Jump to content

KitchenAid

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @odin1899 De fungerte utrolig dårlig, så jeg tok dremeln fatt og tok framsiktet bort. Baksikte var bare å skru av. Så leverte jeg pipa inn til en billakkerer som lakket pipa. Satte så på fiberkorn framtil. Fungerer utmerket nå.
 2. Du har gjort et godt valg. Nå har jeg selv en nattkikkert jeg bruker på åteljakt, men satt i et par år med en swarre 2-12x50 som jeg kjøpte for å være litt allround. Men når det er mørkt, så er det mørkt, så da ble det til at jeg satte lys på griseåteln og på feltene hadde jeg sånn grønn laser lampe på kikkerten. Og da kunne jeg like greit hatt en x24 kikkert. Så swarren er flyttet till side for en kahles helia 5, 1-5x24. Den eneste ulempen jeg ser med den kikkerten i forhold til swarren i 2-12 er de første 15 minuttene av elgjaken om morningen og de 15 siste minuttene.
 3. KitchenAid

  KKC-Kinnstøtte

  Løfter denne igjen har vognbolten men ikke ankemuttern
 4. De har bare lagt en stav inni magasinet..
 5. Hei alle sammen, ville bare komme med en anbefaling til spesiellt alle som har valgt å gå for en magpul stokk till rugern. Kjøpte deres MS4 reim og et M-lock feste i framkant for å ha en rask justerbar reim. Dette fungerer helt utmerket og lengden kan justeres i et handsveip.
 6. Hei alle sammen. Ser at dette kanskje ikke er den største klubben, så tenkte vi kunne samle 870er og 590er og hva som ellers er ute i en felles pumphagleklubb. Vedlagt er bilder av min Mossberg 590A1 SP med en Magpull bakstokk og en magpull MG3 reim. En fantastisk reim som kan justeres i lengde med et handsvep, mens våpenet henger på. Haglen er også gjenget opp og "choket".
 7. Helt klart værdt det, du kommer aldri angre! Jeg har også tatical kula. Som alle her vet så krever jo blaser sluttetykket litt vold og bestemthet for å gå helt i lås, ellers risikerer mann klikken. Skyter du mye er det helt klart værd det, etter en 30 skudd begynner du kjenne det godt i handen med org. Kula.. når det skjer er min erfaring, at man slapper litt mer av og får påfölgende klikk.
 8. Jeg står med bössa ved foten. Hörer alltid ett eller annet för man ser noe. Står jeg på pass har jeg minst mulig distraksjoner og utstyr. Blir bare klabb.
 9. Takk volvoBrage. Såg litt på skinnen idag, men blir nok kapp og sveis som er den eneste "fine" løsningen for å vå den vannrett. I bruk fungerer den faktisk kanskje bedre med litt vinkel, RPS blir veldig fin, Versapodden har jo ganske mye "flex". Har ikke hatt tid å ta bilder av innsiden av stocken, men jeg borret ned to 10mm forsenkninger og tog bort avrundingen med kniv slik at ankermutteren låg plant nede i stokken og at bolten grep fint. Blir veldig spennende å se hva du kommer fram til med din GRS!
 10. Vet ikke, hva har du for gjenger da? Her blir det m12x1 som alternativ og det lemner ikke mye gods igjen i pipa
 11. Må lete opp litt gamle bøker her, men dette sambandet er ikke linjert. Er alltså ikke så enkelt som at 25% større åpning gir 25% mer lys.
 12. Vsøli kjedelig å se på innskytinga di. Ville testet uten demper, og evt. sett på kikkertmontagen igjen, selv hadde jeg litt problem i begynnelsen med vandring av kikkert i montasjen. Jeg har også merket meg at ved ladding av 308 Nosler Accubond og BT at COL er viktig for presisjonen, selv ligger jeg på 72,2 mm. Ellers så vil jeg dele bilder av rigg nå. Etter at jeg byttet fra PROFF stokken til KKC var det noen punkter som virkelig gjorde at jeg tenkte å bytte tilbake. blandt annet frigang til pipen samt mangel på tofotfestet på pro stocken. Kjøpte picatinnyskinna med tofotfeste på vertebare og monterte dette igår. Tenkte først spore meg inn i stokken for å få den i vater med pipen, evt varme metallet og bøye bipodfestet litt ned. Men vinkelen fungerer faktisk veldig bra med tofotene. Frigang av pipen har jeg pusset ned med en sånn "tønne" med sergel som jeg kjørte i drillen. har nå god klaring runt pipen.
 13. Har dere gjenget opp pipen i etterkant? Er ikke pipen litt tynn for gjenging? har målt den til runt 13,4 mm ?
 14. KitchenAid

  Blaser R8

  For en fantastisk setup du har. Kan man spörre hva du skal bytte til? Er det også slik at GRS kolben matcher success magasinet og ikke det vanlige magasinet? Spör siden jeg har en KKC R8 men skulle önske bytte til GRS.
×
×
 • Create New...