Jump to content

akanten

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

akanten's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Så vanskelig de gjør det da... Har sprengt mye i forsvaret. Jeg fikk lov til å dra av flere hundre kilo hmx, c-4, rdx....Rydde landminer, sprengstoff... blindgjengere. Alt det fikk jeg lov til av staten... men svartkrutt... ett sted må grensen gå!
  2. Tusen takk! For å kunne kjøpe svartkrutt da, type miner-krutt. Hva er reglene på det? Mvh, Anders
  3. Hei! Jeg heter Anders og skal ta over en marina utenfor Sarpsborg by. Jeg ønsker å kjøre familieevents og dra av en svartkruttkanon en 8-9 ganger i fellesferien. Den kal skytes ut over åpen sjø, på en plen vekk fra publikum. Jeg vurderer å kjøpe denne: http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... uery=kanon" target="_blank 1) Må jeg ha tillatelse til erverv? Har ikke våpenkort, men jegerprøven. Var aktiv i klubb før. Ønsker ikke å eie våpen og jeg tviler på at dette er et våpen så i måte. 2) Vet om disse reglene: http://www.dsb.no/no/Ansvarsomrader/Far ... luttering/" target="_blank Dette betyr at politiet ikke må søkes, kun informeres? Regner med at vanlige støyregler gjelder og at man ikke skal gjøre dette midt på natta. 3) Hvordan dokumeneterer man kjennskap? Har jobbet med pyroteknikk før, for norsk film på Jar via fiksern.no Har ingen papirer på dette, dette var før de nye reglene om pyro kom. Har gjort mange konserter og slikt og aldri fått avslag på søknad fra brannvesenet. Har også jobbet som minerydder i Afghanistan i NATO QRF. Har også salgs og sikkerhetskurs for fyrverkerilagring og salg. 4) Hva er minstekaravene for lagring av svartkrutt. Tenker å ha 1-2 kilo liggende da jeg regner med det er nok til maks 10 salutter ila fellesferien. Jeg vil ha 10 gode smell, ikke noe mer mtp naboer. Kan du svare på bare en av disse, bare skriv tallet før svaret
  4. Hei! Jeg heter Anders Kanten, bor for tiden på Hafslundsøy ved Sarpsborg og skal drive båthavna i Høysand fremover. Jeg ønsker meg en kanon jeg kan dra av noen ganger i fellesferien for gøy. Trenger tips om lovverket for å gjøre dette i regi av bedriften min Sarpsborg Marina AS. Av erfaring selger jeg fyrverkeri og er godkjent for dette, jeg har vært minerydder i Nato Quick Reaction Force, drevet med sprengning som stormingeniør i forsvaret og jobbet med pyroteknikk i Norsk film.
×
×
  • Create New...