Jump to content

coxswain

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by coxswain

  1. Hei! Noen oppdateringer her ?
  2. Har selv brukt Vorn Hjort sekken, i jakta 2014, kjempefornøyd og innhabil
  3. Da fikk PA-08 et strøk dura som et test prosjekt! fornøyd ble eg! edit: svart matt og tac coyote brown
  4. Jeg har handlet mye hos Jaktdepoet via deres nettbutikk de siste mnd, Jeg er kjempefornøyd! Etter mitt syn er Jaktdepoet norges beste nettbutikk innen deres sjanger!!
  5. 9 gram kulevekt er minimumkravet ,
  6. @ clould! Helt rååå 10/22 du har bygget deg!
  7. noen som har erfaring med 168 gr TTSX i 308?
  8. Hei! Ser det er en gammel tråd dette, hvordan går det med dette prosjektet ? Ønsker selv å komme igang med langholds skyting men har ikke funnet egnet bane til dette i Bergens område ennå,
  9. Jeg bruker den med minst trangborring i min Pa 08 det går utmerket! bruker forresten disse slugsa : http://www.xxl.no/jakt/skyting/storvilt ... 73_1_style" target="_blank Så det er bare å skyte & kose seg! Artig med utprøvings fasen, vi har vell alle vært der
  10. coxswain

    Vakuumpakker

    Eg har den minste Vacmasteren som blir selgt på magasinet.no Den har fungert utmerket for meg, pakket ned 3 hjort med den uten noe problem! 305 blir du garrantert fornøyd med!
  11. My bad , takk for oppsumeringen Istagg !
  12. det var nesten... dette koster den på midway.no sinnsykt, promag kan ikke sende til Norge. .http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141DF37E
  13. den stokken var faktisk Pen til Mini 14, havesyken har ankommet, hvor kan den bestilles ?
  14. Har da fått tilbakemeldinger fra jegere og setter pris på deres tilbakemeldinger fra jakten i hillesdal med Åkrafjorden jakt forrige helg, Takk Tråd kan stenges
  15. Synes ikke det er en tåpelig sammenligning, Jeg mener politiet bør ha en særdeles god våpenkunnskap, har selv erfart at politiet ikke kunne vite forskjell på en hagle og rifle under en rutine kontroll.
  16. Ønsker å komme i kontakt med jegere som jaktet med Åkrafjorden jakt fra 5-7sep 2014, jaktområde hillesdal Send PM
  17. En bekjent av meg får riflen sin igjen fra Børsemakeren førstkommende fredag etter kapping,gjenging om montering av lyddemper, trenger å fått skutt inn riflen sin da vi skal på hjortejakt til helgen, børsemaker ble forsinket så planen gikk litt i vasken om å skyte inn riflen i morgen, Noen som vet om en skytebane i Bergensområdet som er disponibelt fredag?
  18. coxswain

    eberlestock sekk

    Ikke erfaring med eberlestock sekken, men har en vorn hjort 45liter og er meeeget fornøyd med den, mulig verdt å sjekke ut?
  19. Selv har jeg o/u, pumpe og halvauto, måtte eg velge mellom de 3 blir det min kjære Benelli m2, veldig fornøyd med den!
  20. coxswain

    Benelli importør

    aha, da er jeg oppdatert
  21. coxswain

    Benelli importør

    mener det er våpensport as som er hovedimportør
×
×
  • Create New...