Jump to content

Sofatrollet

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Sofatrollet's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har hatt forskjellige kalibre som 458 win,375 Wheatherby,45-70.Eneste børsa som ikke har vært byttet siste 30 år er en Wheatherby i .375 H&H,førstebørsa til elg !! Satt på en deaccelerator kolbekappe og det økte paracet grensa fra 25 til 50 skudd om gangen,nydelig kaliber !!
  2. Sofatrollet

    Båndsliper

    Worksharp Ken Onion,har hatt en sånn i 1 år nå.Virker veldig godt,solgt de andre jeg har.
  3. Har testet et par ganger på banen, har bestilt rail som jeg kan feste forskjellige ' forskjefter ' på. Finnes mange typer. Også overgang så bipoden kan festes samtidig. Pistol grepet er for langt for meg men det skal kappes litt. Tror det blir bra når alt blir justert sånn jeg vil ha det
  4. Her er nye "stokken" ankommet og montert,skal testes snart
  5. Lag en mappe på SD kortet som heter " garmin",legg så kartene inn i mappen og start,så velger du kart fra menyen
  6. Bruker Varget ,44 grs i min Remington.Meget presis,gir 805 m/s i 22 ".
  7. Du har fått deg en fin rifle.Kjøpte min på 80 tallet og det er den eneste jeg ikke har byttet ut !Aldri noe problem,super presisjon.
  8. Sofatrollet

    Astro 320

    Kom over denne : http://www.magasinet.no/display.aspx?me ... odid=16395 kan være en løsning ?
  9. Sofatrollet

    Astro 320

    Er en liten "slisse" i den,men løser ut ved berøring.Har ikke brukt min da jeg anser det som det samme som å miste den!Stor lomme!Vet det finnes noen holdere uten at jeg har prøvd de.
  10. En 270 grs Nosler Accubond i moderat hastighet går til alt !
  11. Akershus Sørum fadder Sofatrollet PM Rifle,pistol,villkatt+ Ladet alt jeg har brukt i 30 år...
  12. Har hatt en 5-25 en stund nå.Kun vært på banen med den,i går hadde jeg med en .22 med Tasco 4-16 som skulle skytes inn.Da så jeg virkelig forskjellen på kvaliteten!Tasco er som 10 " sort/hvitt tv og Zeiss'en er HD.Eneste jeg kan sette fingeren på er justerings stoppen,tillater nesten en runde opp som blir snaut utenfor 5-600 m,skulle likt stoppen til Vortex på denne.Optikk er sylskarp .Er riktig fornøyd så langt !
  13. http://www.kammeret.no/bilder/displayim ... =-18&pos=0" target="_blank" target="_blank Endelig fått ny stokk og funnet riktig ladning!Nå er den der den skal være,et raggete hull på 100 m.Originalstokk er for myk! Sikkert mange som ikke spiser trekantet løp rått men ok med noe som ikke er helt A4 da Blir nok litt tung for å gå med bikkja ,men har annen børse til det,kun postjakt-langhold.
  14. Hei ! Har vært leser av Kammeret lenge,på tide å registere seg Gammel i "faget",jaktet i 40 år nå,mest storvilt siste år.Aktiv skytter for en "stund" siden (20 år) Synes dette er et bra sted å søke visdom da man aldri blir "utlært"
×
×
  • Create New...