Jump to content

Airoulven

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Airoulven

  1. Har mp90s i både 22 og 32, er kjempefornøyd, syntes jeg treffer brukbart selv om jeg bare står og ‘’tulleskyter’’ Prøvde både gsp Expert og pardinier før kjøp, alle tre er bra, men for meg ble vinkel til pardini feil, gsp syntes jeg var veldig framtung, benelli leverer rett ut av esken uten noe justering av grep el. (For min del) Personlig syntes jeg et argument for benelli er at prisforskjellen mellom pardini og benelli overhode ikke på noen måte kan forsvares, pistolene er jevngode, går mer på smak og behag. hvis du kjøper brukt benelli så styr unna de eldre med rød skrift. pardini er sikkert ikke vanskelig ha med og gjøre, men benelli trenger du ikke verktøy for verken sikter eller for ta av avtrekkermekanismen. prøv alle tre og se hva du liker best
  2. Jeg byttet til hard sear og competition kit fra apex, pistolen er ny, noe helt annet, selv om det er en pro core med litt bedre avtrekk enn standard modellen. Jeg brukte litt over 1 time på hele operasjonen, ved hjelp av youtube, hammer, liten dor og litt tålmodighet et par ganger, jeg tok en tykk plankebit, borret to blindhull med hullborr, et stort og et lite, for og slå ut låsepinnene avtrekkermekanismen kan være litt vrien få sammen igjen (du forstår hva når du gjør det) ellers var det en helt ok jobb. avtrekksvekt har jeg ikke målt men jeg er ganske sikker på at selve avtrekksvekt er litt mer enn halvert, og reset er kortere, men det ble desverre etter min smak litt lang vandring før du møter veggen.(jeg liker tanfoglio match avtrekk best deretter 1911) Før operasjon (etter min mening) banket m&p avtrekk h&k p30L, etter operasjon er det ikke sammenlignbart i m&p sin favør
  3. Er det vanlig, shield eller pro core du har? Pro utgavene har litt bedre avtrekk ut av esken. Men jeg har lest og hørt mye varm snakk om apex trigger kit uansett versjon.
  4. oppdaget jeg allerede hadde sagt det samme lenger opp
  5. Her fikk du et bra tips, jeg henger med på den. Ser noen er litt skeptiske til trojan men jeg går go for den, har heller ikke sett noen nevneverdig antydning til slitasje i blånering på de jeg har sett. Passer tanfoglioen deg er det en veldig bra pistol med et nydelig avtrekk rett ut av esken.
  6. Da jeg sist handlet hos børselars fikk jeg beskjed om at s&b tennhetter kun fungerte i halvauto, overhodet ikke i revolver. Jeg har ikke testet de i revolveren, om det er noen forskjell gjelder dette små tennhetter.
  7. Airoulven

    1911-tråden

    Jeg er veldig fornøyd med min range master i 45acp, aldri noe tull og jeg har sterk tru på at det fortsetter sånn, kommer nok til og eie andre sti også med årene uten bekymringer. Stiller meg sterkt rett bak eller forran Rallar og Gullvingen sine ord rundt navnet sti Hilsen en som i utgangspunktet aldri hadde noen interesse av eller ville ha en 1911, helt til jeg så på sti sine modeller, så på både les b, remington, ruger og sti, valget ble sistnevnte grunnet hvor godt den passer handa og ikke minst utseende. Skål
  8. Takk, er det mulig å se hvilket år den er fra også?
  9. Hei Har en kollega som har en hagle han gjerne skulle visst hva er, vet den er russisk men der stopper det brått. legger ved bilder: ] Håper noen drar kjensel på smellerten
  10. Har masc hylster til min sti range master, kjøpt hos intersport bogstadveien, de sender hvis du bor for langt unna.
  11. Enkelte flyselskap har maks størrelse på høyde, dette varierer også med flytypene. Døren må stripses fast i tillegg til de ordinære festene, det holder og borre hull i karm, to oppe og to nede, ett i hvert hjørne. Ta kontakt med selskapet du skal fly med for som sagt er det litt variasjoner fra selskap til selskap. Hilsen en stakkar på flyplassen.
  12. Jeg kjøpte en m&p9 pro core og er ganske fornøyd, umiddelbar bedring med en gang noe som var/er gøy å se. Blir stadig jevnere bedre men ble ett bra hopp med smithen
  13. Jeg har range master i 45ACP, er fornøyd med den, jeg skulle egentlig ikke ha noe 1911 men denne lurte meg eneste jeg ikke syntes er så moro er og pusse den, er nok ikke verre enn at det er tight, nytt og alt det der.
  14. Jeg har den pressa selv, den jeg startet med. Kjempefornøyd med den, bare og handle, du lærer raskt og enkelt med den, du bytter kaliber og fra små til store tennhetter på under 20 sekunder og null verktøy
  15. Begge pistolene er bra, avtrekket er veldig ulikt på de to, tanfoglio match har det beste avtrekket ut av esken jeg har hvert borte i. Se om du kan prøve noen i klubben sin? Passer match'n handa de og jeg var deg hadde jeg kjøpt den. Hilsen tidligere tanfoglio eier.
  16. Jeg har brukt 4,5gr N32C bak denne kula og er godt fornøyd, snill rekyl men det er sikkert rom for forbedring, COL 34,00 Skutt med 686-6 6"
  17. Tanfoglio match er vel for relativt store hender?!
  18. her foreksempel: http://www.outdoorconnectiononline.com/ ... sp?cat=100 ?
  19. Fikk strekt den gamle fjøren og laget et nytt øye med nebbtang som nevnt takk for tips i samme slengen er det ca 1cm + lenger avstand til festepunktene til fjøren på to av pressene. syntes det er merkelig det ikke er likt. Er dette en av forskjellene fra gammel til ny presse?
  20. Ser ut som den har røket rett før "øye" ved enden. Jeg var innom Nordby gunshop og dillon, en av stedene sto det ny og gammel men ikke bilde.
  21. Fjøra er så stiv at jeg tror den knekker hvis jeg prøver tilpasse den
  22. Har en defekt fjær under tennhette sliden/mekanismen på 38 pressa, har en i 9mm og en i 45 acp også men de har lenger fjærer enn den med 38 special, jeg trodde ikke det skulle være noen forskjell, fjæren som er i reservedels posen er også for lang. Noen kloke hoder med noen svar der ute? legger ved et bilde av defekt og en ny for lang fjær...
  23. I mange butikker, for eksempel om du skal leie en tilhenger må du fylle ut id skjema med fullt person nr. Dette er feil, det er ikke hvem som helst som kan kreve det og de som kan er politi, skattemyndigheter, kredittkortselskap og offentlige institusjoner. I Norge er det ganske strengt personvern noe som er bra.
  24. Jeg begynte ikke i feil ende, skjøt lenge med 22lr i starten og skyter mye med det fortsatt. Jeg har en Baikal ij35 som samler fin fint der man vil ha de, går også bra nok til at det er moro med 38 og 357, er kun 9mm jeg sliter med. Har brukt tanfoen i snart 1 år, så har skutt noe med den over tid. Andre har prøvd pistolen, det gikk ikke bra men litt bedre enn når jeg skyter med den, de fikk ikke samlinger de heller, var hull her og der i pappen. Takk for tips Tornado, skal prøve H&N.
  25. I mitt hode tror jeg at en lettere pistol med kortere løp burde være vanskeligere, er litt sinna rekyl/vipp på 9mm kontra eks. 38 jeg har for eksempel prøvd noen lettere 22lr det går ikke på langt nær like bra som når jeg bruker min egne tyngre 22lr. Jeg har stusset på at det virker som det går bedre med glock 19 og 26 men skal sies at jeg har så og si kun skutt på selvanvisere med de to, men det plinger mye oftere med de enn med tanfoen. Er ikke rare forskjellen, på 4,75 og 5 men alt hjelper tenker jeg, des lenger sikte linje des bedre, om forskjellen er så stor vet ikke jeg.
×
×
  • Create New...