Jump to content

Thymallus

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Takk for tips,Spitfire (-: Jeg sitter også igjen med inntrykk av at begrensningene i våpenloven for antall våpen gjør at mange odde typer våpen detter ut av markedet. Har vært i kontakt med våpenkontoret ved Oslo politikammer for rettledning ang. formalia. Highpower:Du har rett! I tillegg til andre nevnte spesifikasjoner står det Franchi. Hagla har noen riper i skjeftet,men ikke mange.Løpet er plettfritt.Litt slark i håndgrepet på løpet. Ang. brukshistorie vet jeg at grandonkelen min eide den.Han var en sofajeger.Kan ikke huske at han noensinne gjorde noe annet enn å plaffe ned hermetikkbokser på hytta med salonggevær. Min far overtok hagla og dro på rypejakt med den.Neppe mer enn 10 ganger.Den ble også brukt til leirdueskyting fra tid til annen,men dette er det mulig å finne ut av.
  2. Over 100 visninger og ingen svar Jegerne ser ut til å være en sjenert gjeng Jeg gjetter at Breschiaen er verdt oppunder 2 tusen ,og Remington er visstnok verdt 500,- til 800,- ca. Høres det riktig ut?
  3. Heisann(-: Ny bruker på forumet og skam å melde driver jeg ikke med jakt,kun fiske(-; Jeg har arvet 2 hagler som jeg ønsker å selge-begge to er uregistrert og produsert før 1990. Jeg er imidlertid svært usikker på hvordan jeg skal prise haglene,da mine kunnskaper om jaktvåpen ikke er noe å skryte av. Er det noen som har forslag til ca pris? Den ene er en enkeltløpet hagle;Remington model 812,12 gauge. 2 3/4 in full. Treskjefte med noen få riper.Ingen synlige tegn til rust. Nr 2 er en todelt dobbeltløpet over/under Breschia.Futteral i imitert skinn medfølger.Treskjefte med noen riper.Ingen synlige tegn til rust. S.P.A Luigi,20 gauge,chambered,3",imp. cyl. Beklager at jeg bruker forumet på denne måten uten å bidra selv.Hvis det er noen som trenger fisketips i Området rundt Oslo derimot,så er jeg gjerne behjelpelig(-;
×
×
  • Create New...