Jump to content

Moe

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Moe's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Moe

    Geco 9mm

    Hva ligger egentlig 124gr FMJ geco'en på nå hos Gmax ved kjøp av 1000+ skudd? Var innom Gmax i Kristiansand i dag og ble fortalt at de lå på 1,55 med "medlem av klubb" rabatten. Sist jeg handlet tidligere i år betalte jeg 1,50 pr. stk. og handlet 4000. Så i en annen tråd her på kammeret at prisen var nede i 1,39, og nevnte dette for selgeren (at jeg hadde hørt prisen var det). Og da mente han at dette var prisen klubber fikk ved innkjøp, men at ikke klubben engang hadde lov til å videreselge for den prisen. Jeg stussa litt på dette, men endte opp med å kjøpe det de hadde igjen av 9mm (900 skudd), til 1,55 pr. skudd (som ved kjøp av 1000). Det som videre var litt artig var at da jeg kom hjem og sjekka innholdet i den nesten fulle kassa jeg hadde fått med meg var at han hadde sendt med meg 8 pakker med 124gr FMJ (de vanlige) og 10 pakker av 115gr HP. Han spurte heller ikke om leg, noe jeg trodde de var pliktige til å spørre om å få se.. Sommervikar jeg har vært ute for kanskje?
  2. Moe

    ammo bodø

    Har G-max nylig gått ned i pris? Sist jeg handlet på G-max i Kristiansand (ca. 3 mnd siden) kom det på 1,50 per smell, handla 4000.
  3. Moe

    Glock-praten

    ENDELIG fått glocken (19) i hus nå. Har somla litt med å bestille deler til den men tenker å legge inn en bestilling på glockparts. Er det noen reservedeler jeg burde bestille i samme slengen? Og ang. avtrekk.. Blir det greit nok hvis jeg bytter ut i kun glock fabrikk deler eller burde jeg til med "tuning" deler fra andre produsenter hvis det skal bli "bra nok"? Pistolen skal brukes som spesialpistol og litt morro skyting med demper.
  4. En Ruger mk ett eller annet med mulighet for anatomisk skjefte er ikke det dummeste første våpenet du kan kjøpe. Jeg kjøpte en 22/45 mk3 som første pistol selv om jeg ble fraråda det, men jeg er ikke lei av den enda (riktignok bare hatt den i ca. 5 måneder og vært på banen 3-4 ganger i uka). På en god dag kan jeg fint samle innafor 3-4cm med den på 25 meter. Men hvis du har planer om å bli en veldig god presisjonsskytter så er vel en konkurransepistol med anatomisk skjefte veien å gå. Angående luftpistol har jeg hatt mye forskjellig.. Hvis du vil ha best presisjon til lavest pris og det ikke gjør noe om det er enkeltskudds så er baikalen noe av det beste. Ønsker du derimot pcp og flerekudds magasin til en grei pris er Rôhm Twinmaster et godt alternativ til trening. Disse ligger rundt 3500-5000 nye (kommer an på skjefte du skal ha). Jeg har hatt min i drøyt 10 år (kjøpt hos stenvaag da han solgte de) og den fungerer kjempefint fortsatt.
  5. Moe

    Glock-praten

    Det var synd, frister ikke å begynne å spikke.. Blir vel fabrikk sikter i stål da... (Og skivebom med demper på ^^)
  6. Moe

    Glock-praten

    Beste stedet å bestille glock deler fra? Tenker da i første omgang på nye sikter, extended magazine catch, extended slide stop lever og 2kg connector. Har god tid da jeg akkurat har bestilt/sendt inn søknad på en glock 19. Noen som vet hvor mye en har å gå på i spesialpistol kassa hvis en tar av hele magasinbunnen? Nok til at en kan ha høye sikter på (for lyddemper)?
  7. Moe

    Osprey suppressor

    Ser at dette er en litt gammel tråd, men.. Er du sikker på at dette stemmer i dag? Når jeg så at armygear.com (tidligere practac?) hadde fått AAC (Advanced Armament Corp) fra USA som leverandør sendte jeg mail til dem og spurte om det var mulig å handle lyddemper gjennom de. Det sa de at var fullt mulig, men at det selvfølgelig blir dyrt.
  8. Er det kun klubbleder som kan skrive under på aktivitetsbevis som sendes sammen med våpensøknad (Pistol)? Aktivitetsbeviset må følge med hver enkelt søknad for å få den godkjent hos politiet? Dette er ikke bare noe som nybegynnere må legge ved? Jeg spør for en kamerat. Han har klart å krangle seg litt ut med lederen i klubben hans, og sliter nå med å få kontakt med han for underskrift. Krangelen var ikke våpenrelatert, og ellers kommer han godt overens med resten av medlemmene i klubben.
  9. Her er et kort review hvertfall, ser ut til å fungere greit. Er Doublealpha et greit sted å bestille utstyr fra? Er på utkikk etter alternativer til norske (nett)butikker.
  10. Jeg søkte på .22 og .45 på første søknaden og hverken våpenkontoret eller klubben hadde noe imot det. Jeg kjøpte Ruger sin 1911 og 22/45 Target. Kan ikke si at jeg angrer på valget mitt sålangt. 22/45'en er et veldig billig alternativ hvis du vil ha en .22 til mengdetrening med 1911 grep og relativt god presisjon.
  11. Moe

    Glock-praten

    Går ut ifra at det var dette han kjøpte. http://www.huntershouse.dk/kat143-Glock ... WS-17.html" target="_blank Står på nettsiden at magasinet holder 15 skudd.
  12. Det var det inntrykket jeg hadde når jeg var i butikken. Hvis det er dette det går på, vil jeg heller ha et våpen som smeller hver gang enn et som treffer bedre enn jeg klarer å skyte uansett. Hadde egentlig ikke tenkt til å nevne butikk, enkelt å greit fordi jeg ikke kan nok til å vite om det jeg ble fortalt stemmer eller ikke. Men det var hos Pedersens jeg også var. Tror at jeg kommer til å konkludere med å gå for shadowen uansett. Det kan umulig være så dårlig kvalitet som det ble tegnet et bilde av, da bla. verdensmesterskap i IPSC production har blitt vunnet med våpenet (to ganger?).
  13. Jeg har samme spørsmål som TS så bumper denne i håp om at noen som har erfaring/kunnskap kommer innom. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å gå for en CZ 75 shadow orange, da jeg har prøvd denne og den passer min hånd veldig godt. Men da jeg var innom forhandler i dag og spurte om de hadde denne inne eller når den kom inn så sa de at de ikke hadde bestilt inn flere av den pga. kvalitet/pris. Og videre anbefalte de meg heller en Tanfoglio. Denne er jo forsåvidt veldig lik, hvertfall i grepet. Forhandleren mente også at tanfoglio hadde mye bedre kvalitet ("da den er lagd i italia, og der er de utrolig mye flinkere enn i tsjekkoslovakia"), og at de hadde opplevd at mange hadde kommet innom butikken med knekt sleide på shadowen. Stemmer dette? At tanfoglioen er mye bedre kvalitetsmessig enn shadowen? Eller er dette bare tull, og han bare var ute etter å selge det han hadde på lager?
×
×
  • Create New...