Jump to content

oveo

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ingen som har noen Innspill?
 2. Swazi model Norway har vært på markedet stund nå. Noen som har erfaringer å dele?
 3. oveo

  Swazi jaktklær.

  Ser noen nevner det samme problemet med norrøna Kvinnherad. Men der har det blitt bra etter en del justering av hetta. Kan jo være samme løsning her og. Noen som har erfaring med at glidelåsen holder tett uten stormflap?
 4. oveo

  Swazi jaktklær.

  Er det noe dårlige erfaringer med norway modellen? Den har jo vært på markedet en stund nå og i tillegg fått en konkurrent i norrrøna kvinnherad.
 5. Ser at skudd nr to lett kan dyttes ned bak i magasinet. fjæren klarer da ikke å presse den opp igjen uten hjelp, slik som den klarer med skudd nr 4. Vet ikke om det er normalt da jeg ikke har sammenlignet med noen andre magasiner.
 6. okey. kall meg dum, men det sier ikke meg så mye.. har dette noe å bety med tanke på å justere leppa? stod C på magasinet.
 7. er det lett å se hva som må utbedres på leppene? har jo ikke et magasin å sammenligne med.
 8. jeg har en sako 85 finnlight 6,5x55. Dette er en rifle jeg har kjøpt brukt og hatt i et par års tid. Har et problem med matingen. sluttstykket sliter med å plukke opp skudd nr. 2 Har ikke hatt magasinet liggende med skudd i. Har også alltid påsett at skuddene ligger helt bak i magasinet. Kunne tenkt meg å demontere magasinet helt for å strekke fjæren litt. men usikker på hvordan jeg går frem. Har presset patronbæreren helt ned i bakkant får å gjøre rent tidligere. men vet ikke hvordan jeg får tatt ut fjæren. Noen som har innspill til hvordan man demontere magasinet. evt innspill til andre ting som kan fikse problemet med mating?
 9. Hei. Er inn i mitt andre år med hjortejakt. Kommer over en del tråkk og spor. Så kommer spørsmålet. Gikk hjorten her for 10 minutter, 10 timer eller 10 dager siden. Om ting har lagt seg over sporet eller skit, så har jeg kunkludert med at det ikke super ferskt. Tenker da på barnåler og andre ting som har lagt seg oppå spor. Har da tenkt at sporet er 1 dag + gammelt. Med mindre det har blåst veldig den siste tiden. Hvor rette kantene etter avtrykket fra klåvene er, kan og være et indikasjon på hvor ferskt det er. Har gått på jakt med andre jegere med mer erfaring. Alle har en formening om dette. Er det bare jeg som sliter med å stavfeste hvor gamle tråkkene er? Hadde vært kjekt å høre hva dere ser etter for å tyde hvor gammelt sporet er. Legger ved eksempel på: Tråkk jeg anser som rimelig ferskt skit som jeg vil tro er opp i mot en dag gammelt
 10. Var på skytebanen idag. Rifla gikk kjempefint! 30 skudd og alle satt som de skulle 👌.
 11. Stramt med T-stykke nå i såfall. Har ikke brukt mye kraft. Så får se når banene åpner. Er da jeg får dommen. Føler jeg har fått sjekket alle feilkilder nå isåfall. Så er det ikke bra, får jeg levere inn rifla i ei brennevinsfart. Alt må på plass til jakta!
 12. Finner ikke noe moment til sako 85 finnlight. Hverken i manualen eller på nettsiden. Får ta en tlf til børsemakeren over helga, han har vell en formening om hvilket moment jeg skal ha 👍
 13. Takk for tipset! Hadde ikke tenkt på det i det hele tatt! den bakre torx skruen var ikke like stram som den fremme. Har ikke gått til innkjøp av moment nøkkel enda. Men med fornuftig stramming med verktøy som fulgte rifla, så tok jeg et halvt turn til. Hvilket moment skal en ha på disse?
 14. Var en tur innom rafdal og kvale hos børsemakeren. Han kunne ikke se noen som tilsier de treffpunktsforandrigene jeg hadde opplevd. Demperen Var fint inni. Var riktignok litt slark i demperen før den var helt påskrudd. Men skulle ikke ha noe å si. Forklarte at jeg hadde tatt en grundig rengjøring. Så fikk beskjed om å teste mer. Kanskje det bare var en grundig rengjøring som skulle til
×
×
 • Create New...