Jump to content

HeavyDude

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HeavyDude's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Reputation

  1. M690 var det vel ja. Har hatt den i ca 25 år, og den funker og går bra, skjøt 5 skudd hull-i- hull senest i sommer.
  2. Jeg refererte til min gamle Tikka, hvis du leser posten min. For min del syntes jeg f.eks. Sako Finnlight (2.8 kg) ble for lett, fikk følelse av leketøy og ingen god følelse. Men det er jo subjektivt er jeg klar over.
  3. Vil anbefale deg å prøve Sauer 404 XT/XTC Synchro også, siden du finner deg tilrette med tommelhullsstokk. Lengden på stokken forlenger du enkelt med et lengre bakstykke til kolben.
  4. Kan anbefale Sauer 404, etter mange år med Tikka. Tikkaen er bra, men tung. Sparte ca 700 gr på overgang til Sauer 404 XT. Etter ca 400 skudd i sommer begynner den og jeg å fungere bra i hop. Men som alle vet, valg av ammo er viktig , hva som går bra i din pipe varierer. Skyter blyfritt i jaktammo (.308), og opplevde bedre samlinger med Sako Powerhead Blade enn Lapua Naturalis.
  5. Hvilken fabrikkammo har man god erfaring med til storvilt + rådyrjakt ? Og som treningsammo ?
  6. Sjekker ut Javelin Pro Hunt + tac og Javelin Lite , takk for tips
  7. Jeg har vært nysgjerrig på Neopod, takk for tilbakemeldingen.
  8. Finnes det en tofot med vugge, som passer til reimfestet på en Sauer 404 ? Sauer sin originale går jo, men er svindyr.
  9. Jeg har skjønt at Harris krevet en børsemakerjobb for å få adapteret til å funke på 404, og det blir for komplisert synes jeg. Er det noen som vet om tofot under 4.000, helst under 2.500, som kan benytte reimfestet uten ny boring etc. på 404 ?
  10. Jeg trenger en kolbeforlenger ( til 404 XT Synchro). Sauer sin 35 mm er ikke å få tak i . Hva finnes av gode alternativer ?
  11. Fikk min Sauer 404 Synchro XT (.308) i hus i dag Jeg ser etter tofot til den, hva kan folket anbefale av både rimeligere og dyrere løsninger, som funger enkelt og bra ?
  12. Jeg tror jeg skal satse på kapping ned til 49 cm, det er vel ok på .308 ?
  13. Jeg vurderer Svemko 1.0, og er nysgjerrig på om den er verdt merprisen i forhold til Hausken 224/184 eller A-Tec ? Gir den f.eks. mindre varme»dimming « enn de andre ? Hvordan fungerer hurtigkoblingen hvis man velger den løsningen ?
×
×
  • Create New...