Jump to content

Krisch

Members
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Krisch

  1. Har en engelsk setter på 5år som jeg har til å trekke meg på ski. Hvordan dressere han til å løpe rett foran meg, eller der jeg vil. Drar helt ut til venstre når jeg går på høyre side. Løper pent rett foran meg når jeg går på venstre side.
  2. Har ikke hatt rev på åtet på halvannen mnd. Spor rundt.
  3. Krisch

    Cz-Klubben

    Har letet litt men finner ikke en skikkelig god "instruksjon" til søylebedding av CZ455'en. Noen her som har gjort det? Er litt usikker på hva jeg skal bruke til å borre opp sporene til søylene med. Ser litt risky ut da det bare er "halvmånehull".
  4. Kunne tenkt meg en CTR med justerbar kolbekam...
  5. Krisch

    Cz-Klubben

    Hvor mye har avtrekket å si for hvor bra samlingene blir? Jeg har to 455, en 22lr og en 17hmr. Sliter med å få samlinger under 15mm med 17hmr på 70m. 22 er det umulig å komme under 50mm på 60m. Skal være sagt at jeg kun har prøvd cci subsonic. Opplever begge avtrekkene som veldig harde.
  6. Det har ikke vært aktivitet på min åte siden jeg la ut noen laksehoder for et par mnd siden. Liker ikke reven laks, eller er det fordi det er oppdrettslaks
  7. Jeg hadde tre 2. jan. Siden det har det ikke vært noen nær engang.
  8. Har drevet på med sykling endel år nå og kjenner igjen utstyrshysteriet i våpenmiljøet som mildt sagt preger sykkelsporten kraftig.
  9. Kanskje de har skrevet feil og at det skal være motsatt. Altså den dyreste med lys? Prøv å send dem en mail og spør.
  10. Det er jo helt sinnsykt(bra)! Håper jeg får skutt en før jeg går i grava.
  11. Hvordan går det med stokken, holder det? Er det mulig å bedde stokken med dette stoffet?
  12. Blir naboene dine plaget av ett 17hmr poff i natta, ja da er det bare å gi opp.
  13. Holder på å spare til en Browning Xbolt n.light ss 6,5*55 med justerbar kolbekappe og noe 3-12*50 optikk i grei kvalitet. Har to stk Cz 455, en 17hmr og en 22lr. Tenkte på å kvitte meg med en av dem(økonomi) men klarer ikke å bestemme meg for hvilken. Synes det er fint å ha mulighet til å skyte stille og superbillig, men synes 22lr blir for puslete og vanskelig på lange hold på småviltjakt. 6,5 er tiltenkt elg, sel, tiur og rev. noen velmente råd ute å går?
  14. Snør mye for tiden. Burde jeg holde åta synlig oppå snøen til enhver tid for at kråka skal skjønne at det er noe der?
  15. Har mye tom bilder på mitt uovision også.
  16. Nå skal det jaktes rev i Troms! http://www.folkebladet.no/nyheter/article8775727.ece
  17. Er ute etter "børsa til alt". Har 17hmr og 22lr i dag. Ser for meg at .270 er bedre egnet til elg enn 6,5. Samtidig som den er super på både rev, tiur, gås, hare og med rett ammo kan jeg kanskje skyte rype også? Ser at noen mener den har en flatere kulebane noe jeg innbiller meg er positivt. 17hmr'en er morsom den men den har litt for mye begrensinger på avstand i forhold til mye vilt.
  18. Nei. Ser ut som de er blitt skeptisk etter at kassen ble montert. Har ikke vært på fella engang og spist det som er der.
  19. Forstår ikke alt som skrives ovenfor spør derfor: Hvis en ser bort ifra tilgang på ammo, er 270 da et bedre kaliber enn 6,5 til alt jaktbart i Norge, og kan de tildeles en viltart der de utpreger seg som bedre enn den andre?
  20. Hva er galt med fmj. Har denne selv til mindre matvilt, rype f.eks.
  21. 20 timer da her i nord?
  22. Når på døgnet er harepus ute og beiter? Ser mye spor av hare og rev et par minutter å gå opp i lia her. Tenkte kanskje jeg skulle prøve å poste på kvelds/nattetid i trekket til reven. Hvis da muligheten for at haren også dukker opp er det dobbelt så aktuelt.
  23. Kassen er montert under stigen nå. Så litt mer rett ut ja. Ståltråd under kassen også. @jegern79 har du norsk kråkefelle i standard str? Har du bilder?
  24. Det er bare bildet som er opp ned saaataan! Skjønner overhodet ikke hvor jeg har vært når jeg gjorde dette! Noen som har prøvd dette før?
×
×
  • Create New...