Jump to content

torevr

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. torevr

  Valg av 9mm

  har selv benyttet gold match i ett par år og skutt flere tusen skudd med den, kjempefornøyd etter litt lett avtrekksarbeid(billig og gjøre) har ikke veldig store hender, så da passer gold matchen mye bedre enn pardinien, som er altfor svært i grepet til meg! Lykke til med kjøp!
 2. Hei! Da har jeg vært på cabelas i dag! for en fantstisk butikk!!! (Gonzales) ble ikke noen kulehandel foreløpig, men skal på basspro og. er ikke sikker enda om jeg tar sjansen... ble istedenfor viltkamera og noe annet smådill!
 3. Ringte tollvesenet i dag, og spurte om import av kuler. det var ingen problem så lenge det kun var kuler. og hva kan da gå galt? er vell kun ut av USA det kan skje noe, men det eneste som kan gå galt er vell at jeg mister de? tenker og prøve meg på Nosler Accubond til 3006. hva er anbefalt vekt på kula? 150/165/180 skal brukes på rådyr/hjort og elg. må jeg ha med noen slags våpenkort og leg for og kjøpe? er det 18 års grense?
 4. Takk for svar! Må bare spørre, hvordan er reglene for kulekjøp i USA? Aldersgrenser og er det noen grense for eksport ut av usa og inn i Norge?
 5. Kommer nok til og kjøpe en cz 455 thumbhole/american ila våren. tingen er at jeg skal snart til USA, og trenger noen tips til optikk. er det lurt og kjøpe der hitte og i tilfelle hva? trenger ikke noen dyr kikkert(ca 2000NOK). skal hvertfall innom Bassproshops. vet foreløpig ikke om andre butikker i New Orleans- Houston området. Helst ikke over 2000NOK forstørelse vet jeg ikke helt. men 3-9 eller 3-12? kulekomp er jo en fordel! Takk for tips!
 6. Hei! Reiser til USA på torsdag og skal innom hvertfall bassproshops. noen som har tips til noe som er billigere der hitte? ladesett/dier/ annet jaktutstyr? dollaren er jo dyr nå, men er jo som regel en del og spare uansett!
 7. Hei! Jeg leverte min leupold vx-6 inn til rep for ca 2 mnd siden. har enda ikke fått den tilbake, for 2 uker siden var den i USA. vet dette ikke er min butikk sin feil, men er det noen som vet om jeg kan kreve en ny kikkert nå pga. ventetiden? er jjo tross allt en kikkert til 13-14k! fikk utlevert en lånekikkert til 1/10 av prisen og kan sammenlignes med et vannrør... Takk for hjelp og svar!
 8. torevr

  cz 455 thumbhole

  Riflene er like ja, men hva hadde dere valgt? med eller uten varmint løp?
 9. torevr

  cz 455 thumbhole

  Er disse brukendes? http://www.basspro.com/Vortex-Crossfire ... 409013629/
 10. torevr

  cz 455 thumbhole

  http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=29384 Denne VS denne http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=21909 Tenker ikke evolution stokken! Kikkerten kommer nok til og bli byttet ut ettehvert. skal snart til USA, men med dollarkurs over 8NOK sparer en ikke mye på og kjøpe kikkert der! Noen tips til kikkert? er det noen poeng i og ha en med justering/tårn på? kommer nok ikke til og skyte på mye over 100m med denne...
 11. torevr

  Ladedata 3006

  ok, skjønner. Ser i tabellene at Nosler CC ikke finnes her, men kan man gå ut i fra Lapua sine kuler på 167 grain, eller blir det feil?
 12. torevr

  cz 455 thumbhole

  Hei! Lurer på og kjøpe meg en CZ 455 thumbhole. spørsmålet er hvilken modell av disse, og hva som er forskjellen på de? tips/erfaringer? Jeg har fått pris på en 455 thumbhole 22lr varmint for 4900-5000kr. Er dette ok pris? Skal hovedsakelig brukes til skyting her hjemme på blinker og lignede. Har fra før en Tasco titan 1,5-6x42. er dette passelig størrelse på en kikkert til denne, eller bør jeg lenger opp på forstørrelsen? Her ikke fått Sendt søknaden enda, skal jeg skrive jakt eller trening/ konkurranse på den? Har medlemskap og jegerprøven i både skytterlag og pistolklubb om det har noe å si. jeg er 17 år nå, men det er vel ikke til hinder for søknaden det? Takk for svar!
 13. torevr

  Ladedata 3006

  Hei! Har lest litt rund etter ladedata til min Browning x-bolt 3006. Jeg ble anbefalt 57grs lading der jeg kjøpte kulene, men andre plasser ser jeg det er over makslading med mitt krutt og kuler. hvor kan jeg sjekke dette helt sikkert? evt. noen som kan sjekke det for meg? Krutt: VV n-160 Kuler: Nosler CC 168grs Hylser: Norma, Winchester og Remington. Takk for svar!
 14. Prøvde å kamre noen forskjellige tomhylser i kveld, og det viser seg at det er nok de som er problemet. Kan noen vise meg en link til hva jeg trenger?
 15. ok, skjønner. hvor får jeg tak i utstyr for slikt?
×
×
 • Create New...