Jump to content

Kjartkjart

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kjartkjart's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Reputation

  1. Jeg har en S&L Tactical med PSE stokk. Vet ikke om det er den stokken du tenker på, men hva lurer du på?
  2. Jeg ble lært at en jeger vet når han skal skyte, men en god jeger vet når han ikke skal skyte. Har vært i lik situasjon, og irritert meg over at jeg ikke skøyt en piggbukk, den sto akkurat slik til at skuddet muligens hadde gått gjennom kvist, men mest sannsynlig ok. Fortalte dette til grunneieren som sa at avgjørelser som å holde igjen slike skudd var grunnen til at han ikke trengte å bekymre seg over om dyr ble skadeskutt, om jakten ble drevet forsvarlig osv. Ta med deg at rutinene dine fungerer, og med mindre du kan styre dyret på 100m avstand som var det ikke din skyld at du ikke fikk skutt.
  3. Mener å huske løpet er 19mm, 65cm, så klart det er en kilo å hente med nytt løp. Stokken er en PSE kompositt stock, sikkert en halvkilo å spare der også. Kikkerten er en Kahles K318i, sikkert ikke er den letteste optikken. Så godt over 5kg uten demper. Det jeg tenker er at om jeg først skal ha meg nytt løp og ny stokk, så kan jeg vel nesten klinke til med enda en låsekasse. Vet at tactical i alu er 400g lettere, men jeg er usikker på om det er den letteste.
  4. Noen som vet hvilken låsekasse fra S&L som er lettest? Vurderer en lettere rifle enn min S&L Tactical, og er ikke mann nok til å kjøpe en skikkelig kipplauf.
  5. Har classic løp i min tactical, så det skal nok ikke være et problem.
  6. Det er ikke mye slark i fem/seks-skuddsmagasinet når det er fylt, men det et like greit å ha begge størrelsene med en gang. Har også 65cm.
  7. Er veldig fornøyd med min. Skyter med 6.5x55, 19mm løp i en PSE stokk. Altetende når det kommer ammunisjon.
  8. Må nesten helle bensin på bålet. Løser i det minste noen potensielle konflikter med tanker på forskjellige religioner.
  9. Ble ikke mye skyting. Er mulighet for å skyte i dag fra 18:00 og utover.
  10. Ingen som har prøvd å 3D-printe et magasin, eller fått andre magasin til å fungere ved å bytte underbeslag?
  11. Testet med ammunisjon i magasinet?
  12. Blir skyting hver onsdag i Juni, August og September. Vel møtt!
  13. Fra høsten så vil det bli mulig å trene på feltbanen hos oss. Det vil da dreie seg om hold fra 100 meter til 600 meter på elektroniske skiver. Vi er i gang med å sette opp terminlister over skytingen fremover, så jeg vil komme tilbake med tidspunkt/dager for dette når det er klart.
  14. Flott at så mange har meldt sin interesse. Kommer med mer informasjon i midten av januar.
×
×
  • Create New...