Jump to content

joakim222

Members
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

About joakim222

  • Birthday 08/24/1990

Recent Profile Visitors

835 profile views

joakim222's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

29

Reputation

  1. hvorfor drasse rundt med to løp når du kan ha ett?
  2. det ble sakt først av h*n som behandler våpensøknader og lignende, etter en liten diskusjon så ble vi enig i at jeg kan beholde de men ikke bruke de, så da velger jeg og levere de inn,
  3. skulle selge den allikevel, vet jeg lovlig kan beholde magasinene men får vel ikke bruke de?
  4. jaja... leverer inn rugern ila uka og kjøper Benelli Argo i kaliber 3006, skal spørre personen bak disken hva h*n mener har størst "skadepotensial" når jeg først er der. fikk også beskjed om og levere inn magasin..
  5. Hadde ikke M14x1 gjengesnitt eller tapp, så sender rifla til børsemakeren, jæveln får også servert 3 lyddempere (alle i M14x1)
  6. Sparker litt liv hær igjen, har nettopp kjøpt en Atec demper og skal bruke den på en av mine rifler som er gjenget 14x1, faenskapet passer ikke, skal jeg sende inn til børsemaker eller skal jeg kjøre en M14x1 gjengetapp gjennom demper? Og er det kun i våpenverden at M14x1 ikke går sammen med M14x1 ? er tredje gang jeg opplever dette, (dog kun med metrisk)
  7. Fortsatt perfekt til mitt bruk, åte er innenfor 50m, og med demper blir det omentrent like mye støy som med 22lr, så denne rifla gir mer mening for den type jakt en ei rifle i 308, 223 eller 6,5, (noe jeg allerede har)
  8. Burde være perfekt til revejakt, så snart rifla kommer til Norge og politiet er sikker på at den er/forblir godkjent, da kjøper jeg en slik.
  9. er fornøyd med min, få ting er så ubehagelig som og gå med hørselvern på svette ører i 8 timer.
  10. så snart en importør i Norge tar inn denne rifla så kjøper jeg,
  11. Gammel tråd, men hvem bryr seg? for ca ett år siden så kom over en video av en snerten rifle i kaliber 22 tcm, perfekt rifle for rypejakt og kanskje rev? jeg må ha en slik
  12. "klikk ssssswwishPANG" fikk lyst til og prøve flintlås på rypejakt nå
  13. Kjøpte en billig avstandsmåler på nettet, den heter halo xrt. Glasskvaliteten er dårlig men den måler rett, har sammenlignet med en zeiss og begge målte likt på alle avstander opp til 650 meter, noe lengere klarte ikke budsjettmåleren.
  14. Har alltid med en boks vørterøl når jeg jakter etter fuggel eller fisk, vørterøl virker
×
×
  • Create New...