Jump to content

Furu

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det orginale avtrekket til Sako 85 har justeringsmulighet på slepet. Passer dette til Sako 75?
 2. Sako 75 har justering på avtrekksvekt, enkelt å justere. Utfordringen på dette våpenet er slepet før skuddet går. Ønsker derfor ett avtrekk hvor dette kan justeres, likt justeringene Timney har på sine avtrekk. Bixn Andy har også avtrekk, men selv om man følger bruksanvisningen er de vanskelig å justere.
 3. Er det noen som har kjennskap til leverandør av justerbart avtrekk til Sako 75?
 4. Registrerer at utvalget av Zeiss kikkertsikter hos XXL holder på å bli tynt, prisene er også vesentlig høyere en den var for en tid siden. Hva skyldes dette, satser de på andre merker?
 5. Furu

  Zeiss HT ASV

  Her er montasjen Montasje ringer i stål, som passer Leupold Qr baser. Tilgjengelig i 0 Moa, 20 Moa og 40Moa
 6. Furu

  Zeiss HT ASV

  Våpenet er en Carl Gustaf 1900 og kikkerten har null-stopp. Har også tenkt på å shimse under bakre base, dette ville gitt et høyere treff. Minuset med dette vil være at kikkerten vil stå i spenn hvis man ikke shimser den fremre basen i plan med den bakre. Ser det leveres ringer som vil gi samme effekten som MOA skinnen, mener firmaet hette Nubben. De har løse plastringer for å unngå spenn i kikkert p.g.a skjevhet i basene, likt det optilock leverte. Man kunne velge mellom ringer som vil gi 0-20-40 Moa. Stemmer det at 1 Moa vil gi en treffpunkts forandring på ca 2,9 cm på 100 meter?
 7. Furu

  Zeiss HT ASV

  Har ikke brukt samme ringene, det er forskjell på høyden på de to settene med ringer. Har målt med skyvelær og kan ikke se at det er noe avvik på de nye ringene.
 8. Furu

  Zeiss HT ASV

  Har montert en Zeiss HT ASV på en rifle. Etter innskyting har jeg mulighet for å justere opp 14 knepp før den stopper, vitsen med ASV blir da borte. Har justert inn nullpunktene riktig etter beskrivelsene. På samme våpenet har jeg eldre Zeiss Victory med kulekompensator, denne kan jeg justere opp 50 knepp. Kikkertene er montert i Leopold QR ringer. Er det noen som har erfaring med Zeiss med ASV og hva dette kan skyldes?
 9. Kan man bruke den lave montasjen fra Blaser på dette siktet?
 10. Skal montere en Zeiss 3-12X56 HT på en Blaser R93. Det er flere som leverer slike montasjer. Pris og utforming varierer en del. Ønsker kikkerten så lavt som mulig, hvilken bør man velge?
 11. Er det noen som har ladedata til 308 Win, 150 Gn Sierra og N130?.
 12. Ser Crispi titan fjellsko har mange egenskaper jeg etterspør, er det noen som har prøvd disse skoene, og har erfaring rundt kvalitet og bruksegenskaper?
 13. Kan komme av lite eller ingen friflukt på kulen.
 14. Sliter med å få tak i KG12 Solvent, har blitt anbefalt Tipton kobbersolvent. Er det noen som har erfaring me denne solventen eller noen som leverer KG12?
 15. Fant dette på Barnes sine nettsider, men som tidligere nevnt er det mulig at det kun gjelder TSX. *The 130-grain TSX has a very short shank; we recommend lightly crimping the case mouth with a factory crimp-style die to increase neck tension
×
×
 • Create New...