Jump to content

HeavyDude

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siden jeg har et kikkertsikte med ASV-tårn er det kanskje mest avstandsmålingen jeg trenger rangefinderen til, og da er det kanskje ikke så stor forskjell fra 2013 til 2018-modellene ?
 2. Hva er forskjellen på ballistikk-delen ?
 3. Hvilke evt endringer er det på RF 10-45 2013 versus 2018 ?
 4. Jeg funderer på å anskaffe meg kikkert med avstandsmåler , men er usikker på nytten til mitt bruk, som er elg - og rådyrjakt i all hovedsak ( skogsfugljakt også ) . Jeg kan skjønne nytten av avstandsmåler på reinsdyrjakt, med åpne vidder, lange avstander til viltet, og relativt god tid i skytesituasjonen. Men opplever man noe nyttte på elgjakt, med feks trangere skuddforhold ?
 5. Takk for det, da ser det ut til at det holder med en "standardpakke" med CZ455 og en rimelig kikkert, pakkepris ca. 4.500 ..
 6. Ja, det er den comboen jeg tenker på, eventuelt samme kikkert på en Browning T-bolt Sporter
 7. Ok, tror kanskje jeg tar den investeringen da og legger på en 1000-lapp til en kikkert med den muligheten,- blinkskyting blir det nok også en del av.
 8. Browning T-bolt her ikke mulighet til å skifte løp, så vidt jeg vet. Men er lr22 for puslete for kråka ? Og må jeg ha egen våpentillatelse for 17hmr når jeg har for lr22 ?
 9. Nei, det har du rett i. jeg så den annonsert i .22 Hornet. Jeg er ikke så kjent med småkalibrene,- er lr22 like greit til mitt bruk ?
 10. Jeg skal kjøpe meg en LR22 til kråkeskyting etc., og ser at det finnes greie pakkeløsninger (f.esk. CZ 455) med demper og kikkert. Men ingen av kikkertene som tilbys på disse har paralellakse-justering. Jeg fant en Nikon -kikert hos XXL til ca 1.500 har dette, og lurer på om det er verdt pengene å investere i denne eller om kikkertene i pakktilbudene er greie nok til mitt bruk ?
 11. Jeg skal kjøpe meg en LR22 til kråkejakt etc, men får ikke bestemt meg for hva jeg skal velge blant disse ? Eller er det helt hipp som happ, og bare gå på pris ?
×
×
 • Create New...