Jump to content

Eddy1

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eddy1's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Fikk takk i NSI 688 hetter hos jakt depoet så da begynner det å nærme seg noe:)
  2. Hei Culot, og takk for svar, Har fortsatt ikke fått tak i hetter, men leste meg frem til at winchester skal kunne brukes og har bestil dette. Skal få bestilt inn vectan krutt også:)
  3. Takk for svar! Det er skutte Cheddte hylser fra lærduebanen. Har funnet en del info her ja, men føler ikke jeg er i mål. Finner ikke noen hetter hos jaktdepet, men jeg får prøve å ringe dem. Snakket med Veide.no i dag og det kan se ut som han har tre varianter av B&P Wads inne. Skal sjekke litt på Vectan A1 og AO. Er det noen som vet om RWS hetter kan benyttes? og endrer dette mye?
  4. Hei, Som ny beggyner av hagle lading sliter jeg en god del. Har en del cheddite hylser som ønsket er å lade til 30-38gram rype og skogsfugl jakt. Har noen Wad tips? som er å få tak i her hjemme? Sliter veldig med å finne krutt og tennheter! er det noen som har noe tips her? Amrikansk krutt ser ut til å være utsolgt over alt. Har en del V320 og V 3N38 liggende men ikke noe data med cheddite hylse. Ched. 209 er utsolgt og kommer ikke inn før sommeren hos jakt depoet. Kan jeg benytte noe annet? Håper på noen gode svar og tips:) Eddy
  5. Hehe! Var nok ikke meg, jeg har kjøpt denne brukt:) Men ikke umulig det er samme børse.
  6. Har du skaffet deg en Creedmore, eller er det på planstadiet?? Fortell!! Jeg hãr tenkt på den som en ideell rådyrpatron. Har en Ruger no 1 som ville blitt fin som Creedmore..... Kammerbrotsj? Ja jeg har kjøpt en Thompson Center ICON Precision Hunter. Tenker å teste denne ut på litt langhold. Ser de har gode referanser på dette i statene.
  7. Har bestilt Hordany boka, Norma URP og Hodgdon SUPERPERFORMANCE så da blir det testing:) Tusen takk for hjelpen.
  8. Har 4350 kruttet gått ut? Ser ut som hybrid 100v har tatt over.
  9. Hei Er det noen der ute som har ladedata for 6,5 Creedmoore med Vithavuori eller Norma krutt? Event erfaringer som fungerer bra mottas også med takk.
×
×
  • Create New...