Jump to content

Kjartkjart

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må nesten helle bensin på bålet. Løser i det minste noen potensielle konflikter med tanker på forskjellige religioner.
 2. Ble ikke mye skyting. Er mulighet for å skyte i dag fra 18:00 og utover.
 3. Ingen som har prøvd å 3D-printe et magasin, eller fått andre magasin til å fungere ved å bytte underbeslag?
 4. Testet med ammunisjon i magasinet?
 5. Blir skyting hver onsdag i Juni, August og September. Vel møtt!
 6. Fra høsten så vil det bli mulig å trene på feltbanen hos oss. Det vil da dreie seg om hold fra 100 meter til 600 meter på elektroniske skiver. Vi er i gang med å sette opp terminlister over skytingen fremover, så jeg vil komme tilbake med tidspunkt/dager for dette når det er klart.
 7. Flott at så mange har meldt sin interesse. Kommer med mer informasjon i midten av januar.
 8. Flott! Jo flere, jo bedre. Kommer med mer informasjon så fort jeg vet mer.
 9. Da har jeg engasjert meg litt, og er interessert i å lodde stemningen. Om alt går etter planen, så skal jeg inn i styret til Os Skyttarlag. Tanken bak dette er for å få/skaffe tilgang til et fast sted for å skyte langt. Det jeg har lyst til å vite er hvor mange som faktisk er interessert i å være med på dette?
 10. Mulig jeg blir arrestert nå, men jeg er ganske sikker tennstempelfjærer ikke blir slitt/slapp av å stå oppspent.. Greieste er nok å bytte tennstempelfjær, Her er en -> https://www.brownells.no/SPEEDLOCK-FIRING-PIN-SPRINGS Jeg ville nok testet en annen fjær med ditt tennstempel først, da det ikke nødvendigvis er slapp fjær.
 11. Hei, Jeg ville hørt med Os Skyttarlag. Selv er jeg i startgropen, med et ønske om å starte å skyte på litt lengre hold, så om jeg får muligheten til å slenge meg med noen, så gjør jeg veldig gjerne det.
 12. Som tittelen beskriver, så er jeg på utkikk etter et kikkertsikte til en M98 small ring som jeg bruker på jakt, og som jeg ønsker å bruke/prøve på hold opp til 5-600meter. Ønsker helst ikke å bruke mer enn 5000, da det får være måte på hvor mye man burde koste på en M98 med et løp som best kan beskrives som et sugerør. Det er viktigere for meg at kikkertsikte ikke er for stort, enn at det har ballistisk tårn. Jeg har sett litt på Vortex Diamondback HP 3-12x42, siden det hadde vært greit å slippe å bytte kikkertringer, ikke at det hadde vært krise. Så, noen som kan foreslå et bedre alternativ?
 13. Liker at den har QD swivel mounts. Så hvis man først vurderer denne stokken, så kan vel man også vurdere låsekassen i aluminium.
×
×
 • Create New...