Jump to content

EnurCaveman

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

EnurCaveman's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Interessant. Tror jeg bestiller D99 med syntetiske stokker når den tid kommer.
  2. Jakter rev med lokking og tysk jaktterrier. Fikk en inn på 30 meter som bukket greit under for 6,5x55 Norma Oryx. Lokket 2 morgener uten resultat etter det. I dag støkket jeg reven på vei til lokkeposten min. Den gikk over veien 20 meter bortom fjøsen da jeg rundet opp på veien. Ble dårlig resultat på lokken da iallefall. Hentet hunden og sendte ho avgårde. Satt på posten min, men ble utålmodig og beveget meg nærmere hundelosen. Stod ved en kanal, med mye buskas og trør i. Hunden var 400meter unna når reven kom springende rett mot meg på andre siden av kanalen. Kanskje 5-6 meter unna. For mye zoom i kikkerten og bare tre og kvister i siktet. Reven rundet enden av kanalen og jeg bommet fint med 2 skudd på 40 og 80 meters hold. Fikk opp pulsen, og skal aldri forlate posten uten hagle for all fremtid. -Fræna Sent from my GT-I9295 using Tapatalk
  3. Hei, Skal avgårde å se på denne i Sverige. Noen som har noe kjennskap til denne, kennel eller foreldre?
  4. Ja, virker som noe er alvorlig galt med båndet. Får stikke til godteributikken å se om de har fått inn DC-50 band i morgen. Fikk jo meldt inn DC-40 båndet til Astroen ved å bare holde det i nærheten, men ventet ikke til den sporet, så det kan jeg ikke uttale meg videre om.
  5. Hei, Kjøpte selvfølgelig en Astro 320 med DC-50 hundeband på impuls i statene, og nå er det helvete på jord. Neida, eneste problemet er at DC-50 halsbåndet ikke ser ut til å være medgjørlig. Vil ikke la seg oppdatere til siste versjon fra pc, bare henger seg opp når installasjonen er ferdig. Ved restart/reset er det tilbake til 2.1 versjon. Prøvd mange ganger, og tatt ut batteri for resetting. Iallefall, så funker Astro 320'n godt. Får inn satelitter, fått lastet inn kart og har også lagt til et DC-40 halsbånd kjøpt i Norge. DC-50 halsbåndet får heller ikke inn satelitter sånn at det begynner å blinke grønt, men det gjorde heller ikke DC-40 båndet når vi drev å testet. DC-40 båndet var da meldt til en annen Astro 320(Norsk). Sendte mail på Garmin support i Norge: "Emne: Problem med oppdatering av DC-50 Spørsmål/beskjed: Hei, Bor og jakter delvis i USA, og kjøpte Astro 320 med DC-50 borte der nylig. Er i Norge nå og det finner ikke satelitter. Har prøvd å oppdatere software via pc, men det går ikke bra. Står at det installerer, og at installasjonen er ferdig. Men halsbåndet lyser konstant rødt etter installasjon, og må holde inne knappen lenge før det slukker. Når jeg da kobler til pc igjen, viser den at det kun er versjon 2.10 software. Har prøvd flere ganger, men ser ikke ut som det er mulig å oppdatere. Håndholdte enheten fikk jeg oppdatert uten problem, og den tar inn satelitter raskt." Og fikk dette svaret. "Hei Takk for din henvendelse angående Astro 320. Den amerikanske Astro er forbudt i norden på grunn av frekvensene den sender på. Vu har derfor ikke lov til å gi noen support på denne. Med vennlig hilsen / Best regards Henning Garmin Norge | Support http://www.garmin.no" target="_blank" Okay, god dag mann økseskaft. Det var jo ikke Astroen jeg hadde noen problemer med, det var DC-50'n. Den nevnte han ikke, dumme meg som måtte nevne Astroen. Iallefall, noen som har et DC-50 halsbånd i Molde området som det kunne være mulig å teste på? Skal ikke til USA før i April, så må investere i et DC-50 halsbånd dersom det er mulig å melde opp til Astroen og det funker. Edit: Fikk heller ikke meldt opp DC-50 bandet til hverken den amerikanske eller den Norske Astroen. Noen erfaringer med USA modell? Eller finnes det ingen andre kløner?
  6. Det var dette jeg også kom fram til. Mye verre.
  7. Angående dette med at hundelukt støkker vilt i området, har det noe rot i virkeligheten? Dersom jeg går tur med hunden(som jeg skal skaffe meg igjen) min gjennom "terrenget" på dagtid for å bli kjent/se etter spor, vil da hjorten sky området til kvelden/natta. Er helt fersk, jaktet i høst på egen innmark etter hjort/rådyr. Ble da mange timer, og mye fundering på hva dyrene kunne reagere på.
×
×
  • Create New...