Jump to content

Richard10

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Richard10

  • Birthday October 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Richard10's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hvor får en kjøpt 10 skudd magasin i 308? Tenkte jeg skulle kjøpe inn noen.....
  2. https://www.nosler.com/media/load_data_assets/pdfs/223-Rem-70gr-version-9-0.pdf Da tror jeg ladedata er oppdatert med bla . N540.
  3. Vi er heldige i NROF Gudbrandsdalen. Vi får låne skytefeltet til HV-skolen på Dombås. Der skyter vi med de våpene vi har og vi har et godt forhold til de som jobber der. Jeg har vanligvis med langholdsriflen min. Vurderer å kjøpe MR223, men synd at denne ikke kan brukes hos DFS. Det hadde økt muligheten for konkurranser. Leverte inn AG3 i fjor og savner denne litt.....
  4. Ja jeg har brukt E-tip. Har skutt noen hjort og to elg med denne. Virker veldig bra og nå har jeg ladd opp 50 patroner med denne, så da har jeg et par år eller så...... Har brukt TTSX tidligere og Rino. Men jeg har stor tro på E-tip, så da ble det den framover.
  5. Ser ikke ut som Barnes anbefaler dette kruttet til den kulen. http://barnesbullets.com/files/2014/11/ ... ForWeb.pdf
  6. Jeg ladet 69 gr matchkuler til min tactical med stigning 1:9. Tre skudd dekket jeg greit med en klistrelapp. Har nok tenkt å bruke dette på bane.
  7. Har planer om å lade noe E-tip i 8x57 og 308. Har troen på disse. Henger meg på denne tråden. Har ladd 250 stk NCC i 8x57. Veldig kurant kule og ok pris.
  8. Hadde samme problem med min. Picatinny skinnen løsnet fullstendig. Ordnet dette med locktight. Men det tok en stund før jeg merket det. Så løsnet løpet fra stokken. Fikk strammet til skikkelig og da satt det. I høst gikk sluttstykket i stykker når jeg skulle skyte en hjort. Fullstendig i deler. Ble borte en bolt. Så nå er ikke våpenet skytbart. Er ikke helt fornøyd for å si det slik. Våpenet kommer nok på Finn snart for to lapper tenker jeg. Når forhandler har fikset sluttstykket mitt.
  9. Det er sikkert det mest fornuftige. Jeg leste tråden en gang til og fant ladedata på robsoft.se. Jeg hadde tenkt å bruke 250 grains kulene med lyddemper. Men 220 grain går vel trolig like bra.
  10. Da får jeg henge meg på denne tråden. Har solgt 30.06 riflen og kjøpt to Mausere i 8x57IS. En lett ombygd M98 og en G33/40 sterkt ombygd. Er kjempefornøyd med kaliberet. Skjøt 2 hjort med det i høst. Brukte da TTSX kule. Skal bruke det på elgjakt i høst og det ser jeg fram til. Har prøvd en del forskjellige kuler og ladninger. Nå seg jeg at hjemmelading.no har fått inn Woodleigh 250 grains RN SN (.323). Er veldig fristende å prøve.... Hvor finner jeg ladedata for så tunge kuler?
  11. Jeg har liggende en eske Barnes Varmint Grenade i cal 224 (22hornet). 30 GR HP. Finner ikke noe ladedata på denne. Er det noe i veien for å skyte denne i 22-250 (evt 223)? Er det noen som har ladedata i så fall? (Helst N140). Det er vel mulig å bruke data for 35 GR? Fant data på 30 grs Berger kule i tråden. 39,3 grs N140. Virker dette fornuftig?
  12. http://www.rifle-precision-system.com/b ... ompensator Denne har jeg nå bestilt med 5/8-24 gjenger. Blir mye å prøve til helgen
  13. Var på banen i går å skjøt litt 308 og Nato ammo. Bruker det uoriginale magasinet jeg kjøpte på Midway. Våpenet virker helt som det skal. Samlingene er mer enn bra nok til jaktbruk. Som tidligere nevnt så får jeg noe klikk med Nato. Noen Natohylser er litt tunge å få ut igjen. Kan kammeret være litt trangt? Funker helt fint med Partizan i 308. Nå har Winge fått demper med 5/8-24 gjenger. Atec Maxim. Måtte bare bestille en med en gang da Blir nok testing til helgen
  14. Vanskelig å finne noen som selger QD lyddemper...... Noen tips? Ellers så blir det Hausken i neste uke....
  15. Da har jeg fått 2 nye magasin fra Midway. 5 og 10 skudd. Trodde 5 skudd var mindre, men fysisk størrelse var lik. Disse er mer solide og sitter veldig godt fast. Det virker også som om matingen blir bedre med disse. Har skutt en god del partisan i 308. Virker bra disse. Det er kun Nato som klikker iblant.... Skal teste magasinene skikkelig til helgen på banen
×
×
  • Create New...