Jump to content

Miskatonic

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Miskatonic

 • Birthday 03/16/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har selv dårlig erfaring med helpresse-dier fra nettopp Lyman, men det var i kaliber 30-06.
 2. Ifjor var det plast-kopper fra haglepatron er, nå er det bly i jordsmonn og vann. At en trapskytter som garantert bruker stål blir illustrasjon for blyforurensing fra hagleskyting viser hvor tendensiøs denne artikkelen er. Jeg var og instruerte hagle for et tjuetalls unge jegerkurs-deltagere på Løvenskiold igår, disse skal nå oppleve å bli fremstilt som forurensere? Dette bestillingsverket av en artikkel er et innlegg i prosessen som bringer oss til forbud, nedleggelse av anlegg og generell utfasing av skyttersport og jakt i Norge.
 3. Er villsvin et byttedyr for ulven? Er et voksent villsvin et byttedyr for noe som helst?
 4. Det var bøker og programvare som jeg ble feilaktig avkrevd toll for. Toll, ikke MVA - den hadde jeg ikke noe problem med. Jeg gav også opp, men det var en unødvendig utgift og jeg velger derfor bort denne transportøren.
 5. Vedrørende bruken av DHL eller FedEx kjenner jeg på samme irritasjon. Kjøpte noe som i utgangspunktet skulle være tollfritt, men dette visste ikke FedEx og jeg fikk en stygg ekstra regning på fortolling etc. Jeg forsøker derfor å forsikre meg om at det kun er Posten som leverer varer til meg fra utlandet.
 6. Hvordan har det seg at våpenkontoret i Sogn og Fjordane slipper unna med en slik praksis som Cutlass forteller om? Er det ikke en norm for dette som er nedfelt et eller annet sted, eller er jeg bare naïv igjen?
 7. Jeg har kjøpt et lite rødt flagg som jeg fester til lokket av ryggsekken hvis jeg skal legge den fra meg i terrenget. Grønn ryggsekk er vanskelig å se i skog og hei, så dette gjør det lettere å finne den igjen. Skal du på posteringsjakt så er en liten øks til å knerte tyristubber kjekt å ha... men den er ekstra vekt.
 8. Jeg jakter rein på en eiendom i Blefjell villreinområde, men ikke Nordstul som er den sydligste delen rundt Ble-nuten. Tidlig i jakta går reinen i små grupper og faktisk mye ned i skogen for å spise sopp. Mot slutten samles de til en eller flere større flokker, men det er overraskende hvor lett det kan forsvinne 100 reinsdyr i skogsterrenget. Den lave fellingsprosenten vet jeg ikke grunnen til, det er da nok av jegere som trasker rundt der. Kan være dette at de dagene flokken er i skogen er det veldig hit-and-miss om du råker å komme over den.
 9. I anledning våpenamnestiet nå i vår fraktet jeg en hagle i trekk/futteral til og fra politihuset i Oslo på buss og bane via Grønland stasjon. Umulig å få parkering, og krøkkete å kjøre dit, så det var alternativet. Men av og til når jeg skal frakte våpen til fots i byen bruker jeg et gitar-etui for diskresjonen.
 10. Ha med et et ekstra sverd og kjede. Så løser du det fort.
 11. Hos oss er det kalv vi skal skyte ut i større grad. Det er endel debatt og usemje rundt dette, så det er artig at du ordlegger deg slik. Kan du komme med noen tanker rundt å skyte kalver kontra voksen enslige dyr?
 12. Tusen takk for hjelpen! Da har jeg en mulighet til å skaffe en erstatning
 13. Om noen på kammeret har dette utstyret, kan dere være så snill og sende meg beskrivelser på strømsforsyingen som følger med? Jeg vet det er 9v DC, 1 amp, men pluss minus og størrelsen på pluggen finner jeg ikke ut. Det er en uting at det ikke merkes bedre på disse strømboksene hvilket apparat de er til, men de er jo tredjepart Kina-greier. Min er nå søkk vekk, og jeg mistenker at den kan ha forlatt hjemmet ved en feil for å brukes med et annet apparat. Derfor er jeg nødt til å skaffe en ny litt kjapt, men endel vitale data mangler. Hvorfor i herrens navn det er så mange dimensjoner på disse osv., kunne jeg fylle en hel "rant" tråd med; men tar det en annen dag. Så, om noen har en Hornady LNL Auto Charge, værs så snill og dra frem lommelykta, lupen og skyvelæret og fortell med hva dere finner. Å ja, forresten, har montert siktet på nytt så det haster å få opp en batch 300WM
 14. På toppen av at dette var et brutalt og jævlig angrep, får anti-gun lobbyen i EU og Norge vann på mølla. Stønn. Men at helautomatiske AK-47, eller om det var 74, ikke er i lovlig salg stoppet ikke gjerningsmennene i Paris.
×
×
 • Create New...