Jump to content

stuken

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

stuken's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg så den var i nettbutikken deres, men den sto som utsolgt. Så jeg sendte de en mail Hvordan syns du den er mtp vekt? Og presisjon på denne kontra takedown om du har noen anelse om det ?
  2. Ja tror det blir den men må finne en forhandler først.
  3. Har veldig lyst på target egentlig, men har sett at mange mener den blir litt tung? Veier vel 3,4? ca? Er jo ikke så mye det Jeg fikk strammet den i koblingen mellom de to delene hvertfall, i tillegg strammet jeg den skjefteskruen under, og det var det som hjalp mest. Men fortsatt endel slark mellom stokken og låskassa. Hadde i en sånn laser for å skyte inn rifla, og jeg så store avik etter hvor jeg holdt osv.
  4. Jeg er på utkikk etter en ny 10/22 men er litt usikker på hvilken modell jeg skal velge...Hadde takedown tidligere men den ble for slarkete for min del, og treffpunktet endret seg etter hvor du holdt osv. Så hva ville du valgt hvis du skulle ha en ny? Jeg sikler litt på Target-modellen men den ser ut til å være vanskelig å få tak i.
  5. Jeg fant bare 308 til den prisen. Har du link?
  6. Gammel tråd, men jeg prøver meg fordi jeg nettopp har kjøpt meg en Remington 700 jeg har lyst å prøve! Så hvor kan man få tak i billig treningsammo til 30-06?
  7. Jeg skal prøve å få det til imorgen og kommer til å legge ut resultatet da! Håper dette virker da det var litt for mye støy inne i garasjen
  8. Takk for svar! Dette må prøves. Det er forøvrig http://www.villmarksbutikken.net/Produk ... fanger-.22 denne kulefangeren. Så du mener å sette platene på alle utsidene og ikke inne i kulefangeren liksom?
  9. Som overskriften sier, er det noen som har tips til hvordan jeg kan gjøre den stillere? Jeg skyter i garasjen og det hadde vært fint med litt mindre støy...
  10. Tusen takk! Da ble det en A-tec CMM4 Fikk testet noen Eley subsonic hp og er veldig fornøyd så langt hvertfall!
  11. Nå kan jeg endelig melde meg inn i klubben! Fikk min 10/22 med flammedemper i dag Derfor har jeg to spørsmål som jeg lurer på: Vet dere hva slags gjenger det er på den? Og hvilken demper bør jeg gå for ? Det står mellom A-tec CMM4 eller A-tec Cmm6. Noen erfaringer?
  12. Det pleide å være flere beverhytter i knappvika på Stor-bronken hvertfall.De jeg har sett er på vestsiden blir det vell. Kan jo ta en titt der
  13. Hei! Jeg har veldig lyst til å kjøpe meg en 10/22 etter å ha lest gjennom denne tråden eneste problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg om jeg vil ha takedown eller tactical versjonen.? Har dere noen for og i mot på de forskjellige modellene?
  14. Okei takk for bra svar! Får håpe at det stemmer
  15. Hei! Jeg har en Lanber baron fra slutten av 80-tallet og lurer på om denne tåler stål? Jeg har prøvd å lese meg opp , men finner ikke noe ordentlig svar. Under løpet på hagla står det 1300 kP/cm . Det er for såvidt en over/under hagle. Håper på svar
×
×
  • Create New...