

  Meec søylebor fra Jula?

  Samme jobben gjør en stativ til boremaskin, den fra Clas Ohlson er ikke verst i billig prisklasse.
 11. Pava

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=123545895
 12. Jeg har en fres fra Biltema og den fungerer helt greit. Litt klumpete, men hvis du ikke jobber med den hver dag, er det mye maskin for penger.
 13. Pava

  Redde en gammel Ajungilak syntetpose.

  En gammel sovepose mister en del isolasjonsevnen og det må vi leve med. Vask og tørking med tennisballer kan hjelpe litt, med den blir aldri mer som ny. Nedgrader posen til sommerbruk og kjøp deg en varmere til høst-vinterbruk.
 14. Jakt og friluft prøver å selge en plombert sideligger Baikal på finn. Om det er vei å gå må fugla vite, men koster ingenting å spørre.
 15. Pava

  Plast skytes ut i naturen

  Det er et problem som er mulig å løse. Det finnes materialer som kan erstatte plast i forladninger. Faktisk mye enklere å erstatte plast i forladningen en hagl av bly.
×