Jump to content

Furu

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Furu

  Zeiss 3-12X56 HT på Blaser R93

  Kan man bruke den lave montasjen fra Blaser på dette siktet?
 2. Skal montere en Zeiss 3-12X56 HT på en Blaser R93. Det er flere som leverer slike montasjer. Pris og utforming varierer en del. Ønsker kikkerten så lavt som mulig, hvilken bør man velge?
 3. Furu

  Ladedata 308 Win

  Er det noen som har ladedata til 308 Win, 150 Gn Sierra og N130?.
 4. Ser Crispi titan fjellsko har mange egenskaper jeg etterspør, er det noen som har prøvd disse skoene, og har erfaring rundt kvalitet og bruksegenskaper?
 5. Kan komme av lite eller ingen friflukt på kulen.
 6. Furu

  Tipton kobbersolvent

  Sliter med å få tak i KG12 Solvent, har blitt anbefalt Tipton kobbersolvent. Er det noen som har erfaring me denne solventen eller noen som leverer KG12?
 7. Furu

  Barnes 130 grs ttsx 308 ladedata.

  Fant dette på Barnes sine nettsider, men som tidligere nevnt er det mulig at det kun gjelder TSX. *The 130-grain TSX has a very short shank; we recommend lightly crimping the case mouth with a factory crimp-style die to increase neck tension
 8. Furu

  Barnes 130 grs ttsx 308 ladedata.

  Er det behov for å sette krymp på denne kulen, mener jeg har lest at det er anbefalt, men det er mulig det gjelder TSX.
 9. Furu

  Håndkikkert for skumring

  Takker for tilbakemeldingene. Vurderte å kjøpe en brukt Zeiss HT 10 X 56 som var annonsert på finn, men ut fra tilbakemeldingene vil 8 X 56 være et bedre valg. Har en Zeiss Victory 10 X 40 som jeg bruker nå, men sliter med å se detlajer på hjorten for å bedømme hvilket dyr det er.
 10. Furu

  Håndkikkert for skumring

  Skulle skrevet at det var håndkikkert jeg mente.
 11. Furu

  Håndkikkert for skumring

  Er på utkikk etter kikkert for bruk under postering ved dårlig lysforhold og lurer på om det er noen som har erfaring med dette valget. Tenker da på merke, forstørelse og valg av objektiv. Zeiss reklamerer for sine kikkerter, men vil tro det er flere merker som holder god kvalitet. Mulig dette har vært opp tidligere, men jeg finner det ikke ved søk.
 12. Furu

  Lav kikkertmontasje

  Hørte med en forhandler, han fortale at laveste svingmontasje de hadde bygde ca 14mm over låskassen. Dette er vesentlig høyere en QR montasjen. Så hvis noen kjenner til laver svingmontasjer hadde det vært kjekt.
 13. Furu

  Lav kikkertmontasje

  Har leupold QR på våpnet i dag, men det ble meg for talt at disse montasjene ikke var å stole på. Armene for å ta av sikte pleide å knekke, dette er jo kjedelig om man er langt fra nærmeste butikk. Montasjen har fungert perfekt for meg, men ut fra det som ble fortalt så jeg for meg å bytte den ut med EAW montasje eller noe tilsvarende av bedre kvalitet. Bare så synd at kikkerten blir så høyt montert.
 14. Furu

  Lav kikkertmontasje

  Carl Gustaf 1900
 15. Furu

  Lav kikkertmontasje

  Er det noen som har kjennskap til kikkertmontasjer med mulighet for å ta av kikkerten av god kvalitet som ikke bygger for mye over låskassen? Kikkerten som skal monteres er en 2,5-10X42.
×