Jump to content

Kjartkjart

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har classic løp i min tactical, så det skal nok ikke være et problem.
 2. Det er ikke mye slark i fem/seks-skuddsmagasinet når det er fylt, men det et like greit å ha begge størrelsene med en gang. Har også 65cm.
 3. Er veldig fornøyd med min. Skyter med 6.5x55, 19mm løp i en PSE stokk. Altetende når det kommer ammunisjon.
 4. Må nesten helle bensin på bålet. Løser i det minste noen potensielle konflikter med tanker på forskjellige religioner.
 5. Ble ikke mye skyting. Er mulighet for å skyte i dag fra 18:00 og utover.
 6. Ingen som har prøvd å 3D-printe et magasin, eller fått andre magasin til å fungere ved å bytte underbeslag?
 7. Testet med ammunisjon i magasinet?
 8. Blir skyting hver onsdag i Juni, August og September. Vel møtt!
 9. Fra høsten så vil det bli mulig å trene på feltbanen hos oss. Det vil da dreie seg om hold fra 100 meter til 600 meter på elektroniske skiver. Vi er i gang med å sette opp terminlister over skytingen fremover, så jeg vil komme tilbake med tidspunkt/dager for dette når det er klart.
 10. Flott at så mange har meldt sin interesse. Kommer med mer informasjon i midten av januar.
 11. Flott! Jo flere, jo bedre. Kommer med mer informasjon så fort jeg vet mer.
 12. Da har jeg engasjert meg litt, og er interessert i å lodde stemningen. Om alt går etter planen, så skal jeg inn i styret til Os Skyttarlag. Tanken bak dette er for å få/skaffe tilgang til et fast sted for å skyte langt. Det jeg har lyst til å vite er hvor mange som faktisk er interessert i å være med på dette?
 13. Mulig jeg blir arrestert nå, men jeg er ganske sikker tennstempelfjærer ikke blir slitt/slapp av å stå oppspent.. Greieste er nok å bytte tennstempelfjær, Her er en -> https://www.brownells.no/SPEEDLOCK-FIRING-PIN-SPRINGS Jeg ville nok testet en annen fjær med ditt tennstempel først, da det ikke nødvendigvis er slapp fjær.
 14. Hei, Jeg ville hørt med Os Skyttarlag. Selv er jeg i startgropen, med et ønske om å starte å skyte på litt lengre hold, så om jeg får muligheten til å slenge meg med noen, så gjør jeg veldig gjerne det.
×
×
 • Create New...