Jump to content

Gunslinger

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gunslinger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mangler stang/bolt for uttaking av tennhette, samt presstempel/kuleisetter. Er det noen som vet om følgende kuleisetter passer: https://www.jaktogfriluft.no/hornady-eld-seating-stem-65mm-264-143-gr-eld-x147-gr-eld-match Denne har en diameter på 6,6 mm og toltallengde på 33 mm, det virker som denne kan være litt for kort. Er det noen som har en original, som event. kunne ha målt lengden. lademaskin, uttaker og presstempel er vist på følgende link: http://www.kvf.no/vaapen.php?type=Utstyr&weaponid=UT0074
  2. Kragammunisjon for destruksjon.
  3. Takk for utfyllende svar.
  4. Kan låskasse fra M/1894 Krag, kombineres med et løp fra M/1906 "Guttekarbin"?
  5. Gunslinger

    Krag ammo

    Ser at det er mange som anbefaler Norma Rekrutt 6,5 g med hastighet 800 m/s til Krag. Det finnes også en annen ammunisjon fra Norma, som produsenten selv anbefaler til Krag: Norma Diamond Line Stang 8,4 g med hastighet 750 m/s. Er det noen som vet kammertrykket som disse gir. Ikke usannsynlig at Stang ammoen gir størst trykk. Fort å bli lurt, vekten til kula er jo like avgjørende som hastigheten
  6. Ble omvendt, løpsnøkkel og låsekassestikke. Løpet er i alle fall demontert. I morgen blir nytt løp tilpasset. Må frese spor for patronutdrageren, det manglet.
  7. Noen som har bilde/tegning av løpstikke og låsekassenøkkel til Krag?
  8. Ja har sett den montasjen som blir montert med ring rundt løp/front låskasse og en U-bøyle inn i hullet for låsingen av "magasindekslet". Har sett at det finnes 2 utførelser av denne, en som beskrevet, og en hvor det er ei plate og en bolt (istedenfor U-bøylen).
  9. Er det noen som har laget noe tilsvarende som vist på følgende link: http://s281.photobucket.com/user/sanfordandsonsinc/slideshow/JulyKrag Forandret linken til en fungerende en BRM
  10. Gunslinger

    Tett løp

    Får ta en ny titt og vurdering. Proppen sitter forholdsvis langt fremme i løpet, så et alternativ er jo som nevnt, å korte inn løpet. Å kappe av 60-100 mm ville nok være nok. Noen som har erfaring med dette?
  11. Gunslinger

    Tett løp

    Noen som vet om et brukt godt løp ?
  12. Gunslinger

    Tett løp

    Er vel fort for at løpet tar kvelden da, og kulene går i vilden sky etterpå. Tenkte jeg ville treffe blink med den etterpå Men, det skal vel kanskje litt mer til for å skade løpet. Skal våpensmeden ha 1000,- for jobben, så får en kanskje et brukt godt løp til samme prisen.
  13. Gunslinger

    Tett løp

    Hadde en prat med børsemakeren i dag. Han skulle nok fikse løpet mitt. Maks. pris for denne jobben var 1000,- inkl. mva. Så en får gå for denne løsningen. Proppen sitter forholdsvis langt fremme på løpet. Så kanskje en skulle ha kortet inn løpet litt. Men, dette reduserer vel utgangshastigheten på kula.
  14. Gunslinger

    Tett løp

    Takk for tipset. Er dette klargjorde løp, eller bare løpsemner. Er vel venstregjenger på et Kragløp.
×
×
  • Create New...