Jump to content

birk2014

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by birk2014

  1. ingen som drar kjensel på disse? Helt annen pris:
  2. @tailgunnerTakk for tilbakemelding. Var ikke der jeg handlet sist, men ser ut til å være et brukbart alternativ!
  3. For endel år tilbake kjøpte jeg billige potesokker via en enkel nettside. Det ble kjøpt inn et større antall til en overkommelig pris. Lager begynner nå å gå tomt og jeg må skaffe nye. Har glemt hva nettsiden heter og Google gir ingen fornuftige svar. Noen som benytter samme sokkene og kan gi et hint om hvem som selger? Ikke all verden til kvalitet/holdbarhet, men funker greit under enkelte forhold. Se bilde under, noen som drar kjensel på disse og vet hvor de kan bestilles?
  4. Takk for meget godt tilbakemelding ko-stens. Hausken Mini fås i to utgaver, er det MD45 du har erfaring med?
  5. Noen som erfaring med å benytte Hausken Mini til rifle i cal 222 Rem? Får man tilfredsstillende demping slik at man slipper bruk av hørselvern på jakt? På bane vil uansett hørselvern brukes. Hausken oppgir på sine hjemmesider at Mini MD128 har en demping på 23dB og Mini MD45 27dB. Noen som benytter en av disse Mini-utgavene i kaliber 222?
  6. For dere som har montert demper på CZ 527, hvilken gjengestigning valgte dere? Tynt løp på denne rifla så man bør vel gå lavere enn 14x1 ?
  7. Det stemmer, ikke alle har snellert. Den jeg vurderer å kjøpe har snellert. Synes avtrekk uten at jeg skyver avtrekker fremover først også er rimelig direkte(lik snellert-avtrekk), men dette kan sikkert justeres. Hovedårsak til at jeg heller mot CZ så langt er at denne er 200-300gram lettere kontra Remington Seven.
  8. Takk for tilbakemeldinger. CZ'en jeg har blitt tilbudt er ikke en CZ 527 American med rett kolbe, men en 527 Classic. Så da blir avveiningen Remington med rett kolbe og litt lengre kasse eller CZ'en med avrundet kolbe. CZ'en har forresten snellert, dette har ikke Remington Seven.
  9. Det hører med til historien at Remington Seven har klassisk rett kolbe, mens CZ'en har avrundet/"svinerygg-kolbe". En klassisk rett stokk er vel bedre tilpasset bruk med kikkersikte?
  10. Jeg skal kjøpe min første rifle på bruktmarkedet og valget står mellom en CZ 527 eller Remington Seven i cal 222. Begge er av eldre årgang. Våpenet skal benyttes til ulike former for småviltjakt og jeg foretrekker en lett og smekker rifle. Noen som erfaring med hvilken av nevnte rifler som er mest holdbar? Presisjon er selvfølgelig også et viktig kriterium. Går begge under kategorien "minimauser" og har samme korte låskasse? Er vekt rimelig lik på de to riflene? Begge har koble av tre. Kom gjerne med innspill, positive og negative sider til de to rifle-merkene.
  11. Finnes det ingen i Midt-Norge som er villig til å vise frem denne riflen før jeg kjøper den over nett?
  12. Så langt ser det ut til at det er tungt avtrekk som er det største minuset ved denne riflen. Det er kanskje Savage sitt avtrekks/sikkerhetssystem, accutrigger som gjør at dette føles tungt. Noen som har erfaring med å justere dette, evt fått dette justert av børsemaker?
  13. Var dette en Savage Edge? Kan du utdype hva som var galt med denne?
  14. Noen som har erfaring med Savage Edge/Axis fra Jaktdepotet? Vurderer kjøp av en Edge/Axis i kaliber 223. Generelle erfaringer og holdbarhet over tid mottas med takk. Dersom det finnes noen i Sør-Trøndelag som har kjøpt denne er jeg meget interessert i få tatt en titt på rifla om mulig. Dette fordi kjøp vil foregå via nettet. Send meg i så fall en PM.
×
×
  • Create New...