Jump to content

elghundno

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

elghundno's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Er det noen som har erfaring med partition(308) på rådyr? Tenker da spesielt på kjøttødeleggelse.
 2. Jeg har et våpenskap fra europris å det er ikke til å anbefale. Har en sauer 200str, den klarer jeg akkurat å smyge inn i skapet etter å ha tatt ut alle de andre våpnene først. Så visst du har noen våpen med lange løp så ville jeg styrt unna europris.
 3. De må jo få lov til å forsvare seg. Nå skal det sies at jeg ikke har handlet der før,men de jeg har snakket med har vært fornøyd. Fra det jeg kan se fra nettsiden så har de Mye fint fra USA som ikke alle andre har.
 4. De må jo få lov til å forsvare seg. Nå skal det sies at jeg ikke har handlet der før,men de jeg har snakket med har vært fornøyd. Fra det jeg kan se fra nettsiden så har de Mye fint fra USA som ikke alle andre har.
 5. Jeg skulle jo aldri lest gjennom denne tråden her etter at skaffet meg en 308win Nå kjenner jeg at det kribler i hjernen etter å skaffe en 30-06 AI. Det må være et perfekt kaliber for all norsk storvilt. kvota er jo ikke full enda så neste gang jeg ser en 30-06 tilsalgs så må jeg nok klype meg i armen (eller slå meg selv magen ) for å ikke kjøpe.
 6. Hei. Hvilke krutt gir best hastighet i 308 med 150-165gr kuler. Det må være mulig å få tak i nærmeste framtid. Jeg vet hodgdon cfe223 gir gode hastigheter,men det er vel vanskelig å få tak i nå?
 7. Mener på at man kan ta ut løpet på Hunter uten å ta av stokken fordi det to hull på siden i stokken, noe classic dl ikke har. (Jeg kan ta feil)
 8. Hei. Satt leste litt på 338 federal her om dagen, det var ett kaliber som vekket min interesse, men når jeg begynte å se på forskjellige forum så jeg Mange anbefalte 180gr kuler og det fikk meg til å tenke på 308'en jeg har. Hvis jeg lader F.eks nosler accubond 180gr til 760m/s i begge kaliber vil jeg få mer effekt av 338 federal enn 308win? Dette spørsmålet har surret rundt i hodet mitt i flere dager så håper noen her kan svare meg.
 9. elghundno

  Lyddemper

  Hva med Hausken jd 184? Jeg er veldig fornøyd med min og mange (inkludert meg) synes det er den perfekte jaktdemperen med tanke på vekt og lyddemping.
 10. Hvilken hastighet anbefales på nosler partition 165gr til 308win?
 11. Jeg lager denne tråden fordi begynner virkelig å få sansen for Nosler og fant ikke en samletråd for Nosler. Her håper jeg folk kan komme med spørsmål, ladedata, erfaringer, nyheter og gjerne bilder fra kuletester å kuler funnet i dyr. Da er det bare å håpe på at det er flere Nosler entusiaster enn bare meg på kammeret
 12. Hei. Finner ikke så mye informasjon om denne kula så jeg håper noen her kan hjelpe meg. Det jeg lurer på er om det er en god kule til rådyr, hjort, og elg. Lurer også på hvilken vekt det anbefales å bruke. Mvh elghundno
 13. Hei. Jeg lurer på om noen her har noen tips til ei god rådyrkule. Jeg har nosler partition 165gr men vet ikke om jeg tørr å skyte rådyr med tanke på slaktet, men om noen har erfaring med partition til rådyr så må gjerne dele den erfaringen. Vil helst at kula er godkjent til storvilt i tilfelle hjorten skulle komme. Mvh elghundno.
 14. Er det noen her som vet hva jeg må Gjøre for å skifte kaliber. Jeg har en S&L classis dl i kaliber 6,5x55, men ønsker å bytte til 308win. Vil jeg da trenger noe mer enn et nytt løp eller vil jeg trenger nytt sluttstykke også?
×
×
 • Create New...