Jump to content

ORK

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ORK

 • Birthday 12/27/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en Ruger Mk II som hender fusker. Problemet de gangene virker som er at den ikke kaster ut hylsa godt nok og at neste patron kiler oppunder den. Dette er med CCI Standard. Denne er ganske moderat, så litt hetere ammo så går det bra. Blir det mye kulefett i magasinene kan matinga bli litt treg.
 2. ORK

  Avtrekk Blaser r8

  Skrudde ut avtrekket og renset det med bremserens og trykkluft, satte det inn med olje etterpå. Mulig det skal være noe spesiell Blaser smurning, men ble mer riktig avtrekksvekt etterpå👍. Sto stemplet 1100 på det , og det stemmer ganske bra i snitt.
 3. ORK

  Avtrekk Blaser r8

  Kjøpte meg en Blaser R8 Success for to år siden. Har så langt vært veldig fornøyd med våpenet, men har i senere tid merket at avtrekksvekta har økt på det. Når børsa var ny hadde den en avtrekksvekt på litt over kiloen. Nå varierer det noe mellom 1,3 til noen ganger over 1,4 kilo. Har noen vært borti dette tidligere? Og hva kan dette skyldes?
 4. ORK

  Lyspunkt i z8i 1-8

  Siktet ble levert inn og sendt til fabrikken, kom tilbake med samme problem. Traff swarovski folk på NM jaktfelt i Dølamo. Hadde med siktet dit og dem så hva problemet var. Men tror du dem kunne ta tak i saken og ordne opp, neida det måtte gå gjennom forhandlernettet. Etter noe streng mail til forhandleren fikk jeg endelig byttet siktet til et som er i orden!👍
 5. ORK

  Lyspunkt i z8i 1-8

  Da er det mulig det er noe feil med mitt. Får prøve å reklamere. Har ikke bare hørt positivt om avdelingen til swarovski i Norge. Blir interessant å høre hva dem sier
 6. ORK

  Lyspunkt i z8i 1-8

  Vet at z8 er følsom for øyeplassering, men det skal da ikke påvirke lyspunktet slik. Ringen i flexchange retikkelet blir ikke påvirket. Var hos en kollega med siktet i dag og han så godt hva jeg mente. Ved litt svakt lyspunkt, blir lyset helt borte hvis du løfter øyet litt. Var i den lokale våpenbutikken i går og tittet i en z8i 2,3-18, den var ikke slik i hele tatt. Modellene over 1-8 har jo parallax justering. mulig dette hjelper. Skal sammenligne med en maken z8i som jeg har for å se etter samme tendenser før jeg kontakter Hagemo på nytt.
 7. ORK

  Lyspunkt i z8i 1-8

  Ingen som har opplevd noe slik med z8i? Kontaktet Hagemo om det ettersom det var der jeg kjøpte siktet, men har ikke fått noe tilbakemelding derfra.
 8. ORK

  Lyspunkt i z8i 1-8

  Hallo! Kjøpte meg et Swarovski z8i 1-8 med flexchange som jeg hentet ut her om dagen. Er ikke helt fornøyd med lyset i senter av retikkelet. Virker som det er veldig følsomt for øyeplassering og varierer veldig i følt styrke når man beveger litt på hodet. presser man hodet litt lengre ned eller litt til høyre lyser prikken mye sterkere, og motsatt hvis man løfter litt på øyet. da blir prikken nesten borte. Har noen noe tilsvarende opplevelser med z8i? Dette skal jo være noe av det beste, så ble litt skuffet egentelig. Har også en z6i 2-12, denne er ikke så følsom slik.
 9. ORK

  Nykommer

  Hei! Jeg heter Ole Robert og har vært leser av forumet i lengre tid. Leste om Kammersmellen og jeg og en kamerat bestemte oss for å delta. Driver med litt jaktfeltskyting og pistolskyting. Mye interessant og lærerikt å lese her! Ser frem til Kammersmellen 2014!!
×
×
 • Create New...