Jump to content

Kuiu

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kuiu

  1. Noen som vet om det blir jaktstart 10. august i år også, som de 2 forrige pga. skrantesjukesituasjonen?
  2. Noen som vet om noen som leier ut båt eller driver med transport over Songavatnet?
  3. Noen som har noen tips for området vest for Songavatnet? Vald 268 og 271.
  4. Ble ingen kort gjennom trekning på meg i år, er det noen som vet om noen "gode" private terreng på/ved Hardangervidda som jeg kan kontakte?
  5. Har fått tilbud på kort for bukk 2.5 år+ i Ullensvang Statsallmenning. Noen som har tips eller vet om dette er et bra område?
  6. Takk for svar! Fant noen eldre innlegg om terrenget her på kammeret og så litt på statistikk fra databasen sett-rein. Ser ut til at jeg ikke bør satse på områder rundt Hardangerjøkulen, men heller sør for RV7 og nord for Nordmannslågen. Har nå valget mellom Eidfjord Statsallmenning og/eller Rauland Fjellstyre (som jeg allerede har betalt for). Mtp. planer om andre former for jakt til høsten også, bør jeg kanskje heller fokusere på ett terreng som førstegangsjeger på villrein? Spennende blir det uansett
  7. Fikk mail om tilbud på bukk 2.5 år eller eldre i Eidfjord Statsalmenning idag Noen som har erfaringer fra dette terrenget? Klarer heller ikke finne et kart som viser terrenggrenser, og eneste forklaring på nettsiden deres er «Allmenningen er i Eidfjord kommune i Hordaland og strekkjer seg frå området ved Normannslågen i sør via RV7 og opp mot Hardangerjøkulen»
  8. Fått tildelt voksen bukk hos Rauland Fjellstyre (står på inatur at kvote, type dyr og jakttid ikke er fastsatt enda) Er førstegangsjeger så det blir spennende uansett hva kortet blir. Noen som har vært i Rauland Fjellstyre sitt terreng? Ser de har tilgang til hytter i terrenget som ikke kan reserveres og til en lav pris.
  9. Ser på statskog.no at det tilbys jakt for enkeltjegere i Knutshø og Snøhetta villreinområder, Rondane Nord og Sør villreinområde og Ottadalen villreinområde, men i Njardarheim er det for jaktlag. Er det da ikke mulig å jakte alene i Njardarheim? Kommer fra Stavanger så dette blir jo det nærmeste området, samt Hardangervidda, Folgefonna, osv.
  10. Henger meg på jeg også ettersom jeg håper å kunne prøve meg på villrein til høsten Tror nok kalv/simle passer bra Er det inatur.no som er det beste stedet å lete etter kort? Noen som vet når de legger ut kort til salgs / søknad?
×
×
  • Create New...