Jump to content

HeavyDude

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. HeavyDude

  Avstandsmåler - nytte ?

  Jeg funderer på å anskaffe meg kikkert med avstandsmåler , men er usikker på nytten til mitt bruk, som er elg - og rådyrjakt i all hovedsak ( skogsfugljakt også ) . Jeg kan skjønne nytten av avstandsmåler på reinsdyrjakt, med åpne vidder, lange avstander til viltet, og relativt god tid i skytesituasjonen. Men opplever man noe nyttte på elgjakt, med feks trangere skuddforhold ?
 2. HeavyDude

  CZ 455 : får ikke sikret den

  Noen som har tips ?
 3. HeavyDude

  Valgets kval: CZ 455 el 527 el Browning T-bolt sporter ?

  Bra Kråkene her er ikke sååå svære !
 4. HeavyDude

  LR22: paralellakse-justering et pluss ?

  Takk for det, da ser det ut til at det holder med en "standardpakke" med CZ455 og en rimelig kikkert, pakkepris ca. 4.500 ..
 5. HeavyDude

  LR22: paralellakse-justering et pluss ?

  Ja, det er den comboen jeg tenker på, eventuelt samme kikkert på en Browning T-bolt Sporter
 6. HeavyDude

  LR22: paralellakse-justering et pluss ?

  Ok, tror kanskje jeg tar den investeringen da og legger på en 1000-lapp til en kikkert med den muligheten,- blinkskyting blir det nok også en del av.
 7. HeavyDude

  Valgets kval: CZ 455 el 527 el Browning T-bolt sporter ?

  Browning T-bolt her ikke mulighet til å skifte løp, så vidt jeg vet. Men er lr22 for puslete for kråka ? Og må jeg ha egen våpentillatelse for 17hmr når jeg har for lr22 ?
 8. HeavyDude

  Valgets kval: CZ 455 el 527 el Browning T-bolt sporter ?

  Nei, det har du rett i. jeg så den annonsert i .22 Hornet. Jeg er ikke så kjent med småkalibrene,- er lr22 like greit til mitt bruk ?
 9. Jeg skal kjøpe meg en LR22 til kråkeskyting etc., og ser at det finnes greie pakkeløsninger (f.esk. CZ 455) med demper og kikkert. Men ingen av kikkertene som tilbys på disse har paralellakse-justering. Jeg fant en Nikon -kikert hos XXL til ca 1.500 har dette, og lurer på om det er verdt pengene å investere i denne eller om kikkertene i pakktilbudene er greie nok til mitt bruk ?
 10. Jeg skal kjøpe meg en LR22 til kråkejakt etc, men får ikke bestemt meg for hva jeg skal velge blant disse ? Eller er det helt hipp som happ, og bare gå på pris ?
×