Jump to content

karlrle

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by karlrle

 1. Jeg har prøvd å finne en god ladning til tsx 150 gr med N-150 men har ikke lykkes spesielt godt. Med N-150 går de slappeste ladningene best og de samler ikke spesielt godt de heller. Jeg har forstått at enkelte har hatt bedre erfaringer med litt treigere krutt (N-550, N-160) - mer fart og bedre presisjon. Er det noen som har erfaring med denne kulen og disse kruttypene som vil dele sine ladedata her?
 2. Ok, det hadde vært fint. Takk skal du ha.
 3. Takk for inspirerende lesing, selv om det nesten gjør vondt her jeg sitter på kontoret og jobber Er det lov å spørre om litt info om hvordan man kommer seg dit? Kontaktpersoner, hva det koster etc..
 4. Takk for forslaget jeg skal høre med dem.
 5. Hei. Jeg lurer på om det finnes noen i nærheten av Oslo/Lillestrøm, med riktig kunnskap og utstyr, som kan hjelpe meg med å herde knivblader (RWL34). Selvsagt mot betaling. Mvh, Karl R. Leikanger.
 6. Vel... Det var ingen skadeskytning. Skuddet satt midt i lungeregionen. Lungene var ødelagte, og dyret spratt 20 m og var dødt når jeg kom fram til det.
 7. På Søndag skaut jeg en rådyrbukk på 90 meters hold som sto med sida til. Kula gikk inn bak bogen, perforerte lungene og på et eller annet magisk vis skiftet den retning i dyret (uten å treffe bein) og endte opp i skinka rett under skinnet. Dvs at kula skifta retning 60 grader eller mer etter at den traff dyret. Ammoen var 140 gr accubond 6.5x55 ladda med 47gr MRP, og utgangshastigheten burde være ca 820 m pr sek eller der omkring (har ikke målt). Restvekta på kula var ca 70 gr. Er det noen som har erfaring med denne kula som har opplevd lignende og har en forklaring på hvordan dette kan skje? Dette gjorde i alle fall meg en smule skeptisk, og dersom det gjentar seg kommer jeg antagelig ikke til å fortsette å bruke denne kula.
×
×
 • Create New...