Jump to content

krinkelen

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

krinkelen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg vet det finnes ett hav av tråder og innlegg om dette emne allerede uten å bli noe klokere... Jeg har en ruger 10/22 50th anniversary som jeg kunne tenkt meg å byttet stokk på. Det jeg leter etter er enten tommelhulls stokk eller med pistolgrep. Har sett litt på forskjellige boyds stokker, går de rett på uten noe pussing og herjing? Om noen har tips til stokk til rundt 1000-2000kr så er det bare å hyle ut!
  2. Hva i allverden skal jeg herje rundt med da? Denne haglen er så billig at bruksverdien alltid vil være betydelig større enn salgsverdien, selv om den står i skapet å støver Takk for svar folkens, blir en demontering og pussing når muligheten byr seg
  3. Var en runde på skytebanen tidligere i uken med haglen. Fra før har jeg skutt ett sted mellom 750-1000 skudd uten ingenting negativt å si. Men etter denne turen var jeg heller misfornøyd med haglen, den har stått ca. 5 måneder nypusset i skapet. Jeg hadde to klikk av 100 skudd, det jeg mistenker jeg har gjort er at jeg har dradd forskjeftet littegranne tilbake når skuddet gikk. Vet ikke om noen har vært borti noe lignende? Det var anslag på begge patronene. Så til problem nr. 2 Jeg har hatt en fin teknikk på å kaste hylsende rett i oppsamlingsbøtten når jeg lader, etter 20-30 ble hylsende såvidt kastet ut. Så siste og forsåvidt største problemet. Etter å ha blitt litt varm i trøyen begynte jeg å prøve meg på doublé og da ville den ikke lade om skikkelig ved raskt ladegrep, men om jeg tok meg litt bedre til så gikk den rett i. Så det jeg lurer på er om folk har vært borti lignende problemer, om dette er noe som ordner seg etterhvert ved litt mer pussing og skyting eller om jeg skal ta meg en tur inn på xxl og få de til å se på den?
  4. Da melder jeg meg inn i klubben med en ruger 10/22 50th anniversary design contest (fint skal det være) ikke fått skutt så mye med den enda, men satser på å få skutt den skikkelig inn når vinden løyer her på Vestlandet. Planen er foreløpig ikke mer enn en stokk med skikkelig pistolgrep etterhvert.
  5. Kjøpte den på våpensøilen . Skulle egentlig ha en annen modell, men den var de utsolgt for så fikk en kjempebra pris på denne. Var nede å kjøpte ny demper så nå er det "stille i fjøset"
  6. Kjøpte meg i dag en ruger 10/22 jubileumsmodell. Denne kom ferdig gjenget med flammedemper. Kom hjem, av med flammedemperen og til min store skuffelse var det andre gjenger enn det som er på demperen. Demperen er en a-tec fra xxl til 500kr Noen som vet hvor jeg kan få tak i demper som passer på gjengene?
  7. Jeg har en garmin astro us modell. Noen sier det ikke går ann å bruke opp mot nordisk halsbånd mens andre sier det går.. Jeg prøvde dette i dag, fikk lagt til båndet men det får ingen sporing. Om noen har noen tips og triks til å få det til å fungere hadde det vært flott. Om ikke så har jeg en garmin astro 220 med dc 30 halsbånd...
  8. Min er innskutt på rundt 50m og har ikke skutt på noe særlig lengre hold enn det. Kan se om jeg får tatt noen serier i benk med forskjellig ammo om du vil? Er en lett og fin rifle, relativt kort løp rett fra boksen.
  9. Hei. Vet ikke helt om det er samme rifle jeg har, jeg har en 22rze. Har skutt rundt 500 skudd og den treffer rimelig greit med det meste av ammo jeg har prøvd. Treffer det meste jeg sikter på. Den jeg kjøpte, kjøpte jeg på xxl for 2799,- den kommer ferdig gjenget. Ett ok våpen for prisen syns jeg iallefall.
  10. Da ble det riflekjøp på meg i dag så da er jeg spennklar for hjortejakten uten lånt rifle! Er med i to jaktlag med totalt 7 dyr, så blir forhåpentligvis en travel høst!
  11. krinkelen

    Sakoklubben

    Da melder jeg meg inn i denne flotte klubben som en stolt eier av en sako 85 ss, med zeiss victory 2,5-10x50 på toppen. Har ikke skutt mer enn 20-25 skudd men er superfornøyd foreløpig!
  12. Ser jo en del duer i området, men forholdsvis spredd utover. Så håpet er at noen har noen erfaringer med dette å få samlet de litt, enten ved hjelp av lokkeduer eller å legge ut mat på en fast plass?
  13. Har prøvd å søke litt på forumet angående duejakt på Vestlandet, uten å finne så mye svar. Jeg er bosatt i Bergen sør og bor i ett område med en del due i. Men det er aldri noen stor ansamling av de, det er stortsett bare enkelt individer her og der. Det jeg lurer på er om noen har erfaring med jakt fra denne delen av landet og om dere kan gi meg noen tips og triks til en relativt fersk jeger? Det jeg ser for meg er å lage en form for matingsplass slik at jeg kan prøve å få samlet litt flere enn den ene som sitter i tretoppen vedsiden av meg. Kom mer enn gjerne med innspill til en fersk og uerfaren jeger. Og om noen har tilgang på område med store mengder due og har lyst på en lærling til høsten stiller jeg gjerne!
  14. Hei. Har en søknad på hagle kal. 12 liggende og tenkte jeg må bruke den før fristen går ut. Har sett på finnskogen light og fausti highlander. Begge haglene passet meg veldig bra, men vet det finnes ett hav av andre hagler på det norske markedet. så lurer på om folk har noen tips, eventuelt noen erfaringer fra overnevnte hagler som de vil dele med en relativt fersk jeger?
  15. Regner med det blir en del info og tips på spor/ettersøkskurs når den tid kommer. Skal i all hovedsak brukes til hjort så det blir nok det som blir fokusert på. Så får jeg ta resten som det kommer Hadde vært artig med en skikkelig allrounder som tok ut både hjort og rev i skogen og forhåpentligvis en mink i mellomsesongen
×
×
  • Create New...