Jump to content

joakim222

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About joakim222

 • Birthday 08/24/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bittelitt fett på gjengene
 2. joakim222

  243 win

  Stjeler denne tråden. Har kjøpt 87 grain hornady vmax, Og finner ikke ladedata på den kula og N160 krutt, noen som lader denne comboen? Kaliberet er 243.
 3. "er det lov og jakte rype med 308?" hører denne flere ganger årlig. "hvorfor er det så voldsomt smell fra rifla di?" (jeg hadde rekylbrems på) JEG: fordi jeg skyter med den
 4. "NEI! krag er ikke lov og bruke på jakt". fikk det til svar da jeg skulle kjøpe en krag fra en gammel mann, (hadde godkjent søknad og penger men ble ingen handel). en elgjeger skyter på 100 meteren og treffer 5ern til høyre (hadde en grei samling da) elgjeger: noe er alvorlig galt her, JEG: juster kikkerten, Elgjeger: NEI rifla trenger bare en puss så går den seg til.
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=140467595 hater ordet "sniper".. men om du har en HV mauser og vil ha sniper sluttstykke og sniper sikring så er det til salgs.
 6. Samlet ca 1.5 Moa med min browming bl 22, sannsynlig ville den samlet tettere om en bedre skytter hadde prøvd, dette var den første rifla jeg hadde kjøpt og som jeg lærte og skyte med,🤠
 7. 17 hmr gamepoint ødelegger rypa, (min mening) de rypene jeg har skutt med helmantel i kaliber 17 har fløyet 50-150 meter før de detter og da gjerne i ei steinur. gikk tilbake til 22 magnum, med helmantel i 22 wmr ligger de på stedet de ble skutt.
 8. winchester super x? kjøpte en slik pakke, var en patron som kula var settet så dypt at den kun stakk en millimeter ut. kula var fast og hylsa var full av krutt, lekse lært.
 9. er ikke dette en browning BLR? (bøylerifle) 🤠 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=132773720
 10. https://www.brownells.no/FITS-ALL-SHOTGUN-MAGAZINE-PLUG-6-Shotgun-Magazine-Plugs-BROWNELLS-Universal-Shotguns-084115006
 11. normalt, spray litt olje på en pusselapp eller klut og tørk over stål etter bruk så ser du aldri rust mer.
 12. § 19. (human jakt) Jakt og fangst skal utøves på slik måte at viltet ikke utsettes for unødige lidelser og slik at det ikke oppstår fare for mennesker eller husdyr eller skade på eiendom. (bruk sunn fornuft og hodet så kommer man langt. alt sier seg selv.) går aldri bort til en rype og "spanderer" ekstra skudd på kloss hold, da er den uspiselig, tar den opp og tar livet av den på den raskeste måten jeg vet.
×
×
 • Create New...