Jump to content

Rebound

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Rebound's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nosler sine ladedata(N-160 er i tabellen): http://www.nosler.com/nosler-load-data/ ... sh-mauser/
  2. Rebound

    Ny rifle

    Kjøpte denne her om dagen. Tikka T3x .308w m/ grs Berserk stokk. Meopta meostar 3-12x56 Rifle og stokk fikk jeg for rundt 16000 (noe rabatt) Kikkerten tror jeg koster rundt 10000 (kjøpt for en stund siden) Var ute å testet i dag og må si jeg er storfornøyd. Kan absolutt anbefales.
  3. Kjøpte denne i dag. Tikka T3x i .308w. Greit klar for å dra på banen for testing. Problemet er bare at jeg reiser bort i fire uker på jobb så den får stå å ruste i skapet så lenge. Stokken føles veldig bra.
  4. Kjenner en fra usa som har bodd her noen år men som nå har flyttet hjem igjen. Han er også ganske våpeninteresert. Lurte på å spørre han om å sende ting men jeg vil ikke lage problemer hvis det finnes lover mot dette.
  5. Noen som vet om det er noe problem å få tilsendt avtrekk stokker osv fra usa hvis jeg kjenner noen der som kan sende de til meg. Er det noen lover og regler ang. dette?
  6. Noen som har erfaring med Hornet Custom Blackmax avtrekk?
  7. Da var den i hus så selverklærer jeg meg som medlem
  8. Og der lå godkjent søknad i posten. Kanskje det blir handling i morgen
  9. Da melder jeg meg inn som støttemedlem intill videre. Søknad er levert og børse er holdt av i butikk. Blir en carabin i rustfritt og synt med demper(vet ennå ikke type) og et hawke 3-9x50 som jeg har fra før. Gleder meg som et barn. Er bare redd denne kan bli svært dyr i fremtiden.
  10. Da fikk jeg en og. Brukte lokkefløyte. En stakkar med skabb. Første viltet jeg noen gang har skutt. Startet da jaktkarrieren for en drøy time siden.
  11. Her er en liten oppdatering av hvordan American samler. Dette kan garantert gjøres bedre av en bedre skytter. Dette er med Norma Jakt Match. Skjøt tre skudd med Oryx etter dette som faktisk hadde to av skudda i hverandre og var enda bedre samlet men da glemte jeg kamera når jeg gikk ut for å se.
  12. Kan ha noe å si at rekylen er ganske liten med lyddemper. Har ikke prøvd 2fot uten demper. Kan det også ha noe å si at stokken er ganske "fleksibel" (billig plastikk) der foten er festet? Når det gjelder treffpungtene kan det vel hende at det var variasjon på 1 cm men det er uansett ikke noe jeg kan kompansere for. Og mer en bra nok til oppskyting og jakt for min del. Når det gjelder oppskyting så skyter jeg nok bra nok men jeg frykter nervene når det gjelder. Velger å trene mere inntill videre.
  13. Er greit nok det men det er som sagt liggende med tofot og føler vel at jeg klarer og holde børsa tilnærmet helt stille med det. Samler ikke fullt så bra "frittliggende" og sittende men det er over all forventning. Kan legge til en liten oppdatering på at 147grs S&B, 150grs jaktmatch og 180grs Oryx går så og si hull i hull med denne.
  14. Denne tråden er jo relativt gammel så jeg tviler på at Benjamin har brukt for mine erfaringer, men jeg skrev jeg skulle komme med oppdatering når jeg hadde prøvd min. Kan jo om ikke annet være greit for andre som vurderer å kjøpe en senere. Jeg er helt fersk i rifle verden og tenkte å starte med noe rimelig så jeg kjøpte en American 308. Fikk den med løpet kappet til 47 cm og lyddemper(sonic 45). Var på skytebanen i går og er ganske fornøyd med resultatet. Den samlet innenfor 1,5-3 cm med 2fot. (Jeg er ingen god skytter så det kan sikkert gjøres bedre) Skjøt kun fem skudds serier og da det ikke var elektronisk anvisning rakk løpet å kjøle seg noe mellom disse. Men merket ingen ting til spredning på disse iallefall. Skjøt rundt 50-60 skudd (som sagt jeg er helt fersk i riflefaget) og vet ikke om presisjon vil endre seg når den blir skutt mer med. Men mitt inntrykk til nå er at hvis man vil ha en billig "bruksrifle" tror jeg ikke det er farlig å kjøpe denne.
×
×
  • Create New...